Şimdi Ara

Lg G4 Açılmıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
5
Favori
15.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    daha kronik olup olmadığı kesin değil. fakat forumdaki çoğu kişi bu sesi duyuyor. o açıdan lg nin tepkisini alabilseydik güzel olurdu diye dedim. servisi arayıp ekleme yapma imkanınız varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brynrdg

daha kronik olup olmadığı kesin değil. fakat forumdaki çoğu kişi bu sesi duyuyor. o açıdan lg nin tepkisini alabilseydik güzel olurdu diye dedim. servisi arayıp ekleme yapma imkanınız varmı?

Servisi arayamıyorsun ki hocam :) Arıyorsun bekleyenler arasında şu sıradasın diyor 1 e geliyor sonra telefon kapanıyor isterseniz sizde deneyin bir 0212 272 65 43 ama telefonu almaya gidince anlatırım böyle bir sıkıntı vardı diye daha önce bu konudan gelen oldu mu olmadı mı onu öğrenebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jean Reno kullanıcısına yanıt
    Dogru lgnin servisi iletişim konusunda berbat. Sikayet var in sitesine bakarsan gorursun zaten. Ben telefonu aldiktan 1 hafta sonra deri kapak deforme oldu. Lg ye mail attim. Adamlar deri kapak kullanimi klavuzda verilmistir vs. Diye mesaj atti. Ustune bi mail daha attim. Yine ayni mail geldi. Megersem deri kapakla ilgili mail atana oto cevap veriyorlarmis:D

• quote:

Orijinalden alıntı: brynrdg

Dogru lgnin servisi iletişim konusunda berbat. Sikayet var in sitesine bakarsan gorursun zaten. Ben telefonu aldiktan 1 hafta sonra deri kapak deforme oldu. Lg ye mail attim. Adamlar deri kapak kullanimi klavuzda verilmistir vs. Diye mesaj atti. Ustune bi mail daha attim. Yine ayni mail geldi. Megersem deri kapakla ilgili mail atana oto cevap veriyorlarmis:D

Benim deri kapakta aynı durumu aldı araştırdım baya kişi bu durumdan müzdaripmiş :) En son bir bilgi buldum bu kapaklar normal ayakkabı boyası ile boyanabilirmiş ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama :)
    Valla hocam dikkat ettiysen kaba rengi deri ve bordo deri duz fakat siyah deri tirtikli. Siyah deri daha kalin daha saglam. Kaba deri deforme olduktan sonra siyah deri aldim. En ufak bi sikintisini gormedim suan.

• Arkadaşlar söyleyen oldu mu bilmiyorum ama lg logosunda dönüp duruyorsa telefon soft brick olmuştur. LG Bridge'den yazılım güncellemedeki kurtarma seçeneğini deneğin olur mu bilmiyorum telefon açılmadığından olmayabilir ama kesin çözüm kdz yüklemektir arkadaşlar yani rom atmaktır bu durumda download mod açıldığı için rom atılabilir ana konuda açıklanmış nasıl atılacağı gayet basit bir işlem. Ayrıca servis bu durumda değişim yapmaz yazılımsal bir sorundur onlarda yazılım atıp verirler ama yazılım atınca düzelmiyosa donanımsal bir sıkıntı vardır o telefonda.
  • Arkadaşlar dün itibari ile müşteri hizmetlerini arayıp bilgi aldım.Cihazımın yenileneceğini belirttiler.Teknik servisin LG den onay beklediğini söylediler bana.Ne kadar sürer bu işlem bilmiyorum ama yarın tekrar arayıp acele etmelerini söyleyeceğim,müşteri temsilcisi böyle söyledi.Artık G4 kullanmayı düşünmüyorum,alıp hemen satacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

Arkadaşlar söyleyen oldu mu bilmiyorum ama lg logosunda dönüp duruyorsa telefon soft brick olmuştur. LG Bridge'den yazılım güncellemedeki kurtarma seçeneğini deneğin olur mu bilmiyorum telefon açılmadığından olmayabilir ama kesin çözüm kdz yüklemektir arkadaşlar yani rom atmaktır bu durumda download mod açıldığı için rom atılabilir ana konuda açıklanmış nasıl atılacağı gayet basit bir işlem. Ayrıca servis bu durumda değişim yapmaz yazılımsal bir sorundur onlarda yazılım atıp verirler ama yazılım atınca düzelmiyosa donanımsal bir sıkıntı vardır o telefonda.

Hocam sıkıntı anakartta yazılımsal bir şey yok yani artı pc ile bağlantı yapamıyorsun telefona
    Download Mod'a da mı alınmıyor cihaz?
  • aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    Alınmıyor hocam

O zaman servis yolu gözükür hocam
  • Cihazi bu şekilde arızalanan arkadaşlar seri numarasını(505k vb.) paylaşırlarsa faydalı olur

• Arkadaslar tam olarak 2 hafta once bugun verdigim cihazin su an itibariyle cihaz takip sisteminde onarim tamamlandi kutulu degisim yapildi yazisini goruyorum.Dun saat 16 civarinda sisteme baktigimda hala DOA degisim bekliyordu ve ben de bu hafta da olmayacak herhalde diye umudu kesmistim sonradan aklima geldi bir bakiyim dedim ve bitmis bugun gidicem telefonu ve gercekten sorunsuz bir servis sureci yasattiklari icin de ozellikle tesekkur edicem. Onceki verdigim cihazin seri numarasi 505 idi yeni cihazinki 512 imis. İnsallah servise veren diger arkadaslar da sorunsuzca alir telefonlarini. Ve telefona mudahale etmeden bizimki gibi olup da telefonu kapanan arkadaslar varsa eger servise vermekten cekinmesinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• helwart H kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun Sorunsuz bir süreç yaşadığımı söyleyemeyeceğim darısı bizim başımıza
  • Hocam valla yoruldum ben de o dediklerimin hepsini geri aliyorum. Bugun telefonu almaya gittim actim 1 saat falan carsida dolastim yine ayni sorun oldu aldigim sifir telefonda barkodunu kendimin yirtarak actigim telefonda sorun cikti tekrar gittim subeye anlattim bi yazilim attilar duzelmedi tekrar gondericez dediler yani 2 hafta daha bekliyecegim rezillik vallahi ya o kadar para verip de 1 ay beklemek rezillik. Zaten hata bende ki ne guzel sorunsuzca aldik telefonu diye sevindim. Turkiyede kac tane insan sorunsuz bir servis sureci gecirmis ki biz gecirelim. Lg ye gercekten cok guveniyordum. Yakinda ariyacagim lg yi verdiginiz sifir telefon acilmadi diye. Sizce de cok sacma degil mi. Servisteki insanlara da bir sey diyemedim sonucta onlar da gelen cihazi bana iletti kutuyu acmadi bile sorun lgde bakalim sonumuz hayrolsun

Geçmiş olsun hocam uzuldum adiniza. Cihazi aldiniz tekrar kapandi ve acilmadimi

• İşte lg burdan kaybediyor ve tercih edilmiyor ne yaptılar arızalı ürünü paketleyip size verdiler

• Sorun yasayan herkeste hangi yazilim yukluydu?

• Aynen hocam cihazi verdiler biraz dolastim kapandi cihaz

Hocam bilmiyorum kutuyu kendim actim o barkodu falan kapaliydi olmus mudur oyle bir sey

Yok artik ya sifir cihaz tekrar mi kapandi? Bende bekliyorum hala depoda sorun var o yuzden telefonunuz elimize ulasmadi dediler. 18 gun olacak yarin. İnsallah aynisi olmaz yeminle ters duz ederim servisi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.