Bildirim
LG G4 için EQ (Equalizer) uygulaması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
takip bende g2 için böyle bir uygulama arıyorum -
subwoofer bass veya tono equalizer var, spotify youtube vs programlarda çalışıyorve root gereği yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 30 Haziran 2015; 2:26:42 > -
HTC'deki EQ direk sürücüyü etkilediği için her yerde etkili oluyordu ama LG'de yok bu malesef. -
Tono EQ LG nin Kendi müzik uygulamasında bir ara çalışır gibi oldu ama sonrasında bir değişiklik olmadı. Spotify de hiç tınlamadı. Youtube da olmadı, Siz hangi modelde denediniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 30 Haziran 2015; 4:38:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xconnect
Tono EQ LG nin Kendi müzik uygulamasında bir ara çalışır gibi oldu ama sonrasında bir değişiklik olmadı. Spotify de hiç tınlamadı. Youtube da olmadı, Siz hangi modelde denediniz?
Ben denemedim hocam ama o programları görmüştüm geçenlerde. Rootlu ve viper kurulu olduğu için hiç araştırma gereği duymadım bu tip programları. İçinde ekolayzer gömülü müzik çalarları deneyin, poweramp gibi. İyi ses için favorim dfx sound enhancer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X