Şimdi Ara

Lg G4 Hard Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG G3 Kullanıcısıydım Bende 1 tb Samsung HardDisk Vardı İçinde 500 Kadar Film Vardı Dışarda İken İzlemek İçinde Hep Yanımda OTG Kablosu Taşırdım Filmlerimi Dışarda İzlerdim 1 Hafta Önce Lg G4 Aldım Aynı G3 Gibi Otg İle Bağladım Sd Kart Altında Gözükmesi Gerekirken Açmadı Sadece Hard Diskin Fanı Ve Işığı Çalışıyor Nasıl Açabilirim ??
    Telefon Garanti Dışı Kalmasın Diye Root Atmak İstemiyorum G3 Rootsuz Açıyordu diski
     Lg G4 Hard Disk Lg G4 Hard Disk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehdiqQ -- 18 Ağustos 2015; 20:40:49 >

• Kimse yokmu bu sorunu çözebilecek ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehdiqQ

LG G3 Kullanıcısıydım Bende 1 tb Samsung HardDisk Vardı İçinde 500 Kadar Film Vardı Dışarda İken İzlemek İçinde Hep Yanımda OTG Kablosu Taşırdım Filmlerimi Dışarda İzlerdim 1 Hafta Önce Lg G4 Aldım Aynı G3 Gibi Otg İle Bağladım Sd Kart Altında Gözükmesi Gerekirken Açmadı Sadece Hard Diskin Fanı Ve Işığı Çalışıyor Nasıl Açabilirim ??
    Telefon Garanti Dışı Kalmasın Diye Root Atmak İstemiyorum G3 Rootsuz Açıyordu diski

Bu size yardımcı olabilir

Sony XPERİA ve Diğer Android Cihazlarda Hard Disk 💿 1024 GB Nasıl Çalışır USB Bağlanabilirliği YP#14

https://www.youtube.com/watch?v=zhPeDToKuK8

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.