Şimdi Ara

LG G4 değişim cihazı hakkında . Sizce ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 17.07.15 tarihinde aldığım LG G4 505 serisi cihazımı 21.03.16 tarihinde kronik anakart bootlop sorunu nedeniyle servise verdim cihazı alalı 6 ayı geçtiği için ilk önce parça değişimi yoluna gidildi fakat stoklarda parça bulunmadığı için 02.04.16 tarihinde değişim kararı çıktı ve beklemeye başladım aradığımda müşteri hizmetlerini yarın arayın 10 günde gelir değişim formu onayı vs vs gibi sözlerle karsılastım adeta bıkıp çileden çıkardılar beni ve en son dün aradığımda telefonumun G3 olarak sisteme girildiği vb şeyler söylendi iyice çileden çıktım bugünde sabah aynı sey söylendi ve bende 12.04.16 da 20 iş günü dolduğu için ücret iadesi talebiyle kendilerini hakem heyetine vereceğimi söyledim ve bugünde hakem heyetine başvurumu yaptım akşam 5te başvuruyu tamamladım ve telefonda LG 'ye bildirdim asıl işin garip tarafı saat 6 civarı mesaj geldi servisten cihazınız hazır gelip alın diye 603 serisi yeni cihaz denildi ve bende almayacağımı haken heyetin kararını bekleyeceğimi söyledim .

Sizce ne yapmalıyım ?
    -Yeni gelen G4 cihazı almalı mıyım ? hakem heyetinin kararı ne olur sizce ve tahimini ne kadar sürede çıkar ?
    -Cihazı almayıp su anda Xperia Z5 premium mu alayım ?
    -Xperia Z6 yı mı beklemeliyim ?

Açıkcası hakem heyetinin aleyhimde karar vermesinde de korkuyorum sonuç nasıl olur dersiniz yardımlarınızı bekliyorum

• Okuyan hiç kimsenin mi bi fikri yok arkadaşlar ? Güncel .
  • Mr.PessimisT kullanıcısına yanıt
    Eğer telefondan soğudunuzu hissediyorsanız Z5 Premium alın zira bir kere soğudunuz zaman kolay kolay sevemiyorsunuz.
  • 2016 yılında hala s810 işlemcili telefona para vermeyin yazık. Sony bile arkasında ne kadar duracak belli değil. Sürekli yeni model çıkarıyorlar. Note 5 idealdir ama siz bilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede Note 5 güzel telefon veya S7 de düşünebilirsiniz , Bu arada hangi servise yollamıştınız?
  • 603 SERİSİ cihazı almanı öneririm, en sorunsuz seri şu anda..sıkıntı yaşamazsın..
  • DnyL kullanıcısına yanıt
    603 serisi mi kullanıyosunuz bana da 603 göndermişler ancak heyette oldugum için telefonu açamadım çizgiler veya sarı panel felan mı bilemiyorum merak içindeyim
  • Para iadesi 6 aya kadar sürebiliyor. Cihazı alın hocam. G4'ün şu bootloop sorunu olmasa çok sağlam bir cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.