Şimdi Ara

Lg g3 alacaklara tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi günler arkadaşlar öncelikle uzun araştırmalarım sonucu lg g3 32 gn telefon almaya karar verdim gerek ekran büyüklüğü gerekse genel özellikleri aradığım gibi fiyatıda normal geldi ama bazıları telefonu överken bazıları da bir çok sorunu olduğunu söylüyor bende bu yüzden arada kaldım sizce alınır mı bu telefon ? Telefonu istanbul bilişimden almayı düşünüyorum garanti sıkıntısı Yaşar mıyım (2 tane akıllı telefon değiştirdim daha garantilik işim olmadı hiç) istanbul bilişimden telefon alıp sorun yaşayan arkadaşlar var mı varsa söylerler mi normal piyasanın baya altında birde kasko konusunda ne diyorsunuz ondada baya kötü yorumlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keweldet -- 17 Ağustos 2015; 4:05:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben bugün gg den delta garantili alıcam. 1269 TL. Bende z2 ile g3 arasında çok kaldım ama g3 ü seçtim. Zaten ne kadar uğraşırsan uğraş net bi fikir veremiyosun. İstanbul bilişim güvenilir yerdir ama fiyatlarını araştır biraz pahalı gibi. LG Türkiye garantili ise normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi appachii -- 17 Ağustos 2015; 8:52:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.