Şimdi Ara

LG G3..Mİ..LG G4 MÜ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR telefon almayı düşünuyor dum ama forumları okuyunca içim karardıı nerdeyse hepsi sorunluu
    1500 tl civarı verbilirim
    kafamda sony vardı z2 vera m5 arasında kalmıstım pil cıkmaması gözümü korkutuu
    şimdi G3..G4 ARASINDAYIM
    benim için süper foto olayı yokkkk
    klasik bir adamımm net girsin alo desin havası olsun ve durusu yeterlii
    SİZDE NE VAR BİLGİLER NELER Bİ PAYLAŞIM SÜPER OLURR

• Hocam g3 ve g4 te kronik sorunları olan cihazlar sans isi tabi sorunda cıkmayabilir ama bence GM 5 Plus bakmanızı tavsiye ederim tam bir f/p cihazı
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    eyvallah cevap icin tesekkürler takipteyim ayrıca senin diyer yazılarınıda okudum dikkatimi cekti LG avatarı tasıyan binin canını yakmıslar diye düşündüm
    söyledigin saaat olayını yazdıgın kronik sıkıntıları. bulundugum bölgede vatan bilgisayar ...bmekss .. teknosa gibi yerlere üşenmedim motora bindim gezdimm inceledim sorular sordum
    mübala etmiyorum ama 2.3. gündür yaklasım 15.20. G3..G4 inceledim ben bi sorun göremedim ama yinede aklımın bi köşesinde takipteyimm ilgin içinde tesekür edrimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayrettin -- 18 Nisan 2016; 15:29:55 >
  • merhaba arkadaşlar dün vodafona hat geçişi yaptım tarifeye uygun cihazları sordum eskisini getir yenisizni ggötür kampanyası ile lg g4 cıhazı tarifeye ek 65 tl 24 ay ile alabileceğimi söylediler 1560 a geliyor fiat olarak piyasada baktım 1400-1700 arası lg garantililer 1200 civarı ithalat garantililer sonradan aklıma geldi garantisini sormak ama 2-3 gün içinde almayı düşünüyorum sormak istediğim

bu kampanyadan yaralanan varsa cihaz lg garantilimi yoksa ithalat garantilimi ( lg sitesinde nerden alabilirim sekmesinden kampanya görünüyor)

cihazın hangi garanti de olduğu kutu üzerinden açmadan nasıl kontrol edebilirim (işin gerçeği pek satanlara güvenmiyorum alırken kontrol etme gereği duyuyorum)

cihazın güncel serileri varsa uygun gördüğüz seri (506 509 vs.)

ayrıca cihaz kullananların memnuniyeti hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayrettin

eyvallah cevap icin tesekkürler takipteyim ayrıca senin diyer yazılarınıda okudum dikkatimi cekti LG avatarı tasıyan binin canını yakmıslar diye düşündüm
    söyledigin saaat olayını yazdıgın kronik sıkıntıları. bulundugum bölgede vatan bilgisayar ...bmekss .. teknosa gibi yerlere üşenmedim motora bindim gezdimm inceledim sorular sordum
    mübala etmiyorum ama 2.3. gündür yaklasım 15.20. G3..G4 inceledim ben bi sorun göremedim ama yinede aklımın bi köşesinde takipteyimm ilgin içinde tesekür edrimm

Rica ederim hocam yasayan biri olarak sölüyorum resmen lg den sogudum bu sorunlar yüzünden. G4 te kronik sorunlar var g3 te de var olduğunu okudum forumdan ama g3 kullanmadıgım için o konuda yorum yapmayayım.

Ama g4 için kesinklile LG ninde kabul ettiği bootloop ve Ghost Screen sorunları var bu sorunlar uzun kullanımda yasanan sorunlar hocam öle bir kac saate belli olmaz tabi sans işi birazda belki aldıgınız cihazda cıkmaz bende cıkmaz dedim ama 24 gunde bootloop sorundan servise vermek zorunda kaldım cihazımı.

İncelemek isterseniz eger g4 sorunlarının linkleri alta bakabilirsiniz ;

Bootloop :http://forum.donanimhaber.com/m_113937740/tm.htm ,http://shiftdelete.net/lg-g4-uzerinde-boot-sorunu-yasaniyor-68073

Ghost Screen :http://forum.donanimhaber.com/m_114111685/tm.htm

Isınma sarj wifi sorunları da yasayan kullanıcılar var.

