Şimdi Ara

LG G3 Ekranda Gölge Sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 3 aydır Lg G3 kullanıcısıyım.Daha öncedende 7-8 ay G2 kullanmıştım.Lg ye müptela olduk sanırım :) .Son 2 gundur cihazımda bi sorun yaşıyorum sorunun tam olarak neden oldugunu ne oldugunu merak ediyorum .Aşagıda resim ile açıklıyacagım anlatması bi hayli zor olacak benim için.Telefonuma özen göstererek kullanırım üzerinde darbeye karşı korumalı ekran koruyucu arka silikon kılıf düşürmemeye dikkat ederim.Bilgili kişilerin yardım etmesini rica ediyorum.Sistemseldir diye telefona format attım.Bi ihtimal darbe koruyucu ekrana işlemiştir diye onu kaldırdım ama sonuc aynı.Aşşagıda ekranın resmini telefondan çekilmişi ve dışardan çekilmişi mevcut.Sorun kullanıcı hatasımı telefondan kaynaklanan bi hatamı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveYourLife07 -- 19 Aralık 2014; 18:46:02 >

• LiveYourLife07 kullanıcısına yanıt
    Donanım hatasına benziyor. Garantiye göndermenizde fayda var.

Cihaz daha 6 ayını doldurmamış, isterseniz tamir yerine para iadesi isteyebilirsiniz.
  • Bunun adı burn it. Ekran yanması. Amoled ekranlar da görünür genel de.

Geçicidir. Ekrandaki sürekli var olan görüntüden dolayı, piksellerin hantallığından meydana geliyor.

Gece full parlaklıkta bir film vs. Açıp sabaha kadar oynattirabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiye göndermeyi düşünüyorum fakat 1 aydan erken gelmez diye endişeliyim..

#fafa1236 ... Ustam bunu düzeltmek için bizim birşey yapmamız lazım mı.Çünkü çok can sıkıcı bi durum.Ne kadar sürede düzelir acaba ..

Garantiye gönderdiğimde bu sorunu garanti kendisimi yapacak yoksa kullanıcı hatası diye bana mı terfi edecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveYourLife07 -- 20 Aralık 2014; 8:10:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.