Bildirim
Lg g3 mü htc m8 mi yoksa sony xperia z2 mi ? yardım lütfen
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bende yakın zamanda alacaıgım tercihim uzun arastırmalar sonucu z2 herkes şarjının g3 den en az iki kat fazla gittigini söylüyor umarım bulabilirim z2 -
sağlamlık ve stabillik açısından m8 tek geçerim. -
Tabiiki G3 32 Gb. -
G3 daha iyi bir seçenek ama batarya konusunda z2 açık ara önde -
g3 alın hepsinden güçlüdür -
Tabiki m8. Şarjı iyi , aralarında en güzel ve sağlam kasa onda "metalik kasa" sesi muazzam iyi. Kendi iphone6 ve m8 cihazımda kamera testi yaptım , doğru açıda m8 daha iyi fotoğraf çekiyor.
Diğerlerinin yanında sadece dış görünüş olarak bile m8 seçilme sebebi.
G3 desen plastik düştümü dağılıyor arka kapağı falan , sony
zaten kalas gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 - M8
2 - Z2
3 - G3 -
Babamı internetten alma konusunda zaten zor ikna ediyorum onda da sadece hepsiburada dan kabul etti . Ben de lg g3 1170 tl oldugu için onu almaya karar verdim diger seçenekler en az 1500 tl daha yeni bilgisayar aldım fazla zorlamamak lazım. -
m8 -
g3 32gb -
Kesinlikle Z2 derim
Ama durumun müsaitse z3 çok daha iyi bir tercih olur.
Tartışmasız G3
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında ben de z3 düşünüyordum bir zamanlar sonra bilgisayar aldım msi beklenmedik sekilde pc bozulunca mevcut olan en uygun telefonu almaya karar verdim g3 aldım bile -
quote:
Orijinalden alıntı: Kosee
Aslında ben de z3 düşünüyordum bir zamanlar sonra bilgisayar aldım msi beklenmedik sekilde pc bozulunca mevcut olan en uygun telefonu almaya karar verdim g3 aldım bile
Hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung türkiye garantili ne demek
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- samsung a15 alınır mı
- xiaomi whatsapp sorunu
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
- telegramda video nasıl izlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X