LG alıcaksanız eger LG TÜRKİYE garantili almanızda yarar var herhangi bir sorunda birebir değişim yapıyorlar paralel cihazlarda değişim iade etmek zor ve uğraşlı bir iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 18 Nisan 2016; 19:42:45 >

• -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    kardeş dün G+ siparişini hepsi buradaya verdim büyük ihtimal san gelecek hafta bütün sorularda cevap vere bilrimm
  • asalet42 A kullanıcısına yanıt
    arkadaş bircok konuya takılmıssın sanırım kafan cok karısıkk seni anıyorum bende öyle olmustum
    vatana gitimm g4 için söyle böyle diyorlar nediyosun dedimm teknikservise bakan cocuk 2 cevabı varı abii yılardır burdayım sony arzası geldi tamire yolladık ama daha G3...G4 gelmedi dedii
    arzaladı napıyonuz dedimm sen bize getiriyon bizde italatcı firmaya yolluyoz o baktırıyor geregini yapıyor dedii

bende hepsiburadayı aradım o mesur 800 hatlardan orda burhan diye bi arkadas cıktı teknikserviss telefonnum arzalı cıkarsa napcam ben dedim abi bize yolucan bizde iatlatcı firmeye yolucaz hallocak dedii
    yani anlıcan sen nekeder yırtsanda sistem kurulmuss senin yapcan yolu izlemekk ben 1200 tl ye G4 siparişini verdimm büyük ihtimal yarın gelecekkk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayrettin kullanıcısına yanıt
    Hayrettin bey telefonunuz geldimi? Sorun varmı?
  • yılmaz38 Y kullanıcısına yanıt
    kardeş telefon geldi
    ulasım ve kargo olayı on numara sim kartı kestirmek gerektigi icin takamadım nedern dersen ben 10 yıldır eski bi tel kullannıyorum :D
    ilk defa benden daha akılı bi alet beni kullansın diye aldım :D
    pil taktım 5..6.. saat saj etimm sabahleyin sim kestirince kullan maya baslıcam
    genel anlamda 6 saat saj etmeme ragmenn telefonda bi ısınma olmadıı biraz içini kurcaladım biriki ayar yaptım bi sorun yokk suan gayet güzel calısıyor
    ancakk formlarad 5..6.. ay kullandıktan sonra su sorun ..bu sorun cıktı gibi yazılar vardı
    bakalımm 6 ay sonra omu ölecek ben mi diyorumm :D su an söylicem bu başka bilmek istedigin bişey olursa
    yaz yardımcı olurumm
    vatana millete hayırlı olsun
  • quote:

kardeş telefon geldi
    ulasım ve kargo olayı on numara sim kartı kestirmek gerektigi icin takamadım nedern dersen ben 10 yıldır eski bi tel kullannıyorum :D
    genel anlamda 6 saat saj etmeme ragmenn telefonda bi ısınma olmadıı biraz içini kurcaladım biriki ayar yaptım bi sorun yokk suan gayet güzel calısıyor
    ancakk formlarad 5..6.. ay kullandıktan sonra su sorun ..bu sorun cıktı gibi yazılar vardı
    bakalımm 6 ay sonra omu ölecek ben mi diyorumm :D su an söylicem bu başka bilmek istedigin bişey olursa
    yaz yardımcı olurumm

Sarj süresi nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coopp

quote:

kardeş telefon geldi
    yaz yardımcı olurumm

Sarj süresi nasil?

valla kardell ben öyle cok oyun oynayan birisii dilimm
    facebook falan arada oky persenbe akşam 10 da sajdan aldım ogün 1 gibi bıraktım yüklemeler falan cuma günü gün boyuu cumartesi yani bugün hala yarımm
    büyük ihtimall yarın öglen takarımmm 2..3 gün arasında yaniii ama yaz geliyor daha yogun kullanırımm 2 gün yete sanırımm
    tek hosuma gitmeyen kısmıı saj cehazııı :(((((((((( notmalde düz fişler cıkıyormuşş benim kisi ital ürün oldugundan
    kutusundan avrupa uclu saj aleti ve ucuna tr fiş döniştiricisii yollamıslar ikisi bütünleşince irenc bişey olduuu sanırım daha küçük saj almam gerekcek hiç biyere sıgcak gibi deyil bu aletin boyuu

• Hala g4 atastiriyorum. Gonlum al diyor, okudugum forumlar alma diyor. Bootloop sorunu 600 lu serilerde, ekran paneli degistirilerek mi giderildi yoksa devam edecek mi belirsizligi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.