Şimdi Ara

LG G3 - HTC M8

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. benim sorum şu olacak babam için bir telefon almak istiyoruz uzun süre kendisi için yeticek işlerini görücek şekilde kendiside iyi bir telefon isteyince m8 ile g3 arasında kaldık (z2 ailede olduğundan dolayı onu istemedi) ..kendisi biraz aceleci birisi . g3 ün bildiğiniz gibi tuşu arkada kullanımı zormudur diye korkuyorum , htc m8 de arayüzü kullanımı zor diye duydum sizin öneriniriz nedir acaba kullanım kolaylığı açısından? (başka bir öneriniz olursada belirtin lütfen) şimdiden teşekkürler...

• M8'n arayuz kullanimi bana gore LG'ninkine gore daha kolay, cunku daha az fonksiyon iceriyor ayrica uzun sure boyunca da gayet stabil calisacagini dusunuyorum, Android L alacagi da kesin zaten, eger 4megapixel kamera cok dert degilse HTC oneririm ben.
  • arkadakı tuslar esas cok kolaylı,3 gun sonra nıye daha once dıger markalr akıl edememıs dıyorsun,z2 ıstemıyorsa zaten o butcede bencede g3 daha mantıklı,evet m8 guzel cıhaz ama bence o parayı hak etmıyor.
  • Ekran kamera önemliyse G3 derim,Sağlamlık önemliyse Z2 de bakılabilir,akıcılık istiyorsan m8 alabilirsin
    Benim Tercihim Z2 Olurdu.
  • Z2 G3 M8 siralamasi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m8

kaliteli malzeme

yağ gibi akar

premium android hissi verir.

amiral gemi telefonlarda plastik kullanmaya karşıyım
  • G3.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Note 3 N9005
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.