Şimdi Ara

Lg G4 Açılmıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
5
Favori
15.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rootlamadıysan sıkıntı olmaz hocam sadece yapmaya çalışmışsın durumu anlat verince direk değişim iste uzatmasınlar servis süresini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz de dosyalarinizi falan yukleyebiliyorsaniz eger cloud a falan yukleyin sizinkinde de bir sorun cikarsa eger cok uzulmezsiniz en azindan.Hayirli tezkereler bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • helwart H kullanıcısına yanıt
    Şimdilik pek önemli birşey yok zaten telefonda .fotoğraflar var onlar da sd kartta .teşekkür ederim yine de öneriniz için.

• Arkadaslar bugun 17.is gunu ve tarafima hala ne bilgi verildi ne ulasip bilgi alabiliyorum. Buyuk ihtimal 20.is gununun disina cikacaklar. İnternette bu yonde cok sikayet var. Bu kadar rezillik bu kadar kepazelik yoktur. Alt tarafi degisim yapilacak ya. Bulasmayin LG ye..

• Dedeli28 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi servis ? İşlemlerin hızlı ilerlemesi için müşteri hizmetlerini arayıp baskı yapmanız gerekiyor ben 15 günde aldım yeni cihazı

• Jean Reno kullanıcısına yanıt
    Valla hocam Allahin hergunu ariyorum artik ben utanmaya basladim. Bugun ikinci kez gorustum,kesin degil ama cuma gunune kadar servise ulasmasini bekliyoruz cihazin dediler. Gelde cildirma

• Telefonu full parlaklikla 10 dakika kullanip ghost screen testi yaparmisiniz full gri ekranda. Saat batarya wifi sanal tuslar cikacakmi sizde. Problem kronikmi yoksa cihazmi sikintili onu gormek istiyorum

• Jean Reno kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa 20c yazılımı donanıma zarar veriyor o sebeple serininde pek bir önemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Bana kalırsa 20c yazılımı donanıma zarar veriyor o sebeple serininde pek bir önemi yok.

Hocam 20d yazilimi zarar verir mi acaba guncellemeye korkuyorum ...

• V10d güncellemesini kullanıyorum şuan ben hocam belli bir süre güncelleme yapma taraftarı değilim.

• turhan0505 T kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum 20c yazılımı cihazı göçerttiği için geri çekildi 20d ile hata düzeltilmiş olmasa lg böyle bir adım atmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jean Reno

Bugün getirdim servise anlattım sıkıntıyı direk değişim olarak genel merkeze yollayacağız dedi. Merkezin yeni cihaz gönderim süresine göre değişir ne zaman geleceği dedi 1 hafta da olabilir 2 haftada ama getirecek arkadaşların kutu dahil tüm akseksuarları getirmesi gerekiyor yoksa lg 50 tl para istiyormuş ben şarj aletini getirmeyi unutmuştum bu hafta içi bırakacağım.

Hangi servise verdiniz hangi sorunları söylediniz?
  • Mecidiyeköy vintek servisi teknisyene direk anlattım sıkıntıyı zaten konuya aşina oldukları için direk değişim dedi

• Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar başlığı görünce paylaşayım dedim

LG, G4'te Bulunan Boot Sorununu Kabul Etti!

http://shiftdelete.net/lg-g4-uzerinde-boot-sorunu-yasaniyor-68073
  • Telefonum o bootloop denen sorunu yaşadı serisi 505. Buraları okuyunca kronik olduğunu anladım ve değişimden bahsettiler diye servise gönderdim.
    Servise almamışlar telefonu ekranın sol altında minnacık çatlak var diye. Önce onu 600 TL'ye (%10 indirimle 550TL imiş!) yaptırıp sonra garantiden değişim yapacaklarmış.
    Ulan bana zararı yok ki ekranın, zaten değişicek cihaz ne diye ekran değişimi yaptırıyorsun? Madem çöp telefon ne işine yarayacak ekranını değiştirmek?

Mail atıyorum klasik mh cevapları geliyor, arıyosun yetkili yok. Laçka bir karıyı servis yetkilisi diye koymuşlar paçoz paçoz konuşuyor.
    Aldığım son lg ürünüydü bu da. Lanet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EFB79CCF -- 12 Şubat 2016; 10:40:35 >
  • Bendede LG G4'de açılmama sorunu oldu Servise verdim hala onarımda diyor sizce yeni cihaz gonderirlermi cihazimi gonderirken yeni cihaz talep ettim daha 6ay olmadi telefonumu alalı garantisi istanbul delta teknik servis sıkıntı olurmu ?
  • 06kadircan06 0 kullanıcısına yanıt
    Lg Türkiye garantili olsaydı direk değişim olurdu. Ama delta servis değişim yapmayabilir.

• Ayni sorun bende de var servise verdim yurt dışı grantili inşallah bir sıkıntı çıkarmazlar

• Delta servisten degisim alan hic olmadimi acaba telefonunu simdi delta beni magdur ederse ne anladım ben bu isten anakart yandiysa degistirip verirlerse tekrar nüksetmeyeceginide bilemem ki Direk telefon degisimi yaparlar temennim o yonde yarin tekrar arayacagim
  • 506 k serisinde bu sorun varmı acaba bilgisi olan varmı arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.