Şimdi Ara

LG G3 RESETLEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 3 gündür başladı bu sorun arkadaşlar telefon kendi kendini resetleyip duruyor resetliyor sonra kilit ekranı geliyor ve tekrar resetliyor böyle bir döngü içinde sürekli resetliyor bataryayı çıkarmadığım sürece çözüm yok. Bataryayı çıkarıp takıyorum yine devam ediyor açılınca resetlemeye... Telefona hiç bir hasar vermedim 30.10.2014 tarihinde almışım daha garanti bitimine 7 ay var. Aldığımdan beri sağlam bi spigen kılıf + ekran koruyucuyla kullanıyorum ve sadece 1 kez düşmüştür o da çok kısa bir mesafe. Yani dikkatli kullanımım var. Sorunu araştırdım bazıları batarya değiştirince düzeliyor demiş bazıları değiştirince de devam etti demiş. Gidip batarya alsam bu sorun devam etse boşa para vermiş olucam az bir miktar değil... Bazı arkadaşlar lg servisten değişim almış. Bu sorunu yaşayan ve servise götüren var mı ? Varsa nasıl çözdü veya servisten ne gibi geri dönüşler aldı yazarsa sevinirim.

Bu resetleme olayı kafasına göre geliyor bazen telefonu sarj %5 %10 civarlarına kadar kullanabiliyorum bazen 90da 60da resetlemeye başlıyor sarja takıp kullandığımda telefon resetlemesi duruyor. Çok illet bi durum

• hocam selamlar

benzer problemler benim g3 de de oluyor şarj %50-45 e kadar kullanımda sorun yok onun sonrasında kendini resetleyip şarj %20-10lara düşüyor tekrar kendi kendine resetlenip %5-4 e düşüp tekrar resetlemeye devam edip şarjını kendi kendine bitiriyor. Tamirciye sorduğumda batarya hatası olduğunu batarya değişimi gerektiğini söyledi. Gittigidiyor.com'da batarya arıyorum ..
  • Hocam ben sorunu cozeli oldu baya ya. Garanti devam ediyorsa ve istanbuldaysaniz mecidiyekoy lgye gidin anlatin ucretsiz degistiriyolar bataryayi duzeliyo gidip para vermeyin garantiniz varsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paralel ithalatlerı bile mi hocam?
  • Yok hocam malesef lg garantili olmali..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.

Telefonu bir teknik servise veya garantisi var garantiye gönderiniz.
    Eğer garantisi devam ediyorsa garantiye kesinlikle gönderiniz 2. gönderimden sonra sorununuz çözülmezse eğer telefonun yenisini vermek zorundalar birde böyle şansınızı deneyin. Küçük bir not kağıdına yada LG teknik servis format dosyası varsa google den indirin formu doldurup yollayın.

Not kağıdına sorurununuzu belirtin bulamazsanız.

hayırlı günler dostlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.