Şimdi Ara

LG G4 kullanıcıları topluluğu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
179
Cevap
6
Favori
98.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.Siyah deri G4'le ilk adımı attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnessen -- 25 Mayıs 2015; 20:27:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı olsun güle güle kullan batarya performansı ile ilgili tecrübelerini paylaşmayı unutma
  • Lg G4 ile ilgili ilk yaşanılan problemi de ben aktarayım. Dün aldığım cihazda kamerayı açıp video modunda ağır çekimi seçmeme rağmen çekim sonucu normal hızda. defalarca denedim.muhtemelen donanımsal bir eksiklik var.bilgisi olan varsa destek beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caracan

Lg G4 ile ilgili ilk yaşanılan problemi de ben aktarayım. Dün aldığım cihazda kamerayı açıp video modunda ağır çekimi seçmeme rağmen çekim sonucu normal hızda. defalarca denedim.muhtemelen donanımsal bir eksiklik var.bilgisi olan varsa destek beklerim

Dostum videoyu zaten normal hızda cekiyor agir cekim moduna videoyu izlerken gecebiliyorsun ben denedim herhangi bir sikinti yok

• G4 ile gecen 4 gundeki deneyimlerimi sizlere aktarayim dostlar

*Oncelikli olarak onceden g3 kullanan birisi olarak batarya performansi g3 ile ayni herhangi bir fark yok yine 1 gunu anca cikariyor aktif kullanimda

*Cihazin genel kullanimda ekran gecisleri menu acilislari g3 e gore hizli ama oyle ahim sahim bir fark yok.

*Kamera gercekten gece cekimlerin manuel modda harika performans veriyor g3 e gore en buyuk farki bence bu noktada.

*Cihazin hafif egimli olmasi kavrama acisindan gercekten olumlu bir nokta elinize tam oturuyor ve g3 e gore daha ince ve kibar duruyor.

*Islemci ve oyun performansina gelirsek gercekten test edecegim bir oyun henuz yukleyemedin fakat yukledigim oyunlarda acilislarda cok hafif kasilmalar oldu ve isinma sorunu hala var hatta bunda sanki biraz daha fazla gibi geldi.

*Ses kalitesi olarak g3 e gore bariz bir fark var hoparlor cok iyi ses cikariyor kendi odamda balkonda calan muzigi mutfakta duyabiliyordum.Arasinda yaklasik 3 metre var

*Arayuz stabil guzel ve kolay kullaniliyor.

Simdilik deneyimlerim bunlar merak ettikleriniz varsa sayet sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercangumus

G4 ile gecen 4 gundeki deneyimlerimi sizlere aktarayim dostlar

*Oncelikli olarak onceden g3 kullanan birisi olarak batarya performansi g3 ile ayni herhangi bir fark yok yine 1 gunu anca cikariyor aktif kullanimda

*Cihazin genel kullanimda ekran gecisleri menu acilislari g3 e gore hizli ama oyle ahim sahim bir fark yok.

*Kamera gercekten gece cekimlerin manuel modda harika performans veriyor g3 e gore en buyuk farki bence bu noktada.

*Cihazin hafif egimli olmasi kavrama acisindan gercekten olumlu bir nokta elinize tam oturuyor ve g3 e gore daha ince ve kibar duruyor.

*Islemci ve oyun performansina gelirsek gercekten test edecegim bir oyun henuz yukleyemedin fakat yukledigim oyunlarda acilislarda cok hafif kasilmalar oldu ve isinma sorunu hala var hatta bunda sanki biraz daha fazla gibi geldi.

*Ses kalitesi olarak g3 e gore bariz bir fark var hoparlor cok iyi ses cikariyor kendi odamda balkonda calan muzigi mutfakta duyabiliyordum.Arasinda yaklasik 3 metre var

Çektiğiniz resimleri buraya atma şansınız varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

quote:

Orijinalden alıntı: Sercangumus

G4 ile gecen 4 gundeki deneyimlerimi sizlere aktarayim dostlar

Çektiğiniz resimleri buraya atma şansınız varmı ?

