Bildirim
Lg g3 mü htc m8 mi yoksa sony xperia z2 mi ? yardım lütfen
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hocam bende yakın zamanda alacaıgım tercihim uzun arastırmalar sonucu z2 herkes şarjının g3 den en az iki kat fazla gittigini söylüyor umarım bulabilirim z2 -
sağlamlık ve stabillik açısından m8 tek geçerim. -
Tabiiki G3 32 Gb. -
G3 daha iyi bir seçenek ama batarya konusunda z2 açık ara önde -
g3 alın hepsinden güçlüdür -
Tabiki m8. Şarjı iyi , aralarında en güzel ve sağlam kasa onda "metalik kasa" sesi muazzam iyi. Kendi iphone6 ve m8 cihazımda kamera testi yaptım , doğru açıda m8 daha iyi fotoğraf çekiyor.
Diğerlerinin yanında sadece dış görünüş olarak bile m8 seçilme sebebi.
G3 desen plastik düştümü dağılıyor arka kapağı falan , sony
zaten kalas gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 - M8
2 - Z2
3 - G3 -
Babamı internetten alma konusunda zaten zor ikna ediyorum onda da sadece hepsiburada dan kabul etti . Ben de lg g3 1170 tl oldugu için onu almaya karar verdim diger seçenekler en az 1500 tl daha yeni bilgisayar aldım fazla zorlamamak lazım. -
m8 -
g3 32gb -
Kesinlikle Z2 derim
Ama durumun müsaitse z3 çok daha iyi bir tercih olur.
Tartışmasız G3
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında ben de z3 düşünüyordum bir zamanlar sonra bilgisayar aldım msi beklenmedik sekilde pc bozulunca mevcut olan en uygun telefonu almaya karar verdim g3 aldım bile -
quote:
Orijinalden alıntı: Kosee
Aslında ben de z3 düşünüyordum bir zamanlar sonra bilgisayar aldım msi beklenmedik sekilde pc bozulunca mevcut olan en uygun telefonu almaya karar verdim g3 aldım bile
Hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X