Şimdi Ara

Lg G3 beat ve Lg G2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize merhaba :) yeni telefon alicam ve bu 2 telefon arasında kaldim hangisi iyi demicem g2 çok daha iyi biliyorum da benim ihtiyaclarimi sayiyim size. Ben telefonu oyun oynamak için almicam daha çok whatsapp facebook fln. Hafizasi fazla olsun istiyorum g2 o konuda sıkıntılı hafizasi arttirilmiyo o yüzden - puan benim için 32gblik olabilir oda 1500 lira fln fiyatida makul olsun istiyorum sarji en kotu aksam eve girene kdr yersin internet sürekli acik değil ama aktif olarak kullanıyorum onun dişinda telefonun kasma durumu olmasin :) g3 beat ise tasarimi ve fiyati cok iyi istedigim ozellikleri kapsiyo ama g2yle arasinda kaldim :) kisacasi hafizasi iyi olsun sarji 1 günü doldursun ve kasma donma yapmasin :) şimdiden teşekkür ederim hepinize :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hem g2 hem g3 kullanan ve hem de arkeolog adayı biri olarak meslektaşıma g2 öneririm. ancak şöyle 150 200 tl daha koyarak ithalat 32gb g3 (1200tl civarlarına alınıyor kampanyalarla) alın derim. g2 ya da g3 alırsanız ikisi de pişman etmez.

g3 beat hakkında pek bilgim yok
  • Aynen g2nin kamerasi çok iyi arkeolojik bi alana gidince bol bol resim cekiyorum ya da kazida fln o yüzden resim kalitesi, hafızaya ve sarja daha çok bakiyorum :) g2nin sarji 1 günü dolduruyo mu mesela g3 su an çok fazla benim icinde

• http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G3-Beat-vs-LG-G2 G2 tabi ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2'den şaşmayın hocam, şarj konusunda da hiçbir sorununuz olmaz emin olabilirsiniz.G3de düşünülebilir ama hangisi derseniz G2 tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-46C7F9A72

G2'den şaşmayın hocam, şarj konusunda da hiçbir sorununuz olmaz emin olabilirsiniz.G3de düşünülebilir ama hangisi derseniz G2 tabiki.
    g3 beati tercih edicem gibi gözüküyo çünkü şu an gm discovery 16gb kullanıyorum ve g3 beat bu telefondan daha iyi en azından tasarımı olsun ekran büyüklüğü olsun ya da bi yere gittiğimde çok daha rahat çıkarıp masaya koyabilirim. G2 alın diyosunuz tamam g2 güzel telefon bir sürü özelliği fln var kabul ama kullanmayacağım bi özellik için neden boşa para veriyim. şu an düzenli olarak kullandığım oyun ve programları koydum buraya oyunlar değişiyo sürekli sıkıldıkça silip başka yüklüyorum bi tom var silmediğim oda küçük kuzenimden dolayı. Yani başka bi uygulama yüklemicem telefona telefondada pcdede çok az oyun vardır bende yani var diyebilmek için onun için g3 beat işimi görüyo bence hem tasarım olarak çok güzel hemde fiyat olarak çok güzel bi telefon
     Lg G3 beat ve Lg G2

• Beat in iki kusuru var otg desteği yok ve ön kamerası kötü ama arka kamerası çok iyi yani selfie merakınız yoksa uzun süre kullanılabilecek bir telefon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just4techno -- 11 Ocak 2015; 12:16:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg G2 dokunmatik sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi diyorsunda g3 beat hem işlemcisi hemde rami düşük 1 sene bile dolmadan değiştimek isteyeceksin g2 de 2 gb ram snapdragon 800 var en az 2 3 sene götürür tamam ihtiyaca göre diyorsun ama 1 sene bile dolmadan g3 beat ihtiyaçlarını karşılayamaz duruma gelir

• arkeologbey A kullanıcısına yanıt
    G3 Beat uzun süre kullanılacak bir telefon değil. Gerekirse 300 TL daha fazla verip G2 alın, o aradaki fiyat farkına kesinlikle değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: arkeologbey

g3 beati tercih edicem gibi gözüküyo çünkü şu an gm discovery 16gb kullanıyorum ve g3 beat bu telefondan daha iyi en azından tasarımı olsun ekran büyüklüğü olsun ya da bi yere gittiğimde çok daha rahat çıkarıp masaya koyabilirim. G2 alın diyosunuz tamam g2 güzel telefon bir sürü özelliği fln var kabul ama kullanmayacağım bi özellik için neden boşa para veriyim. şu an düzenli olarak kullandığım oyun ve programları koydum buraya oyunlar değişiyo sürekli sıkıldıkça silip başka yüklüyorum bi tom var silmediğim oda küçük kuzenimden dolayı. Yani başka bi uygulama yüklemicem telefona telefondada pcdede çok az oyun vardır bende yani var diyebilmek için onun için g3 beat işimi görüyo bence hem tasarım olarak çok güzel hemde fiyat olarak çok güzel bi telefon
     Lg G3 beat ve Lg G2

Diskavriye kitkat geldi yaparsan bambaşka bi telefon olur...
    Güncellemeyi yap bidaha düsün...

