Şimdi Ara

Lg G4 aldım. Acil cevabınıza ihtiyacım var (Bootloop hakkında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hepsiburadadan Lg g4 aldım 1.200 Tl ye fakat internette lg nin bootloop problemiyle karşılaştım. Bu sorun düzeltildi mi? Yoksa devam ediyor mu? Ne diyorsunuz iptal edeyim mi siparişi? Acil cevabınıza, görüşlerinize ihtiyacım var...

• Sorun devam ediyor hocam en son 602 serisinde bir arkadasımın basına gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

Sorun devam ediyor hocam en son 602 serisinde bir arkadasımın basına gelmişti

Gelecek olan ama 606c veya 605c hala devam ediyor mu bu sürümlerde de
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

Sorun devam ediyor hocam en son 602 serisinde bir arkadasımın basına gelmişti

Gelecek olan ama 606c veya 605c hala devam ediyor mu bu sürümlerde de

Bilmiyorum hocam kumar gibi düşünün 6 serisinde yok diyorlardı ama cıktı devam edip etmediği bilinmiyor karar sizin ama bootloop cıkarsa eger paralel ithalat cihazlarda garanti konusunda cok sorunlar yasanıyor bunlarıda göz onunde bulundurun
  • Kardeşim bak sana cevap veriyorum bende o telefonda alıcam ve satıcıya sorularımı sordum birkere cihazı alabilirsin 606c serisi sanmıyorum alacağını delta servis garantili satıcı iyi niyetli birine benziyor bootloop proglemi yokmuş ve yorumlarda çok güzel bende biliyorum bende alıcam o telefondan ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Ideos X5 bir sorum var acil
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.