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Arkadaşlar bende LG G4 almayı planlayan ve araştırma yapanlardan biriyim. Birçok sitede ve blog da ürünü inceleyenlerden edindiğim izlenimlere göre Ürünün gerçekten başarılı bir kamerası var konu hakkında beğendiğim bir inceleme var Bir bayan gözünden yapılmış bizim dikkat etmediğimiz birkaç noktaya değinmiş okumak isteyenler için paylaşıyorum

LG G4 Kullanıcı Yorumları Bayan Gözüyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk.Armani

Merhaba,

Arkadaşlar bende LG G4 almayı planlayan ve araştırma yapanlardan biriyim. Birçok sitede ve blog da ürünü inceleyenlerden edindiğim izlenimlere göre Ürünün gerçekten başarılı bir kamerası var konu hakkında beğendiğim bir inceleme var Bir bayan gözünden yapılmış bizim dikkat etmediğimiz birkaç noktaya değinmiş okumak isteyenler için paylaşıyorum

LG G4 Kullanıcı Yorumları Bayan Gözüyle

Alıntıları Göster
    kampanyaları birleştirince hızla düşen fiyatlar sayesinde çok uyguna alınabiliyor. elbette teknoloji zamanında kullanılır ama bekleyen kazanır

• quote:

Lg G4 ile ilgili ilk yaşanılan problemi de ben aktarayım. Dün aldığım cihazda kamerayı açıp video modunda ağır çekimi seçmeme rağmen çekim sonucu normal hızda. defalarca denedim.muhtemelen donanımsal bir eksiklik var.bilgisi olan varsa destek beklerim

kardeş aynı sorunu başka bir arkadaş daha yaşamıştı .Yanlış hatırlamıyorsam sadece lg nin kendi video oynatıcısı ile açabiliyorsun.Diğer herhangi bir video oynatıcı ile açma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrad

quote:

kardeş aynı sorunu başka bir arkadaş daha yaşamıştı .Yanlış hatırlamıyorsam sadece lg nin kendi video oynatıcısı ile açabiliyorsun.Diğer herhangi bir video oynatıcı ile açma.

Alıntıları Göster
    Arkadaşalar merhaba...
    Bende ilk çıktığı zaman G4 aldım ancak kafama takılan bir soru var. Bu cihaz için kablosuz şarj standını alacağım ama sitesinde sanki sadece Quick Circle Case ile çalışır diye bir ibare var. Yani ben bu standı alacak olsam direk telefonu kendi halinde şar etmez mi? Eğer öyleyse çok üzülürüm...

• Gold renkini bugün sipariş verdim ne diyorsunuz bu renk işine yoksa metalic gerimi alsaydım keske dedim kendimce

• quote:

Orijinalden alıntı: zerphy

Gold renkini bugün sipariş verdim ne diyorsunuz bu renk işine yoksa metalic gerimi alsaydım keske dedim kendimce
    gerçekten güzel telefon
  • Bende Yarin alıyorum inşallah

• İphone 6'dan geçilirmi ne dersiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizce LG G4 almaya değer mi? Düşünmüyor deilim alabilirim de şarj konusunda korkuyorum güvenemiyorim yani sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

kampanyaları birleştirince hızla düşen fiyatlar sayesinde çok uyguna alınabiliyor. elbette teknoloji zamanında kullanılır ama bekleyen kazanır

Suan n11'den 1750'ye almak mümkün dahada düşecektir

• Arkadaslar sizin cihazlarda da bu videodaki gibi dokunmatik ekranda sorun var mi? Cok hizli dokunuslarda parmagi algilamiyor cihaz. Cevaplar icin tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibotan -- 16 Haziran 2015; 16:07:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibotan

Arkadaslar sizin cihazlarda da bu videodaki gibi dokunmatik ekranda sorun var mi? Cok hizli dokunuslarda parmagi algilamiyor cihaz. Cevaplar icin tesekkürler.

Seramik Metalik Gri ile aldık hayırlısıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: alibotan

Arkadaslar sizin cihazlarda da bu videodaki gibi dokunmatik ekranda sorun var mi? Cok hizli dokunuslarda parmagi algilamiyor cihaz. Cevaplar icin tesekkürler.

Çok sık değil ama bende de oluyor bazen.Çok rahatsız etmediği için umursamadim ama videodaki eleman ne diyor kardeşim?

• Yaklaşık 2 hafta önce siyah deri ile aranıza katıldım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.