Şimdi Ara

LG G4 kullanıcıları topluluğu. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
6
Favori
98.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar bana yardım edebilecek biri varmı. Bende de lg g4 var birini aradıgımda telefonun ekranı kapanıyor karşımdaki görüşmeyi sonlandırmadan ekran açılmıyor. baya bu olay canımı sıkıyor lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Hocam inanın para verip verdiğiniz paraın hakkını verecek telefon yok.Peşin 2000 tl ye aldığım s3 bozuldu.İşlemcisi yandı.1 aydır nokia 1600 kullanıyorum.
    Samsung deseniz paranızı çöpe atın daha iyi.2000 tl lik telefon 600 tl olurmu 2 sene sonra.Şimdi s6 alıcaktım sd kart yok diye note 5 vekledim note 5 te bi ton sıkıntı alanlar şikayetçi sd kart yine yok.
    Telefonu aktif kullanan biriyim o yüzden ios bana göre göre değil.Ekitap atıp okumak isterim film atarım açmaz pili biter falan duvarda kırarım sinirden ondan korkuyorum.

O yüzden uygun fiyatlı bu hafta lg g4 bakıyorum yine sıkıntı.Yani şu verdiğimiz para ile sorunsuz teknoloji almak mümkün değil.
    Deri olmayan paralel ithalat alırım alıcak olsam.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g4-fiyati,5067955.html

2.500 TL yi gözden çıkardım ama alacak telefon bulamıyorum inanın.O yüzden şuanda daha stabil hızlı daha az sorun sıkıntısı olan Snapdragon 820 yi beklicem...

Snapdragon 820, AnTuTu'da Coştu!
    http://shiftdelete.net/snapdragon-820-antutu-puani-ile-sasirtti-63648

En sorunsuz seri yine apple iphone fakat belirttiğiniz eksikler ve cabası da var. Teknoloji hayatı kolaylaştırdığı kadar da karmaşıklaştırıyor hatta bazen işin içinden çıkılmaz hale getiriliyor. Ben de telefon çok araştırdım ama fiyat performans olarak şu anda en iyi seçenek G4 benim için. note 4 ya da g4 alacaktım, note 4 bildiğin kalas gibi birşey, o yüzeden vazgeçtim. Çok kafaya takmaya gerek yok. Biraz hızlı ve biraz estetik bir telefon arayanlar için bence tek seçenek...

• quote:

Orijinalden alıntı: zafer166

mrb arkadaşlar bana yardım edebilecek biri varmı. Bende de lg g4 var birini aradıgımda telefonun ekranı kapanıyor karşımdaki görüşmeyi sonlandırmadan ekran açılmıyor. baya bu olay canımı sıkıyor lütfen

hocam ekran koruyucu jelatin kullanıyor musun? kullanıyorsan o meret ekranın üstündeki yakınlık sensörünü bloke ediyor olabilir. çıkarıp bir dene istersen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfburak -- 8 Kasım 2015; 18:38:23 >
  • Evet beyler. Telefon dun bana ulasti. Allah cok sukur bir sorun yok simdilik. Hatta lg turkiyede olmayan fm radyo bile var. Gayet şık ve hafif bir telefon. Yeni birseyler olursa paylasirim. Herkese selamlar.....

• Aslinda ben de 3 haftalik lg g4 kullanicisiyim bekledigimden daha fazla memnun kaldim aslinda bu memnuniyetin bi bolumu 5 sene bb 9780 kullandiktan sonra duzgun bi telefona gecmemden dolayi oldu . Genel olarak buyuk bir sikintisi yok isinma derecesi bazi insanlarin abartisi kadar degil gayet normal denilebilecek seviyede tabi insandan insana degisebilir bu durum oyun performansina gelinca zaten suan sıkıntı olusturacak oyun yok gayet akici ve guzel kamerasi ovulmesi gereken en onemli yeri gayet memnunum bu konuda ama kucuk bi sikinti var arayuzde bazen kilit i actiktan sonra launcher bi kasip yenileniyor ekran nadiren oluyor bu birde hosuma gitmeyen diger ozellik pil %15 altina dustugunde guc tasarrufu acikken ust ve altta kirmizi seritler olusuyordu fakat bi guncelleme geldi ve bu durum değişti sarj suresine gelince kendi kullanimim gun icinde degisiyor suan stajyer ogrenci olarak calisiyorum is gunlerimde wifi surekli bagli ve surekli olarak e posta ve mail gonderiyorum bu arada kendi instagram facebook ve f.messenger kullaniyorum ve ise gidip gelirken yarim saat araliksiz muzik dinliyorum sarja pek etkisi yok ama soyleyeyim geneden sabah 7 den aksam 5.30 a kadar sadece yuzde 50 sarj gidiyor eve ulastigimda yuzde 45 kusur bi sarjim kaliyor aksamlarida bu sarji yarim saat kadar oyun oynayarak bitiriyorum. Bazen hic oyun oynamadigim da gunluk kullanimda 2 gun kullandigim oldu pili benim kullanimimdan mi bilmem ama gayet memnun etti beni . gercekten memnun kaldim eger ki butceniz varsa sizi rahat idare edecek ve memnun edecek bir cihaz

• Arkadaslar bende note 4 ile lg g4 arasinda kaldim dun bi yazi okudum.dunyaca unlu fotografci colby brown doga fotografcisi profosyonel fotograf makinalarina en yakin cekim yapan makina demis lg g4 icin test etmis falan video linkini atiyorum izleyin bayilacaksini :) sizce g4 mu alsam note 4 mu

http://www.androidauthority.com/tip-video-lg-g4-camera-607713/

• Arkadaslar Lg g4 ringtone klasorune bir mp3 yapip zil sesi yapmama ragmen calmiyor nedeni nedir?
    Ayrica konum servisi ikonum ustte kafasina gore cikip duruyor hangi uygulamanin kullandigini gorebilir miyim?

