Şimdi Ara

LG G4 kullanıcıları topluluğu. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
6
Favori
98.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ömürcan61

Arkadaslar aklinizda ne kadar soru varsa sorabilirsiniz. Tavsiyem kesinlikle almaniz yonunde. Guncellemeler gelmeye basladi yakinda yine guncelleme alacagiz. Bu guncelleme de cogu sorun cozulecek. Arka ve ön kamera da rakip tanimiyorum vallahi. Isinma sorunu yok denecek kadar az, zorlamak lazim telefonu (Sarj ederken isiniyor ki bu normal). Batarya konusunda ise biraz geride evet umarim guncellemeyle vs. cozulebilir. En buyuk eksigi bana gore klavye, Türkce harfler klavye de yok su yaziyi yazarken bile kullanmaya usendim. Islemciye gelirsek eger bu islemci ile su an her sey yapilabilir. Uzun surede goturur sizi. Daha 64 bit mimarisine gecmeye cok var ama telefon 64 bit.

Arkadaslar telefonda FM radyo ve İR varmi kumanda icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Lg Tr garantili telefonlarda fm radyo bulunmamaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu topici kullanıcı kulubu yapsak bilen birisi de imza olustursa hic fena olmaz bence ne dersiniz?
  • Merhabalar
    Arkadaşlar LG G4 telefonumu sipariş ettim.Arkası deri kaplı olanlarından.Ancak ben yinede Kapaklı olan koruyucu bir deri kılıf takmak istiyorum. http://www.mobilcadde.com/rock-lg-g4-pencereli-uyku-modlu-siyah-kilif-40087 adresinde olanından. Acaba bir sıkıntı olurmu. Yani üzerindeki deri kaplama kalın gelipte kılıfa engel olurmu.Görüşlerinize göre karar vermek isityorum.
  • Merhaba arkadaşlar ben lg g4 almak istiyorum burda herkes kullanmıs tecrübe edinmiş cok arastırdım bide buraya sormak istedim lg g4den memnunmusunuz iyki aldım diyomusunz yoksa keşke almasaydım mı diyosunz mikrofon kısmı ses iletme seyi bozuk diyolar öyle bişey geldi mi sizin basınıza ne gibi sorunlar var telefonda iyi kötü şeyleriyle söylerseniz cok sevinirim iyi günler :))
  • Glcnkndmr kullanıcısına yanıt
    Telefondan ne beklediğiniz önemli. Mesela ben ekran ı çok seviyorum- kamerasıda çok iyi

Sorun olarak mikrofonda falan sorun yok. Tabiki birkaç cihazda sorunlu olabilir ama genelinde öyle bir sorun yok.
  • Bende artık g4'lüyüm fakat bu kadar az olmamalı konu
    edit:http://forum.donanimhaber.com/m_95217719/mpage_88/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kintsugi -- 7 Eylül 2015; 23:55:20 >
  • Terörü lanetleme mitinginde yanımda bi çocukta gördüm bu telefondan video çekiyodu tamamen mütiş. 1400-1500 bütçemle maalesef alamıcam 6 ay beklesem dicem de bi süre sonra androidin tadı kalmıyor malesef.

• Merhaba arkadaşlar
    LG G+ telefonumu bugün aldım.Kurulumunu vs yaptım 4-5 saatlik kullanım sonucunda aşağıdaki iki sorunla karşılaştım.Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

1.İlk başta akrana iki defa dokunma ile akran açılıyordu.Ama bir müddet sonra bu işlemi kesintili yapmaya başladı.Yani bazen açılıyor bazen açılmıyor.

2. Diğer sorunda.beni aradaıklarında veya ben aradığımda konuşmaya başlayınca ekran anında kararıyor ve konuşma bittikten yaklaşık 30 sn sonra ancak normale dönüyor.

Bu konularda fikir sahibi olanların yardımlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Arkadaslar dun itibari ile lg g4 32 gb.aldim. simdilik cihaz iyi gidiyor . merak ettigim husus uzaktan kumanda programinda ki markalar oldukca az. Lg g2 den g4 e gectim g2 nin marka listesi oldukca kabarikti. Mesela klima listesinde toplam 5 marka var set ustu listesinde next yok g2 de vardi. Bu listeyi biryerden genisletebilirmiyim yoksa bunlarlami yetinecegiz ?..

Bu sorunu cevabını ben de merak ediyorum doğrusu.
  • Merhabalar
    Arkadaşlar LG G4 telefonumu iki gündür kullanıyorum.Bu gün bilgisayara bağlamak istedim.Ama bir kaç defa denememe rağmen yükleme başarısız oldu diyerek bağlantı gerçekleşmedi.Bende fotoğraflarımı bilgisayara yükleyemedim.Bunun nedeni ne olabilir sizce.Böyle olursa telefonunun ne anlamı olur.Benim muhakkak bilgisayara bağlantı kurmam gerekiyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Beyaz g4 bugün elime ulaştı, daha hiçbirşey deneyemedim ama kameralar mükemmel
  • Arkadaşlar Lg g4 cihazını almayı düşünüyorum kısmetse 6 ay sonra. Merak ettiğim nokta şu. Kızılötesi eklentisinde öğrenme modu (evrensel kumanda) varmıdır hani şu g2 deki gibi ?

Selametle

• Siyah Deri ile aranıza katıldım çok memnunum :) Kulaklığını beğendim :D
  • cihaz hakkında bölümünde derleme numarası yazısına 7 defa tıkla daha sonra geliştirici seçenekleri kısmına gir usb hata ayıklama kısmına tıkla daha sonra telefondan bilgisayara resimlerini atabilirsin.
  • arkadaşlar telefonun floresan altında kamerasındaki dalgalanma yüzünden servise gönderen var mı ??
  • Misafir kullanıcı modunu uygulayabilen varsa yardım edebilir mı

• Kesinlikle almayın, o reklamını yaptıkları deri kapak 1. haftada soyulmaya başlıyor.
  • Arkadaşlar bende LG G4 alacağım hayırlısı ise ancak hepsiburadada 1599 ( ithatlacı garantili ) liraya var Konyadayım sizin önereceğiniz başka bir yer var mı veya ithatlatcı garantili kattiyen alma diyen önerileriniz nedir kısaca nereden almamdır ?

http://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG432GR-DK3
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Arkadaslar dun itibari ile lg g4 32 gb.aldim. simdilik cihaz iyi gidiyor . merak ettigim husus uzaktan kumanda programinda ki markalar oldukca az. Lg g2 den g4 e gectim g2 nin marka listesi oldukca kabarikti. Mesela klima listesinde toplam 5 marka var set ustu listesinde next yok g2 de vardi. Bu listeyi biryerden genisletebilirmiyim yoksa bunlarlami yetinecegiz ?..

Bu sorunu cevabını ben de merak ediyorum doğrusu.

Arkadaslar oncelikle icinde kayitli markalari deil tum kumandalari oynatabilirsiniz nasil olucak derseniz kumanda menusunden evrensel kumanda yaraticaksin yaratirken kumandayi istediginiz tuslari atiyorsunuz daha sonra tek tek attiginiz tuslari artik ne kumandasi varsa elinizde o kumandayi telefonun ir bolumunden tek tek tuslari tanitiyorsunuz ondan sonra kumanda olarak o markayi yonetebiliyorsunuz ornek gerekirse kayitli markalarda arcelik beko vs markalar yok bu markalarin illaki elinizde orjinal kumandasi vardir o kumandanin tuslarini telefonun evrensel kumanda yerine tanitip kullanabiliyorsunuz bu kadar.hade kolay gele bende kurcalarken buldum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.