Şimdi Ara

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.976
Cevap
36
Favori
142.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mr1907

501 umuyordum fakat 412 verdiler.

sizcede eski cihazınınla arasında kalıte farkı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhanyılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: mr1907

501 umuyordum fakat 412 verdiler.

sizcede eski cihazınınla arasında kalıte farkı varmı ?

Köşelerdeki çizik atmaları daha da belirgin olmuş. 410 göre bir tık daha iyi. Özellikle arka kapağı açınca görünen kısımları daha iyi malzemeden yapılmış sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biseydenicem -- 29 Ocak 2015; 21:50:57 >
  • teşekkür ederim cevabınız için...
  • Eyvallah.Direkt yetkili servise mi verdiniz. Biraz uzun sürmüş.
  • izmir yassı elektroniğe göndermiştim.
  • Arkadaslar paralel delta garantili 412k sipariş vermistim sagolsun satici 501k göndermiş bugun acilmamis jelatinli kutuda cok saglam duruyor simdilik insaallah zamanla birsey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dulcet

Arkadaslar paralel delta garantili 412k sipariş vermistim sagolsun satici 501k göndermiş bugun acilmamis jelatinli kutuda cok saglam duruyor simdilik insaallah zamanla birsey olmaz.

Yeni 501 serisi alan arkadaşlar arka kapak içinin resmini paylaşabilir mi acaba bir çok yabancı forumda kalitede malzemede geliştirmelerden bahsedilmekte

**** Koyacak arkadaş olursa eğer IMEI numaranızın görünmemesine dikkat edelim lütfen ****
  • quote:

Orijinalden alıntı: mwhmwt04

değişim ne zaman gerçekleşir ankara fırak elektronik iki yerden çatlak vardı mikrofon ve kızılötesinde telefon sıfır kutlu geldiğinde aldığım mağazadan başka telefonla değiştirebilirmiyim artık uğraşmak istemiyorum bu çatlaklar yüzünden saygılar...

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU

değişim gerçekleşti en son seri 501 serisi kutulu değişim benim niyetim satmaktı satma sebebimde cihazın menüde kasması ana sayfaya girince widgetlerin donp açılması kasmasıydı ve tabiki şarjın bi günü bitirmemesi ama 501 serisinde bu sorunların kalktığı söleniyor doğrumu 501 serisi olan arkadaş varmı çünkü satıp başka modele geçicem kutuyu açmadan saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musician04400 -- 29 Ocak 2015; 23:25:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DnsBrt

quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

quote:

Orijinalden alıntı: emre_kapln

quote:

15.1.2015 tarihinde verdiğim cihazım çatlak nedeni ile değişti ve bugün 28.1.2015 tarihinde ankara fırat elektronikten gittim aldım yeni cihazın serisi 501k verdiler kasa kalitesi eskisine 407k serisine nazaran ciddi anlamda değişmiş daha kaliteli şuan 5.0 yükleniyo diğer detayları kullanınca buraya yazarım.

Bu arada içinden garanti belgesi çıkmadı sordum gerek yok faturasını kaybetmeyin yeter dedi.

Faturanız eskisi hala garantinizdir ancak değişim yapıldığına dair işlem fişini tespit raporunu yeni telefon teslim aldığınız tarihi, ürün garanti formunu vs vs ne varsa elinizde tutmanız önemlidir. Çünkü aldığınız telefon için 6 aylık iade süresi yeniden başlamıştır. bunu kanıtlayabilmeniz için elinizde durması gerekmektedir.

Teslim raporuna imza attım bi örneğinide aldım yanımda zaten.

Gökhanyılmaz, son seriyi bende 412 sanıyodum ama elime alınca kutuyu direk serisine baktım 501 serisi yeni galiba dedim bi fikrim yok dedi ordaki adam ama evet son seri 501 miş ve şarja takılı haldeyken kullanınca ısınma sorunu vs devam ediyo arkadaşlar onu diyim onun harici geçiş efekleri,uygulama geçişleri falan çok akıcı yeni seride hem performans hemde kasa kalitesi mükemmel derecede artmış.

Kardeşim, benim 3. G3 üm olacak değişimden gelen. Son iki cihazım 407-408 di. Bunların kasa kalitesi aynıydı. Ne gibi fark var acaba? Bir fotoğraf ile gösterme şansın var mı rica etsem

Şöyle söyleyim 407 serisiydi benim telefonumda arka kapağın kalitesinden tutunda,arkadaki tuşların güven hissi falan gerçekten güzel hele hele performans olarak canavar diyebilirim elime alalı daha 2 gün oldu 501 serisini bi kaç ya sonra çatlama olurmu yine bilemem tabiki bu arada ram konusu eski serilere göre çok daha fazla eski cihazımda minimum 300mb ram serbestken bunda 500-600 mb boşta kalıyo (16gb).

• emre_kapln E kullanıcısına yanıt
    Böyle pek birşey anlaşılacağını sanmam ama sağlamlık hissi veriyor yan çerçeve ama diğer serileri de çok uzun süre kurcalamadım bilginize.

