Şimdi Ara

LG G3 ALINMADAN ÖNCE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ÖNEMLİ BİR KONU !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yaşadığım bir konuyu paylaşmak istedim , teknolojiden soğudum sizleride uyarmak istiyorum . Hepimiz çalışıyoruz belirli seviyede alabileceğimiz nakidimiz var bende Lg 32 gb modelini internette de araştırma sonucu aldım Üzülerek yazıyorum ve belirtiyorum ki Lg nin 32 gb ını daha yeni aldım ve 2 gün kullanamadan garantiye gönderdim .. yaşadığım sorun ise ekran geçişlerinde yaşanılan kasmaydı . Ancak araştırmalarım ve Lg teknik servisinin LG G2 DAHA HIZLI ZATEN ABİ yorumundan sonra görüyorum ki ; LG G3 16 ve 32 gb modelleri KASMA SORUNUNU GÖZ ARDA EDECEKSENİZ SATIN ALIN .. Kasma sorunundan kastım ise aynen şudur ;http://www.donanimhaber...onu-G3syi-kullandik.htm 2.16 saniye de tuşa bastıktan hemen sonra ki kasılmadır .. Ekran ve programlar arası geçişlerde G3 modelinde bu hep oluyor .. Almadan önce 2 kere düşünün ben aldım şahsen kriterlerimi karşılamadığından satacağım ..Söylemek istediğim ise Lg yi kötülemek vs değil , lg yi kötüleyen insan onun ürününü kullanmaz . Lg teknik servislede görüştüm sorun benim telefonum değilmiş , Lg nin G3 modelinin genel olan bir konusuymus ( kimisini rahatsız eder kimisini etmez ancak beni fazlasıyla etti ) Herkeste bunu bilerek alsın .Paylaşmak istedim herkese iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erydogan -- 31 Ekim 2014; 15:26:29 >

• G3ün ekran gecisleri gercekten problemli. 2k ekranı snapdragon 801 kesinlikle kaldiramiyor. G2 cok daha hizli bir telefon g3 e gore.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon pazartesi ya da günü garantiden gelecek , UMUYORUM ki sorundan eser kalmamıştır bende bu konuya gelip her G3 aynı değil BENİM telefonum bozukmuş diyebileyim ..hiç sanmıyorum ama ...
  • Güncelleme bekleyin düzelelecktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar telefonum geldi inanmayacaksiniz ama sorunum sifir alinan sim kartiymis. Simkartini degistik telefon ucuyor sukurler olsun . herkese tavsiyemdir

• erydogan kullanıcısına yanıt
  • ne alaka kardeşim ya bizde kullanıyoruz menü geçişlerinde kasma falan yok. V10L sürümünü yükle sorun falan kalmıyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G2 de yakaladıkları başarıyı G3e taşıyamamaları...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.