Şimdi Ara

LG G3 Cyanogenmod (Ana Konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
6.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilginç bugün evdeki ve işyerindeki wifi ı tanımadı birazdan yayınlanır yüklerim tekrar kontrol ederim
  • HTC kamera ile CM kamerayı karşılaştırdım. HTC çok daha iyi çekmesine rağmen fotoğraf çözünürlüğü 1280x960. CM kamerada ise 4160x3120.
    HTC lerde kameraların UltraPiksel dalgası ile daha düşük çözünürlükte olduğunu biliyorum. port edilirken çözünürlük değiştirilebilse çok daha kaliteli fotoğraflar alınabileceğini düşünüyorum.
  • Zafer Kalyoncu kullanıcısına yanıt
    Şimdi ikinci mesaja yeni bir kamera modu ekleyeceğim lenovo kameranın g3 için modlanmış hali birde onu denerseniz sevinirim. Ben pek kamera kullanmadığımdan detaylı inceleyemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sworn kullanıcısına yanıt
    Lenovayı bir çok yerde gördüm ancak deneme fırsatım olmadı. apk olarak g2 nin stock kamesarını denedim çalışıyor fotoğraf çekiyor ancak uyum sorunları mevcut.
    Bende müsait olduğumda karşılaştırma fotoğrafları yüklerim.
  • Ben kendi ekran görüntülerimi ekliyorum... Tema Z4 ve L launcher yüklü.
     LG G3 Cyanogenmod (Ana Konu) LG G3 Cyanogenmod (Ana Konu) LG G3 Cyanogenmod (Ana Konu) LG G3 Cyanogenmod (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sworn -- 25 Nisan 2015; 11:24:40 >

• Sworn kullanıcısına yanıt
    Güzel ve doğru içerikli bir konu olmuş. Gerekli bir konuydu, açıkçası açmak için yeltendim ama arama yapıp gördüm :) Ben ROM ları tek tek ele alıp inceleme taraftarıyım aslında neyi iyi neyi kötü şeklinde, sonuçta hepsi CM ROM ama kimisi gerçekten çok hantal oluyor CM çıkış fikrinin aksine.

Emeğine sağlık, umarım detaylı incelemeler eklenir. DH sayesinde LG G3'ü olmayan kalmadı :) Güncellemeler geciktiği için CM en mantıklı çözüm. Şuan Euphoria-OS 1.1 kullanıyorum 5.1.1 tabanlı güzel bir rom. Sıkıntı yaşatmadı şuan için. Kullanacaklara tavsiye ederim..
  • Teşekkür ediyorum hocam. Uzun zamandır aktif olamıyordum bu konu vesile oldu aslında. Konu aktif olduğu sürece yeni şeyler mutlaka eklenecektir. Ben Resurrection romu kullanıyorum çünkü diğerlerinde başka ilginç sorunlar çıkması gözümü korkuttu Açıkcası
    İlk parti Romların genelinde şebeke veya wifi sorunu çok gördüm. Ayrıca anlamsız şekilde donmalar ve tuş kilidi açarken dokunmatiğin devreye girmemesi gibi sorunlar gözlenmiştim. İnşallah bu sorunlar yeni sürümlerle birlikte aşılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sworn -- 25 Nisan 2015; 7:10:02 >
  •  LG G3 Cyanogenmod (Ana Konu) LG G3 Cyanogenmod (Ana Konu)
    Çok basit bir karşılaştırma Çözünürlüğün çok düşük olmasına rağmen HTC kamera fotoğrafları daha net işliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer Kalyoncu -- 25 Nisan 2015; 9:41:10 >

•  LG G3 Cyanogenmod (Ana Konu) LG G3 Cyanogenmod (Ana Konu)

Kullandığım Temadan SS (Nicholas Dark Material)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer Kalyoncu -- 25 Nisan 2015; 9:43:28 >

• Zafer Kalyoncu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim paylaşım için şu lenovo Kamerası ile de kıyaslarsan sevinirim. İkinci mesaja attım.

• Arkadaslar kitkat yukluyken cm 12 atilir mi?bir sorunla karsilasir miyim?

• Hammerlein kullanıcısına yanıt
    Hayir. TWRP kurun. TEMİZ KURULUM YAPMAK HER ZAMAN ÖNEMLİDİR. Wipe yaparken Advanced seçeneği ile aşağıya yazdığım kısımları şaretleyin ve Swite to Wipe ile işlemi tamamlayın. Tüm fotoğraf ve videolarınızı PC ye alın. Sonrasında TWRP açık iken pc ye bağlayın PC D855 olarak cihazı görecek ve hafızasına erişebileceksiniz. ROM dosyalarını ve GAPPS i telefona atın. Bağlantıyı kesin ve TWRP Reboot menüsünden Recovery e girerek yeniden açın. Install ile ROM ve GAPPS i kurun. TWRP linkini ekliyorum ayrıca. Kolay gelsin..

Dalvik Cache
    System
    Data
    Internal Storage
    Cache

En güncel TWRP Bumped :https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934546596

• Hocam telefonumda twrp yuklu ve wipe yapmayi biliyorum. Benim sordugum android surumu 4.4.2 iken cm12 kurmanin sakıncası var midir?

Sakıncası şöyle olur üzerine kurarsanız rom açılmaz veya bir çok hata verir. Yedek alıp wipe yaparsın Cm12 kurarsın.

Hayir yok. Wipe yapmanızın sebebi bu zaten. Boot.img degişiyor yani gerekli tüm driverlar kernel ile birlikte geliyor. Herhangi bir sıkıntısı yok.
  • Cevplariniz icin tesekkurler, cm12yi kurdum .suan memnunum.

Eğer beğenmezde tekrar dönmek isterseniz kesinlikle CloudyG3 kurun. Mükemmel bir stok rom herşeyiyle. TWRP ile yüklüyorsunuz sadece.

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Eğer beğenmezde tekrar dönmek isterseniz kesinlikle CloudyG3 kurun. Mükemmel bir stok rom herşeyiyle. TWRP ile yüklüyorsunuz sadece.

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467

Cevabiniz icin tesekkurler hocam. Batarya performansı acayip.bir sekilde berbatti maalesefn bende cloudy 1.2ye döndüm:)

Cm kullanırken,kullandığınız rom ve kernelde önemlidir. Ben g3 için çıkan hemen hemen tüm romları kurdum. Cloudy şarjı ile pek fark yok arada. Hem daha hızlı ve seri stock Romlardan. Resurrection rom kullanıyorum hiç şarjı su gibi içtiğini görmedim

• Kamera arayuzunun resmini atabilirmisiniz? Ve ayarlarin

Edit : kamera ayarlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 3 Mayıs 2015; 21:51:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.