• derindarbe200 D kullanıcısına yanıt
    Anladım, bugün satıcı sağolsun 501k göndermiş bana da gerçekten elde sağlam duruyor bakalım uzun süreli kullanımda sorun olmaz inşaallah. 5.0 a güncellendi az önce telefon çok seri gerçekten. Ben 32 gb sipariş ettim ama 16gb ta da çok fark olacağını sanmam şu an zaten performansta.
  • quote:

Anladım, bugün satıcı sağolsun 501k göndermiş bana da gerçekten elde sağlam duruyor bakalım uzun süreli kullanımda sorun olmaz inşaallah. 5.0 a güncellendi az önce telefon çok seri gerçekten. Ben 32 gb sipariş ettim ama 16gb ta da çok fark olacağını sanmam şu an zaten performansta.

Performans olarak ağzım açık kaldı benim o geçiş efektleri falan yoktu 407 serisinde dümdüz geçiyodu şimdi hem efektli hem seri geçiyo.
  • quote:

Böyle pek birşey anlaşılacağını sanmam ama sağlamlık hissi veriyor yan çerçeve ama diğer serileri de çok uzun süre kurcalamadım bilginize.

Gerçekten diğer seriden farklı görünüyor en azından benim cihazda (407) arka plastik hafif bastırmada esniyordu kapak içi tarafında. Yan çerçeveyi de yaptılarsa lg tamamdır :) alan herkese hayırlı olsun

• Geçenlerde telefonumu servise verdim. G3 değildi telefonum.
    hemen orada biri G3 değişimi aldı. ilk 6 hafta telefonlarda tamir yapmmıyoruz direk değişim veriyoruz dedi adam. bunu kendim duydum.
    ama kasa çatlağı diyemi vermiştir telefonun sahibi bilemem. kızın biriydi yeni telefon alınca sıfır kutu bir garip oldu sevindi falan
  • Turkcell TİM den alınma 406 seri 16 gb telefonumda mikrofon ve kızılötesi kısmındaki çatlaktan dolayı turkcell tim vasıtasıyla izmir e dün kargoyla gönderildi.

Bakalım inşallah değişimi yapılır...
  • quote:

quote:

Performans olarak ağzım açık kaldı benim o geçiş efektleri falan yoktu 407 serisinde dümdüz geçiyodu şimdi hem efektli hem seri geçiyo.

selam kardeşim benimde bugün geldi 501 serisi değişimden nasıl efektli geçişler kasma oluyomnu ana sayfaya gelince widgetler donup açılıyomu derken şarj konusunda nasıl gelişme varmı ben telefonu 2 asus zenfone 6ya takas edecem dediğin gibiyse telefonu alayım tşkler...

• sanaldi S kullanıcısına yanıt
    Bana bi süreden bahsetmediler o 6aydan da haberim yoktu. İlk telefonun 6aylık süresi doldu mantıken ikinci telefona da vermeleri gerekiyor ama bi firmanın onu yapacağını sanmıyorum
  • Merhaba arkadaşlar geçenlerde telefonu ÇATLAMA olayı yüzünden SERVİSE vermiştim GARANTİ OLARAK DELTA GARANTİLİ...

Telefonun kızılötesi çevresinde çatalama oldugunu belirttim ve gördüler benden aldılar aradan 3 gün geçtikten sonra arayıp bunun neresinde çatlama var diyerek aradılar bende tekrardan tarif ettim çatlama bölgesini tamam deyip kapattılar kapatmadan önce ne zaman elimde olur ne zaman tamir olur ve ben alabilirim dediğim de herhangi bir gün söylemediler size dönüş yapacagız diyerekten kapattık.

Sonrasında 3 saat sonra tekrar arayıp bu ÇATLAMA çok küçük oldugu için şuan için EKRAN DEĞİŞİMİ olamaz çok küçük oldugu için değiştiremiyorlarmış (Telefon ortadan ayrılması lazım herhalde) ben herşeyi anlattım konuştum bir sürü şey saydım sonrasında servise gelirseniz ne şekilde değiştiriyoruz göreceksiniz görüntüler varmış bu çatlamalar dışında değişim gerçekleşmiyormuş her hakkımı sonuna kadar arayacagım kasa değişimi yapana kadar bu işin peşinde olacagım yarın servise giderek tekrardan şikayetimi belirticem mahkemeye ne gerekiyorsa yapacagım...

Sizlerden istediğim bunu yasal olarak hangi yollara başvurmalıyım...

DELTA GARANTİLİ OLAN ARKADAŞLARA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM Kİ ÇOK MAGDUR OLACAGIZ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Optimus34 -- 30 Ocak 2015; 22:16:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mwhmwt04

quote:

quote:

selam kardeşim benimde bugün geldi 501 serisi değişimden nasıl efektli geçişler kasma oluyomnu ana sayfaya gelince widgetler donup açılıyomu derken şarj konusunda nasıl gelişme varmı ben telefonu 2 asus zenfone 6ya takas edecem dediğin gibiyse telefonu alayım tşkler...

407 serisi falan resmen çöptü ama verdik bi kere parayı diye kullanıyodum çatlak meydana geldi 501 serisini aldım telefon beni çok şaşırttı efektler,kasmama sorunu,donma falan yok herşey tıkır tıkır yani abartısız iphone stabilitesi sunuyo diyim tabi iphone kadar olamaz ama onun harici şarj çok uzun gidiyo çatır çatır oyun,sosyal medya falan yapıyorum 2.5 saat konuşma gerçekleştirdim %4 şarj gitmiş sadece bana kalırsa verme derim.

• anladigim kadariyla 501 serisi sikintisiz bu catlama konusunda. simdi telefonun 501 serisi cikmasi icin telefonu nereden almaliyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.