Şimdi Ara

LG G3 MÜ? SAMSUNG GALAXY A7 Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu sıralar yeni bir telefon almayı düşünüyorum bütçem de 1500 tl civarı biraz araştırdım ve bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum tabi önce sizlerin değerli yorumlarını almak istedim lütfen nedeni ile birlikte hangi telefonu desteklediğinizi yazar mısınız? Bütçe dahilinde başka önerilere de açığım.
    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

• A7 yerine s5 secenegini dusundunuz mu
    bu arada 1500liraya z3compact, z2, htc one e8 daha iyi seçenekler bence performans, stabillik vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim336 -- 9 Haziran 2015; 15:02:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s5 bütçemi zorlar, sony htc general mobile vs. telefonlar ise tarzım değil hoşuma gitmiyorlar ama dediğin gibi performansları iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scraper58

s5 bütçemi zorlar, sony htc general mobile vs. telefonlar ise tarzım değil hoşuma gitmiyorlar ama dediğin gibi performansları iyi.

Cogu markette 1400lira s5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1400 lira olanların garanti durumu nedir acaba link atabilirmisiniz
  • S5 ve Note 3 de ekleyelim listeye.

Simdi ulkrmizde satilan A7 cihazlarda Avrupa ulkelerindeki chip setler kullanilmiyor.

Bizim ulkemizdeki Samsung'un kendi chip seti olan Exynos 5430 bulunmakta. Ama Avrupa ulkerindeki modelde ise Qualcomm S615 chip set bulunmakta. Bu durumda Avrupadaki chip set daha iyi. Neden mi cunki s615 64 bitlik yeni bir islemci. Ama Samsung'un kendi kullandigi islemci 32 bit.

Lg g3 de guncel bir cihaz ama 2k ekran ve s801 pek uyusmuyor. Ve bu durumda isinma olayi gerceklesiyor. Ek olarakta bataryayi somuruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahtan akşama kadar G3 32gb derim.A7'yi düşünmeyin bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Sabahtan akşama kadar G3 32gb derim.A7'yi düşünmeyin bile.

Illa bunlar olacaksa kotunun iyisi,bencede G3

• Bugün tamda bu konuyu arastırıyordumki burada konuyu açılmış görünce cok sevindim. Bende sabahtan beri A7 ve LG g3 üzeride araştırma yapıyorum. Gönlüm g3 ten yana fakat araştırdığım kadarıyla g3 lerde ısınma sorunu ve buna bağlı olarak çerçevesinde çatlamalar meydana geliyormuş. A 7 ile ilgili cok olumsuz bir yoruma rastlamadım. A 7 yeni bir telefon olduğu için fazla yorum yapılmadığını düşünüyorum. Konuyu takipteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nova3535 -- 9 Haziran 2015; 17:23:15 >
  • İkisi arasında tabiki g3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bunlardan biri ise tabi ki LG G3... Onun haricinde Sony Xperia Z2 ve Sony Xperia Z3 Compact önerebilirim.
  • ısınma sorununu bile biledemi G3 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nova3535

ısınma sorununu bile biledemi G3 ?

ısınma sorunu her telefonda olan bir problemdir iPhone 6'sından tut Htc'ye kadar hepsinde bu problem mevcut g3 cidden güzel bir telefon. Bunu çok dert etme.
  • Teşekkür ederim dediğim gibi gönlüm tamamen G3 ten yana. Son olarak 16 gb ile 32 arasında cok fark olmaz ise 16 gb da karar vermiş durumdayım. Konuyu açan arkadasımada teşekkür ederim sayesinde benim de problemim çözülmek üzere :)
  • 16gb alma kardeşim onun rami 2gb 32gb al o 3gb ram var arasında 100tl fark için 2 gb ramli olana değmez akakçe fiyat arama motorundan bizdeuygun.comdan ben g3 paralel ithalat 32gb 1249tlye siperiş ettim şuan kargoda
  • Tamam 32 gb almak doğrusuysa onu alıcam o halde. Ben Turkcellin cihaz kampanyasıyla alcam. Seceneklerimde bütçeme uygun Samsung Note 3, s5, a7 ve lg g3 vardı. Kendimce iki a7 ve g3 ikiye düşürmüştüm. Simdi tamamen kararımı verdim cok teşekkür ediyorum ilginize..
  • Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkürler.

• Sadece tasarımı için bile A7

• ikisi arasında g3, illa samsung dersen e7
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkovicl0

Sadece tasarımı için bile A7

İki ay once acilmis konu ttnetmi kullaniyorsun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.