• Arkadaşlar merhaba. Ben de yeni g4 kullanıcısı oldum. Benim sıkıntım g4 ile wi-fi direct ile diğer telefonlara beri atamamak veya alamamak. Lg müşteri hizmetlerini aradığımda bana bu özelliğin olmadığı söylendi. Acaba doğru mu yoksa beni baştan mı savdilar. Bilen varsa nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verirse çok sevinirim.

• 2004 model honda jazz aracim var. G4ümü çakmak girişi ile şarj etsem bataryaya bir zararı olur mu?

• Pazar akşamı telefon birden bire "LG Life's Good" yazan açılış sayfasına döndü ve orada takıldı kaldı. Pili söküp taktım; eşimin telefonunun pilini denedim; pili söktüm, sabaha kadar beklettim yine bir şey olmadı. Açılış sayfasına dönüp kapanmaya devam etti. Dün Necatibey'deki LG servisine götürdüm. Yazılım sorunuysa tamir eder veririz ancak parça değişimi, tamir yapılması gerekliyse 6 aydan yeni telefonlarda doğrudan değişim yapıyoruz, o yüzden beklemeniz gerekebilir dendi. Sitelerini kontrol ettiğimde telefonda anakart arızası olduğu ve ürün değişimi için firmadan onay beklendiği bilgisi mevcut. Bu, 6 ayda bozulan ikinci telefonum. Diğeri s3 mini idi. Bütün bilgiler, rehber, notlar gitti yine
  • Arkadaşlar bugün sabah itibarıyle kullanmış olduğum G4 telefonımda gelen aramalarda telefon çalmıyor.Diğer uygulamalarda ses var ancak tüm ses ayarları normal olmasına rağmen ses yok.Üst bildirimler kısmında yıldız işareti ve bildirim tonu üzerinde de yıldız işareti var ancak bu yıldız işaretlerinin anlamını çözemedim.Yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.Yoksa kafayı yemek üzereyim

• drercan D kullanıcısına yanıt
    Rahatsız etmeme fonksiyonunu aktif hale getirmiş olmalısınız.
    Bu bölümde Türkçeleştirme çok kötü, kafa karıştırıyor.
    Ayarlar>Ses&Bildirim>Kesintiler>Arama ve bildirimler> Tüm kesintiler
    olarak ayarladığınızda sanırım problem çözülür.
  • Arkadaşlar merhaba bende dün itibarı ile htc m9+ telefonumu satıp g4 32 gb aldım, ama pişmanım sanırım :( Cihazın geçişleri ve anlık tepkileri çok kötü htc ye göre , daha öncede htc m8 kullanmıştım.
    Kamera dışında ben pişman oldum diyebilirim. Acaba 6.0 güncellemesi ile düzelirmi bu durum ? bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • arkadaşlar Kliksadan siyah LG g4 aldım. ölü piksel testi yaptığımda grinin tonlarında koyudan açığa doğru giderken sanki yarım santim arayla ekranda çizgiler var gibi geldi bana, dalgalanma var sanki. jelatini çıkarıp baktığımda yine aynıydı. bu normal mi yoksa geri göndermeli miyim? ölü piksel ise yok. bir de telefonu ilk açtığımda kurulum ekranı gelmedi, direk açıldı telefon. sim kartı takmadım diye mi yoksa daha önce açıldığı anlamına mı geliyor bu? bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. özellikle dalga olayından dolayı geri versem mi diye düşünüyorum kullanmaya başlamadan.
  • merhaba. bazı fotoğraflarım silindi. acaba bu fotoğrafları geri getirmenin bir yolu var mı?
  • Merhaba, n11 den bende bir tane alacağım ama garanti ve tel konusunda kararsız kaldım.
    LG G4 H818P Modeli çift sim kartlı Ritzy garantili ve LG G4 H815 modeli LG Türkiye garantili, ikisi arasında yaklaşık 150 Tl var, çift sim kart yeri dışında ikisi arasında fark var mı, intenette araştırdm ama bulamadım. hangisini önerir siniz?
  • UGUR19 U kullanıcısına yanıt
    Hocam Lg TR garantili alman daha iyi olur. yok paralel bakacağım diyorsan delda garantili bakabilirsin
  • Arkadaşlar Teknosa`da 1724TL`ye geliyor Siyah deri kılıflı olan, Teknosa denince bende nedense hep bir kıllanma oluyor sebepsizce.

Yarın gidip alacağım büyük ihtimal. Vatan-Bimeks-MediaMarkt`ta 2000TL, teknosa bir kılıfını bulmuş olmasın 250TL ucuza satıyor
  • cengiz57_1978 kullanıcısına yanıt
    Selam superbeam diye bi uygulama var onu indirip çok hızlı veri aktarımı(80 mbit gördüğüm oldu) yapabilirsin android herhangi bi telefonla. Ücretsiz versiyonunda dosya gönderemezsin ama seçerek birden fazla video resim atabilirsin

• SpEeDy! kullanıcısına yanıt
    Lg türkıye garantisi varsa bi sıkıntı olmaz bildiğim kadarıyla lg türkıye garantisi başarı garantili telefonları kapsıyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.