Bildirim
LG G3 Kılıf VE Ekran Koruyucu
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sizcehttp://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-lg-g3-ultra-hybrid-kilif-metal-slate-sgp10989-/productDetails.aspx?productId=telkilsgp10989ms&categoryId=16102
bu ürünü alayım mı ?
yanında jelatinde hediyeymiş ama temperli degil ? -
Uppp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Darbelere karşı dayanıklı ekran koruyucu alın bence hem yere düştüğünde ekran koruyucu kirilmaz
oyle de marka model filan anlamında soruyorum . -
Marka model farketmez bence. Ben de lg g2 kullanıyorum 30 tl ye hatticidan gidip ekran koruyucu yaptırdım. Yeterki darbelerde karşı dayanıklı parmak izi bırakmayan olsun yeter
Ttec glass ekran koruyucu ve spigen kilif alin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi ekran koruyucuya para verme, 3 Tane si 10-TL olan jelatin aldım 7-8 aydır kullanıyorum, 2. jelatini taktım ilki çok çizilmişti.
Gidip saçma sapan fiyatlara cam koruyucu filan almayın, bunlar son derece saçma sapan tüketim ürünleri, kolay kolay bir şeye böyle demem ama hakikaten boş ürünler.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tr tools pro ücretsiz kullanıcı adı şifre
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- sunucu bağlantısı açılamadı
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- mi kumanda vestel klima yok
- ingilizce soru çözen uygulama ücretsiz
- samsung z fold 6 özellikleri
- play protect nedir
- oppo nfc var mı
- sms yönlendirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X