arkadaşlar lgg4 beat telefonun ekranı bu güne kadar alındığı günden bu yana 1 kere bile yere düşmemesine rağmen morardı. Ne yazıkki vatan bilgisayardan aldım. Hiçbir baskıya veya manyetik alana maruz kalmamasına rağmen 2dk önce çalışan telefonu tekrar açtığımda telefonun üst kısmında morarma vardı. Bana kullanıcı hatası dediler. Böyle birşey mümkün mü? Daha serviste duruyor telefon. 350 tl ekran parası istediler. Anlamıyorum benim hatam nasıl olabilir. Bu bi donanım arızası değil mi? Ekranı morartmak için baskı uygulayıp ezmek felan gerekmez mi? Telefon 3 aydır yeri bırak yatağa bile sert düşmemişken böyle bi olay nasıl olabilir sizce?
kaç aydır kullanıyorsun telefonu? eğer dediğin gibiyse LG ile bir görüşmekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Ayrıca orijinal g4 beat ekranı 240 tlye vardı nette lg servisi işçilik ve kırılmaz cam dadil fiyatı
quote:
Orijinalden alıntı: erhanercan
kaç aydır kullanıyorsun telefonu? eğer dediğin gibiyse LG ile bir görüşmekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Ayrıca orijinal g4 beat ekranı 240 tlye vardı nette lg servisi işçilik ve kırılmaz cam dadil fiyatı
Lg ile görüştüm benle ilgilenmediler bile. Konu muhatabı biz değiliz dediler resmen açıkça bunu dediler. Dedim telefonu üreten ve garanti sağlayan siz yazdığınıza göre ve bozulan telefon da sizin olduğunu göre ben kimle ilgileneceğim dedim. Cevap bile vermedi başka yardımcı olacağım birşey yoksa diğer müşteriye geçiyorum dedi. Yani başından attı. 3 aydır kullanıyordum telefonu.