Şimdi Ara

Lg g3 sim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefonu alali 1 hafta olmadı avea nin sim kartını kullanıyorum.sim kart içinden cikan micro olanlarda sim kartını takınca ilk önce okumuyor yeniden başlayınca okuyor sonrada 5 dk da bir mobil ağ, geçerli bir sim kart takana kadar yeniden başlat deyip yeniden basliyor. Turkcellin simini taktım sorun olmadı avea ya gidip yenisini istemeyi düşünüyorum para alirlardmı birde sorun hakkında başka bilgisi olan varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geriteq -- 6 Haziran 2015; 18:01:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı problem bende de var. Telwfon 16gb resmi dist. garantili. 4g vodafone ile denedim aynısı oldu. Kendim 4g tt sime gectigimden beri böyle. Normal 3g simde pronlem yok. Cumartesi servise goturecegim simlik gibi durmuyor. Simi degistirmeyi ben de düşündüm ama capraz testlerden sonra vazgectim. G2 de 4g tt sim yine duzgun çalışıyordu. 16 gb g3 kullanip 4g hatta problem yasamiyorum diyenler var mi?

Yazı hazirandan kalma ama olsun. Baska bu problemi yaşayan var mı görürüz en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-X -- 10 Nisan 2016; 15:31:31 >
  • Bende de ayni sorun car. Cōzüm Bulan oldumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencaver

Bende de ayni sorun car. Cōzüm Bulan oldumu

Sim kartı degistirin ben degistirince cozuldu.

• Sim kartımda değiştirdim, çözüm olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorunu kartımı 4,5g ile değiştirdikten sonra ben de yaşamaya başladım. kart başka telefonlarda çalışıyor, 3g kartlar da lgg3'te çalışıyor ancak lgg3 ile tt45g kart çalışmıyor.
    çözüm bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meti****

aynı sorunu kartımı 4,5g ile değiştirdikten sonra ben de yaşamaya başladım. kart başka telefonlarda çalışıyor, 3g kartlar da lgg3'te çalışıyor ancak lgg3 ile tt45g kart çalışmıyor.
    çözüm bulabilen var mı?

aynı sorunu yaşıyorum.lg g3 telefonda arkadaşımın vodafone 4g sim kartı çalışıyor.benim turk telekom 4g simkartım çalışmıyor.turk telekom sim kartımı yenisi ile değiştirdim sonuç değişmedi. telefonda problem olsa hiçbir simkart çalışmamalı.çözemedim bir türlü.çözüm bulabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 5 Ekim 2016; 10:25:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.