Bildirim
LG G4 Çakması
Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1
7 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Parayı çöpe atmaktn başka birşey değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
deneyimlediniz mi ?
yoksa şahsi fikriniz mi ? -
1 hafta garanti iyiymiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle önermiyorum. Madem böyle bir harcama yapmak istiyorsunuz direkt parayı çöpe atın, sağlığınızdan olmazsınız en azından. -
cebinde patlar o -
Replika telefonlarda uzmanlaşmış biri olarak ve en az 15 tane satıp milletin ahına girmiş biri olarak allah beni affetsin,ama kimseye zorla satmadım o yüzden içim rahat yinede allah afffetsin.
Sana önerim çakma telefon duyduğun an oradan koşar adım uzaklaş paran tamamen çöpe gider sakın alma, bu telefonlar stabil değil anlayan biri ekrana bakar bakmaz çakma olduğunu anlar sar değerini geçtim onu konuşmaya gerek bile yok yürüyen kanser istasyonu , git o paraya orginal s3 al o çakmalara bin basar.
Sırf orginala benzeyen tipi var diye okulda şurda burda hava atarım diye özenip alıyorlar ama telefon bağırıyor çakmayım diye.
Şarjları zaten 2 saatte biter, kasmalar donmalar kendi kendine bişeyler açmalar hata vermeler bunlardan bıkar telefonu duvara atar kırarsın.Kameraları zaten rezalet hayata küsersin
Sahibinden de bir ton ilan var hepsi şebeke gibi dolandırıcı adam çakma iphone satıyor 3gb ram var yazmış halbuki 512mb ram var.
sana burda bir ton şey yazarım ama uzar gider dediğim gibi sakın alma, o telefonlar 5 para etmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 17 Aralık 2015; 0:21:01 >
-
Hocam cocugunuz olmaz t.saklariniz soner
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işte böyle... Deneyimleri olanlar yazınca hoşuma gidiyor.
Teşekkür ederim ilgin için...
Almıyorum gider 1600 tl ye original alırım rahat olurum... -
peki arkadaşlar LG G4 için ne düşünüyorsunuz ?
fiyat performans bakımından ?
yada bu fiyata yakın tavsiye edebileceğiniz başka bir model ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- pwm dimming nedir
- asker telefonu internetli
- samsung a15 alınır mı
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X