Şimdi Ara

LG G3 Wifi Açılıyor Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LG G3 D855 ithal ürün garantisi 1 ay önce bitti. Telefon kullanılmadığı halde ısınıyordu geçen günde yeniden başlatmaya başladı. Açtığımda Wifi açılıyor diyor ama wifi gelmiyor. YouTube da izledim bir kaç video kamera soketi yerine kağıt, sünger, alüminyum folyo koyuyorlar düzeliyor bende denedim bir kaç saat kullanıyorum yeniden başlıtıyor ve wifi gidiyor yine 🙂

https://i.hizliresim.com/r2R53m.jpg

Bu sorunlarla baş başa kalan arkadaşlarla yardımcı olabilir mi tamir ettirmek istiyorum şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzer sorun bende de var, g2 ile öğrenirseniz sonucu haber verin hocam... BEn de öğrenirsem haber veririm :)
  • Benimde g2 var ayni problemi bende yasiyorum. Biraz araştırdım ve gördüğüm kadariyla kronik bir sorun. Entegre degisimi onerilse de kabul etmeyin diyor telefoncular çünkü tek çözüm anakart değişimi onu da garantisi yoksa yaptirmak mantıklı değil. Sonuc olarak bir efsanenin daha sonuna geldik. G5 bakıyorum ama yorumlar pek olumlu değil lg telefonlarına karsi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı bende de oldu entegre değiştirdim olmadı en garanti çözüm anakart değişisimi ama onuda bulamıyorum
  • LG marka telefon almanın zararları maalesef g6 ya kadr bütün g serisinde kronik sorun çıkıyor geçmiş olsun hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.