Şimdi Ara

LG G4 Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum bugün kitlenip kapandı tekrar açmaya çalıştığımda LG ekranı geldi fakat herhangi bir ilerleme olmadı sonra forumdaki aynı sorunlara bakıp hard reset atmayı denedim açılsa da kitlenip yine aynı sıkıntı oldu. ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: MertcanT3

telefonum bugün kitlenip kapandı tekrar açmaya çalıştığımda LG ekranı geldi fakat herhangi bir ilerleme olmadı sonra forumdaki aynı sorunlara bakıp hard reset atmayı denedim açılsa da kitlenip yine aynı sıkıntı oldu. ne yapmalıyım?

Hocam cihazda boot loop sorunu meydana gelmis. Telefonun serisi kaç(kutuda yada cihazın içinde pili kaldirinca gözüken etiketde yazar 506k, 508k, 601k gibi) ve son zamanlarda cok fazla ısınma meydana geldi mi?

Cihazı teknik servise göndermeniz gerekiyor yüksek ihtimal yenisi ile değiştirecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 28 Mart 2016; 9:17:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bootloop vakası daha :(
    Telefon 6 aydan eskiyse anakart değişiyorlar, yeniyse telefon değişiyor.
    Bazen şansın varsa eski olmasına rağmen telefon da değişiyor.
  • Bende bunu anlamıyorum koskoca firma sorun senden kaynaklı. Değiştir işte direk su telefonu. Garanti süresi bitmiş olsa bile değiştirmesi lazım. Ama eminim samsung yada farklı x bir firma bile olsa inisiyatif kullanarak değişime yanasmayacaktir. Prosedür ne diyorsa onu yapacaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmiş olsun hocam aramıza hoşgeldin umarım sorunun çabuk halledilir. 24 gunluk cihazımda aynı sorun oldu 601 serisi. Resmen LG den soğudum telefonu kullanmadan dogru duzgun servise verdim. Yeni tel aldık diye eskiyi attık köşeye güya hala eski ile takılıyoruz
  • yanıtlarınız için teşekkür ederim. telefonu servise gönderdim. alınalı 8 9 ay oldu umarım dediğiniz gibi değişim olur olmasa bile sorunu bende bulup tamir için para istemezler :)
  • Lg türkiye garantili olmayan g4lerin garanti servisleri örneğin delta, bu durumda anakart yada cihaz değişimi yapıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim garanti delta dan. 24 gun sonra telefon geldi. Anakart degismis. Telefon 5 aylikti. Geldi ama batarya yok icinde
    Servisi aradim hata olmus dediler ayriyetten batarya gondercekler simdi. sacmaligin daniskasi yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkür ederim. azönce lg türkiye garantisi ile konuştum ürünün değişim için onay beklediğini söyledi :) iyi oldu bu kar oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.