Şimdi Ara

LG G3 Cyanogenmod (Ana Konu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
6.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam aynı romu kullandığımızdan emin misin Çünkü romun başlığını bile incelerseniz orada herkes google play store yeterli hafıza yok sorunundan şikayetçi. Acaba sürüm yenilendide haberim mi yok çok enteresan Bu arada rom bence 9.5 numara bir iki eksiği giderildi mi gerçekten 10 numara olacak. O zaman eminim stock romu aramam, hoş şimdide pek aramıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben stock cm12.1 kullanıyordum. Senin de aynı romu kullandığını düşündüm. Hala ressurect** rom mu kullanıyorsun?
    Ben bahsettiğim sorunları cm12 de yaşamıyordum. ancak cm12.1 için çok erken olduğunu düşünemedim yükledim. şimdilik soğudum cm tabanlı romlardan :). bir süre sonra tekrar geri dönerim.
  • Beyler en stabil rom hangisi? 5.1.1 romları kastediyorum. Cm12.1 hergün güncelleniyor ama halen stabil sürüm paylaşılmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ressurection ve Bliss romları bana göre
  • Hocam ben samsung s plus dan lg g3 e geçtim :D resmen çağ atlamak gibi oldu :D s plus ıma cynogenmod 12.1 kurmuştum en son kasmalar ara sıra oldu en son telefonu dayanamayıp değiştirdim(kronik işlemci şişmesi sorunu hiç geçmeyince). Ben bu lg lere root ve recovery olayına yabancıyım xda dan anladım ama korkuyorum hocam brick ederim diye. Bana sağlam olarak root ve sonrasında twrp yükleyip telefon açılıncaya kadar olan seviyeye getirseniz benim için yeterli. Hocam nereden başlayacağım yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sericly -- 20 Ocak 2016; 22:03:16 >
  • Arkadaşlar merhaba cm13 yukledım fakat bildirim cubugunu ındırdığımde wifi 3g gıbı secenekler cıkmıyor sadece ekran parlaklıgını ayarlıyabılıyorum bunun bır cozumu varmıdır ?
  • Kullananlar yorum yapabilirmi eksiklikler giderildimi acaba ne gibi sorunlar var şuan ?
  • Yeni güncelleme geldi, 14.1 olarak

Android son sürüme güncellendi.
  • Kimse kullanmıyor mu arkadaşlar??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.