Şimdi Ara

LG G3 Stock Marshmallowda Sim Rehberi Gozukmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar basliktanda anlasilacagi uzere G3 telefonuma stock marshmallow yukledim gayet akici stabil tamam ama som rehberimdeki numaralari goremiyorum. Fabrika ayarlarina sifitladim olmadi. Rehber ayarlarindan goruntulenecek kisilere bakiyorum orada sim karti gozukmuyor. Sadece telefom ve e posta secenekleri var. Sim karti gormesiyle ilgili bir sorun yok ancak sim rehberindeki kisileri malesef goremiyorum. Fikri olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu yardım edebilecek kimse arkadaşlar? Düzeltemiyorum sorunu bir türlü.
  • Yunanistan v30f sürümünde sim kart seçeneği gözüküyor bende. Sizde hangi sürüm yüklü?

• v30 b sürümü yüklü bende. Ne yaptıysan Sim kart kişilerini bulamadım. 2 gün önce Fulmics 5.0 Romu çıkmış G3 için şuanda ona bakıyordum en kötü onu yükleyeceğim çünkü bu büyük bir sorun.
  • KDZ olarak yüklenilen stock romda böyle bir sorun yok. Sorunun tek kaynağı twrp yüklemek ve wipe yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

KDZ olarak yüklenilen stock romda böyle bir sorun yok. Sorunun tek kaynağı twrp yüklemek ve wipe yapmak.

Cevabın icin tesekkur ederim. Sen soyleyince niraz arastirdim dedigin gibi root yetkisi verdikten sonra sim karta erisim kesiliyormus maleswf.

• quote:

Orijinalden alıntı: e.piker

quote:

KDZ olarak yüklenilen stock romda böyle bir sorun yok. Sorunun tek kaynağı twrp yüklemek ve wipe yapmak.

Cevabın icin tesekkur ederim. Sen soyleyince niraz arastirdim dedigin gibi root yetkisi verdikten sonra sim karta erisim kesiliyormus maleswf.

Aslında öyle değil. KİNGROOT ile rootlarsan sorun yok. Hatta twrp yükleyincede sorun yok. Ama TWRP den wipe yaptığın anda sim kişileri gidiyor. Sim kişilerini görebilirsin tabi, marketten sim card manager uygulamaları var onlarla kişileri görebilirsin bu durumda haberin olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e.piker

quote:

Aslında öyle değil. KİNGROOT ile rootlarsan sorun yok. Hatta twrp yükleyincede sorun yok. Ama TWRP den wipe yaptığın anda sim kişileri gidiyor. Sim kişilerini görebilirsin tabi, marketten sim card manager uygulamaları var onlarla kişileri görebilirsin bu durumda haberin olsun.

Kingoroot ile rootlamistim ancak twrpden wipelamak durumunda kalmistim. Bilmiyordum bunu ogrendigim iyi oldu. Hazir sizi bulmuslen birsey daha sorayim. Aksam bi sim kart durumuyla cebellesirken stock roma dondum cozum olsun diye. Biraz once sizim mesajinizdan sonra root yapmak icin kingoroot kurdim ama root islemi sirasinda yuzde90da kalouor ve doniyor program. Var mi acaba bir fikriniz?

• e.piker E kullanıcısına yanıt
    Ben MM rom ilk çıktığında birkaç defa kullandım kingroot v4.65 sürümünü sorun olmamıştı. Şuan durum nedir bilgim yok, sim card kişilerini kullanmaktan vazgeçtiğim için sürekli twrp üzerinden işlemler yapıyorum, custom rom veya flashable stock rom kullanıyorum hep.
  • Sizin kullandiginiz surumu deneyeyim ben de ozaman. Gee yeni gectim cok fazla tecrubem olmadi. Fulmics 5.0 romunu denemek istiyorum. Ben de sim kisilerinden vazgecip kisileri eposta uzerinden ya da sd karta kopyalayarak kullanacagim artik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.