• G2 nin tasarimi pek hoşuma gitmedi acikcasi :) g3 beatin tasarimi hoşuma gitti o yüzdende kafam ona gidiyo ayrıca bu zamanda 2-3 sene kimse telefonu kullanmaz bnmde kullanacagim max 1,5 sene peki g2 dişinda gene o özellikte başka telefon yok mudur GM discovery 2 ve elite disinda

Rakip g2 gibi bir canavar olunca alternatifler azalıyor yani...

Benimde bütçem 800 tl civarında avea itch4, hüwaig7, yide incele istersen...

Seni 2-3 sene çok rahat götürür bu beat güzel telefon kullanıcı yorumlarını incele ona göre karar ver.
  • quote:

G2 nin tasarimi pek hoşuma gitmedi acikcasi :) g3 beatin tasarimi hoşuma gitti o yüzdende kafam ona gidiyo ayrıca bu zamanda 2-3 sene kimse telefonu kullanmaz bnmde kullanacagim max 1,5 sene peki g2 dişinda gene o özellikte başka telefon yok mudur GM discovery 2 ve elite disinda

Huawei G7 var.

Discovery ile G3 Beat arasında hiçbir fark yok tasarım dışında. Sırf tasarım için telefon değiştirmek açıkçası pek mantıklı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

Beat in iki kusuru var otg desteği yok ve ön kamerası kötü ama arka kamerası çok iyi yani selfie merakınız yoksa uzun süre kullanılabilecek bir telefon :)

Otg desteği ne oluyor acaba :) selfie merakim yokta cekmiyoda değilim oda ztn ışık altında oluyo sorun degil yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

G2 nin tasarimi pek hoşuma gitmedi acikcasi :) g3 beatin tasarimi hoşuma gitti o yüzdende kafam ona gidiyo ayrıca bu zamanda 2-3 sene kimse telefonu kullanmaz bnmde kullanacagim max 1,5 sene peki g2 dişinda gene o özellikte başka telefon yok mudur GM discovery 2 ve elite disinda

Huawei G7 var.

Discovery ile G3 Beat arasında hiçbir fark yok tasarım dışında. Sırf tasarım için telefon değiştirmek açıkçası pek mantıklı değil.

Discoveryi isteyerek almadim ztn s3 mini vardi bende bozuldu yaptirip sattm abimde kendine yeni telefon almisti kullanmalik verdi bana yoksa gidip kendim almazdim bunu :)

• G3 Beat kullanıyorum, yakın arkadaşımda g2 var, onda kıskandığım tek şey ön kamerası onun haricinde saniyelik gecikmeler vs. Haricinde arada devasa farklar yok. Özelliklerin ne olduğunu kendinizde biliyorsunuz, o yüzden içinize sineni alın. bütçem g2 ye yetmesine rağmen alırken içimden geçen telefon g3 Beat olduğu için bunu aldım pişman da değilim. Ayrıca g2 gibi ekran sararmasi kırılmaya meyilli bir ekranı da yok. Bi de çok fazla kişide gördüğüm için tasarımı gözüme iyi gorunmemeye başladığından g2 istememiştim. Tasarım ve yenilik beni bu telefona yakınlaştırmisti. Onun haricinde performans sınavına soracaksınız cihazı g2 tabi ki üstün olacaktır

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Discovery den Beat e geçtim kullanmaya başlayınca tasarım dışında ne Fark olduğunu anlıyorsunuz. Arada uçurum var demiyorum ama tasarım haricinde fark yok diye bi şey de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcanbey

G3 Beat kullanıyorum, yakın arkadaşımda g2 var, onda kıskandığım tek şey ön kamerası onun haricinde saniyelik gecikmeler vs. Haricinde arada devasa farklar yok. Özelliklerin ne olduğunu kendinizde biliyorsunuz, o yüzden içinize sineni alın. bütçem g2 ye yetmesine rağmen alırken içimden geçen telefon g3 Beat olduğu için bunu aldım pişman da değilim. Ayrıca g2 gibi ekran sararmasi kırılmaya meyilli bir ekranı da yok. Bi de çok fazla kişide gördüğüm için tasarımı gözüme iyi gorunmemeye başladığından g2 istememiştim. Tasarım ve yenilik beni bu telefona yakınlaştırmisti. Onun haricinde performans sınavına soracaksınız cihazı g2 tabi ki üstün olacaktır

İşte bende onu diyorum Allah'a şükür g2yede param yetiyo ama niye o kdr para verip kullanmayacagim özellikler olsun ki ben telefonda oyun oynamicam oynadiklarimida ztn attm daha önce daha çok facebook whatsapp fln internette takilicam film fln izlicem discoverydede bunlari yapiyorum ama çok donma yapmaya basladi bu isteyerekte almadm ztn o yüzden bnde g3 beat isteklerimi karsilicak diye düşünüyorum fiyatida makul

Haklısınız hocam a ben keyfi gecmemistim yine de discoveryden önce kitkat a güncelleyin dolmalar hala canınızı sıkıyorsa öyle alın Beat i. Beat le de Discovery arasında da uçurumlar yok ama, donma yapmaz üzmez sizi Discovery gibi

• G2 donanımı bile ezer G3 Beat'i biri S800 2GB biri S400 1GB. G2 32GB hayli hayli yeterli gelir. Pil olarak da G2 alır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.