Şimdi Ara

Lg G4 Açılmıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
5
Favori
15.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim telefonumda 21 Martda geldi 1 haftadır kullanıyorum performansında sıkıntı hissetmedim ama güncellemeden cekiniyorum 6.0 yükseltsemmi yükseltmesemmi sorun yasayan varmi suan son sürümde ?
  • 06kadircan06 0 kullanıcısına yanıt
    Şarj konusunda büyük sıkıntı yaşatıyor tavsiye etmem hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkür ederim hocam 6.0 cok büyük bi fark yok herhalde 5.1'le yapmadim güncellemeyi
  • aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    Benim lg g4 ithalat telefonum birden kapandi goturdum telefoncuya dowland moduna almiyor dedi yetkili servisr gonderdim yetkili servis medcell bakalim ne olavak bekliyoruz bide genelde internette ana kart yanmis diye 600 tl para istiyor yaziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

Benim lg g4 ithalat telefonum birden kapandi goturdum telefoncuya dowland moduna almiyor dedi yetkili servisr gonderdim yetkili servis medcell bakalim ne olavak bekliyoruz bide genelde internette ana kart yanmis diye 600 tl para istiyor yaziyor

LG Servisi kadar güzel bir servis yok elbette kendi servisinden bahsediyorum,

Geçenlerde G4 Düştü , ekran karardı, servis yenisi ile değiştirdi, hiç içini açıp da bakayım vs.. bu gibi konulara girmiyorlar.

Yani 6 aya kadar cihazda kırık yoksa sorgusuz süalsiz değiştiriyorlar, zaten 2-3 sene geçince de parça olmadığından başka cihazla değiştiriyorlar.

LG Can'dır..

Git Samsung'a 10 senelik cihazın yedek parçası var adamlarda, tamir tamir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazen13 -- 7 Nisan 2016; 19:06:16 >
  • Merhabalar 9 aylık Lg G4 H815 serili Delta Garantili cihazım bugün elimdeyken dondu ve kapandı simdi Lg yazısında dönüp duruyor Delta garantili olduğundan ne yapmam gerekir ne önerirsiniz ve kaç günde elimde olur

• Merhabalar, 506 serisi kullanıyorum, bir anda bootloop sorunu meydana geldi. Ayrıca ghostscreen problemi de var. LG Vintek servisi 2 kez 20 dakika aradım, ilk sıraya geldiğimde her iki seferinde de telefon kapandı. G2 zamanından beri hep LG'yi savunurdum, kronik problemleri ve bu ilgisiz tuhaf teknik servisi beni canımdan bezdirdi. Bir daha LG almayı kesinlikle düşünmüyorum...
  • benim de delta garantili h815 g4 telefonum birden kapandı ve acmaya calıştıgımda lg logo ekranı geliyo fakat gerisi gelmiyo...
    DELTA TEKNİK SERVİSİ ne gönderdim fakat kullanıcı hatası dediler ve telefonumu garanti kapsamı dışında bıraktılar.
    yinede tamir edilmesini istersem 600 tl tamir bedeli istediler bende iade istedim bugun elime geldi tele aynı şekilde acılmıyor...,
    Bide ufak bi araştırma yaptım bu servis hakkında be gördüm ki bu servis(DELTA TEKNİK SERVİSİ) telin üzerindeki en ufak bi çiziği bile bahane edip darbeye dayalı kullanıcı hatası diyor ve ücretli tamir edip milleti kazıklıyor...

şu sitedeki şikayet lere bakarsanız anlarsınız sıkıntıyı. ;

https://www.sikayetvar.com/delta-teknik-servis

ayrıca adamları (BİMER) basbakanlık iletim merkezi ne sikayet ettim..
    tüketici haklarına da şikayet edicem bugun...

sizce daha başka ne yapabilirim..
    teli nerde ve nasıl tamir ettirebilirim...

• 5 ay önce RİTZY garantili bizdeuygun.com dan LG G4 aldım. bugün telefon telefon görüşmesi yaptıktan sonra ekran dondu ve kapandı. Tekrar açmama rağmen ekranda sadece lg logosu çıktı ve on saniye demeden tekrar kapandı. Sorun anakartta büyük ihtimalle. LG G4 ün kronik sıkıntısı zaten. Garantiye gönderdim bakalım sonuç ne olacak .?
  • aarslan1 A kullanıcısına yanıt
    Bootloop sorunun kronik olduğuna dair forum sitelerinden (xda gibi)lg resmi açıklamalarından yazılar toplayın tüketici haklarına başvurun paranızı kesin olarak alırsınız

• ritzy teknik servisle görüştüm garanti kapsamında (para almadan) anakart değişecek. Yurtdışından parça bekleniyor. Ne zaman geleceğini allah bilir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.