Şimdi Ara

LG G4 H818P model?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
7.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG G4 H818P model çift hatlı telefon paralel olarak satılmakta ancak bu telefonla ilgili bilgi bulamadım.
    H815 modelle arasında çift hatlı olması dışında fark var mı, bazı yurt dışı internet sitelerinde goolenin çevirdiği kadarıyla şebeke farklılıklarından bahsediyorlar ama kesin bir bilgi bulamadım. teşekkürler.

• Bende buna takıldım araştırıyorum valla varsa arasındaki farkı bilen benimde çok işime yarıyacak. diğeriyle arasında 200,300 tl kadar fiyat farkı var!
  • Üstad ben bunu lg çağrı merkezini arayıp sordum arasındaki tek fark çift hat olmasıymış. kliksa.com baktım arasında 370.00 tl fark var çok ilginç.
  • 4000 mAh yapıp çift hat yapsa elimdeki G4 ü satıp bundan alabilirdim ama yine 3000 mAh kullanmışlar. Şu şekilde şarjı zor dayandırıyorum çift hatla hiç dayandıramam.
  • Kablosuz şarj özelliği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfterRain

Kablosuz şarj özelliği yok.

çift hatlı olanınmı yok ? yoksa g4 ünmü yok.
  • http://www.phonemore.com/compare/phones/lg-g4-h818p-dual-vs-lg-g4-h815/2708417 buradaki karşılaştırma var görebildiğim kadar 4g bandlarında ve batarya bekleme sürelerinde fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxu Tab S7 FE
    6 ay önce açıldı
    Samsung Galaxy SmartTag2
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cedayroy C kullanıcısına yanıt
    Çift hatlı modelin yok.
  • h815 veya h815tr
    diye geçen model
    :
    pdadb.net
    LG G4 H815 LTE-A / H815TR (LG P1) | Device Specs | PhoneDB
    http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=7996&view=1&c=lg_g4_h815_lte-a__h815tr_lg_p1

oradan diger h818p ye bakarsanız Bir kaç adet 4G bandı eksik yani bir kaç kusuru mevcut.
    http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=7996&id2=8051

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PORSCHEM -- 19 Mart 2016; 15:49:16 >

• LG G4 Dual H818P
    LG G4 Dual H818N

"N" özellıkte SIM 'lerin 2 side 4G aktif - avrupaya uretilen seri olmadiginda AB 'de garantiside gecerli degil.
    "P" özellıkte SIM 'lerin 1 inde 4G aktif ancak kartlari cikartmadan menu den konum degisimleri mumkun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 10 Nisan 2016; 12:59:16 >
  • LG G4 H818P Dual 'i 5 gundur kullaniyorum.
    327,35€ +4,50€ kargo

farkinda olmadan Acer Liquid Gallant Duo ile felaket kullanim yasiyormusum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyselh
    Merhaba
    Lg nin ayni h818p modelinden siparis ettim. Sizin deneyiminiz nasil telefonla, sarj suresi vs?

mrb....
    son donem 5 amper pilinden dolayi bi yakinim icin Lenovo Vibe P1 Turbo yu inceledim ve cikmasini bekliyordum, paralelinde LG G4 'de degerlendirmis bulundum, derken..... 3,5 yildir kullandigim Acer Liquid Gallant Duo fabrika ayarlarina donemedi, sapitti, tlf 'suz kaldim.
    eminim siz benimkinden daha verimli bi cihazdan terfi olacaksiniz, sahsi deneyim ne yazsam yetersiz olurdu, dedigim gibi LG G4 inanilmaz, harika gibi geliyor.
    bazi yabanci forumlarda piline deginiliyor, kiyas edebilecek kullanim eweliyatim yok, bence gayet iyi, bu ozelliklerle / ucuzlayan fiyatiyla.... hersey olumlu diyebilirim, firsat buldukca kurcaliyorum, burdan veya alakali bi topic daha var ordan yazarim.

• Tek olumsuz yönü güncellemeleri geç alması. Millet 20f sürümüne geçti 818ler hala 20c'de...

• kullanan arkadaşlarda yorum alabilir miyiz?h815'ten eksiği-fazlası var mı?
  • LG G4'lerin sık rastlanılan ghost screen, bootloop, dokunmatik ve aşırı sıcaktan kart yanma sorunları acaba bu üretimde de devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFK

LG G4'lerin sık rastlanılan ghost screen, bootloop, dokunmatik ve aşırı sıcaktan kart yanma sorunları acaba bu üretimde de devam ediyor mu?

Bazı kişiler yeni gelen sürümde yok diyor bazıları var diyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.