Şimdi Ara

LG G4 kullanıcıları topluluğu. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
6
Favori
98.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karbonbazliorganizma

Arkadaşlar Lg g4 cihazını almayı düşünüyorum kısmetse 6 ay sonra. Merak ettiğim nokta şu. Kızılötesi eklentisinde öğrenme modu (evrensel kumanda) varmıdır hani şu g2 deki gibi ?

Selametle

Var kardes istedigin gibi baska kumandalari tanitabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bycalll kullanıcısına yanıt
    ben italatcı garantli aldım delta garantisi hiç bir sıkıntıda yok 2 yıl garanti daha önceki telefonumda deltaydı arızalandı yaptılar bir farkı yok... dokunmatik sorununa gelince benim telefonumda öyle bir sıkıntı yok gayette başarılı hızlıta tıklasam ekrana yavaşta tıklasam hemen açıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMaNIaC

Seramik Metalik Gri ile aldık hayırlısıyla

benim telefonumda böyle bir sorun yok gayette başarılı
  • Selam herkese iyi forumlar.Benim G4 teki sorunum kilit ekranı.Kilit ekranında şifre yok,kaydırma gibi seçenekler pasif durumda.Aktif hale getiremiyorum.Başına böyle bir durum gelen var mı?
     LG G4 kullanıcıları topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmalkoc -- 9 Ekim 2015; 17:46:04 >

• bLockhiT^ kullanıcısına yanıt
    Lg g4 alacaktiniz aldiniz mi yoksa baska cihaz mi aldiniz kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Lg g4 alacaktiniz aldiniz mi yoksa baska cihaz mi aldiniz kardes

Eyvallah dostum vallahi ben konuya daha önce girdiğimi bile unutmuşum önceki sayfaya bakana kadar nediyor bu adam dedim kendi kendime
    Telefon işine gelince 1 ayda 10 tane hayali telefon değiştirdim
    Lg g4 4k ekran batarya zayıf dedik, m5 aylardır çıkamadı gitti, z serisi ön kamera zayıf ve estetik değil dedik. Bi ara bütçeyi 2k düşünüp iphone 5s alayım dedim batarya felaketmiş ( tüm bunlar yorum, araştırma)
    Parayı anca bulabildik bakalım şuan kafamda htc one m8 var bi an önce alayım gitsin demeye başladım baydı telefon araştırma muabbeti.

• Benide ekleyin kırmızı deri :)
  • Merhabalar..
    2 gün önce paralel ithalat bir G4 aldım. Biraz önce bir şok yaşadım açıkçası. Telefonda hat üzerinden görüntülü görüşmeyi imkansızlaştıracak donanım eksikliği olduğunu öğrendim. Benim için çok önemli bir özellik bu.bu kadar önemliyse niye araştırmadın diyeceksiniz..babamda 200 tl lik bir telefon var. Onda bile olunca bu özellik, sorgulamadım bile. Hatta o kadar emindim ki 2 gündür daha yeni farkettim olmadığını. Ne tavsiye edersiniz. Yazılımsal bir çözümü var mı bu eksikliğin. Tango vs. Programlar ile hiç görüşülmüyor. Babamın telefona da program kurulmuyor zaten. Tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum.

Biraz önce de benim oğlan telefon kutusunun içindeki kağıtları buruşturmuş.iade alırlar mı onu da bilmiyorum.

Acil tavsiyelerinizi bekliyorım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün siparişi verdim. Gittigidiyordan %5 indirimler 1404 tlye geldi. İnşllah haftasonuna kadar elimde olur. Bir sorum var arkadaşlar, türkiyede quick charce nereden temin edebilirim? Araştıran oldu mu hiç?
  • Genpa garantili olanı aldın herhalde? Araştırdın mı peki ben de almayı düşünüyordum gittigidiyordan ama fiyat farkının LG Türkiye ve Genpa garantisi farkllığından çıktığını öğrendim. LG Türkiye garantili olanlar 1800 civarı.. Genpalar da güvenilir mi acaba aradaki 300 lira neden kaynaklanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmalkoc

Selam herkese iyi forumlar.Benim G4 teki sorunum kilit ekranı.Kilit ekranında şifre yok,kaydırma gibi seçenekler pasif durumda.Aktif hale getiremiyorum.Başına böyle bir durum gelen var mı?

Hocam Xperia Z3 kullanıyorum bende aynı sorun vardı alt tarafta kimlik bilgilerini sıfırla var ordan sıfırlarsan Düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Rancour

Genpa garantili olanı aldın herhalde? Araştırdın mı peki ben de almayı düşünüyordum gittigidiyordan ama fiyat farkının LG Türkiye ve Genpa garantisi farkllığından çıktığını öğrendim. LG Türkiye garantili olanlar 1800 civarı.. Genpalar da güvenilir mi acaba aradaki 300 lira neden kaynaklanıyor?

Genpa garantili olduğunu hiç sanmıyorum. Paralel ithalat oluyor genelde bunlar. Kendi teknik servisleri var LG Türkiyenin garanti kapsamında değil ama benim içni sorun da değil. Önemli olan faturalı ve imei kayıtlı olması. Aradaki 300-400 hatta 600 TL fark ithalatçı firmanın takdiri. Paralel ithalattan LG Türkiyenin verdiği hizmeti beklememek lazım. Telefon elime geçince tekrar birşeyler yazarım buradan. Gerçi benim gibi gittigidiyordan alanlar da vardır mutlaka, onların da yorumlarını alabiliriz aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: aymina_55

quote:

Orijinalden alıntı: bmalkoc

Selam herkese iyi forumlar.Benim G4 teki sorunum kilit ekranı.Kilit ekranında şifre yok,kaydırma gibi seçenekler pasif durumda.Aktif hale getiremiyorum.Başına böyle bir durum gelen var mı?

Hocam Xperia Z3 kullanıyorum bende aynı sorun vardı alt tarafta kimlik bilgilerini sıfırla var ordan sıfırlarsan Düzelir

Yanlış hatırlamıyorsam şu şekilde;
    Ayarlar>Genel>Güvenlik>Sertifika Yönetimi>Depoyu Temizle

• Alüminyum alaşımlı plasik kapaklar hatta gorilla glass arka panel günümüzde varken lg nin bu kadar ucuz kalitede bir malzeme kullanması gerçekten çok ilginç.
    Bugün olmazsa zaten 3 gün sonra o deri kullanmaya bağlı soyulacak.Buna şaşırmamak lazım zaten.LG almak istiyorum ama neresinden tutsanız elinizde kalıyor.

Aktif kullanımda karşılaşılan sorunlar;

Ses bozuk,karşı tarafa ses kötü/az gidiyor.
    Videoda ses kaydı kötü, ekran inanılmaz titriyor,
    Çekim gücü zayıf,
    Grafik bileşeni yer yer güçsüz kalıyor,
    Batarya 3.000 mah olmasına rağmen zayıf,
    Isınma yine yeni yeniden.70 derece.

• tekelimustafa T kullanıcısına yanıt
    Tango, Line, Skype gibi uygulamalar uzerinde cok rahat goruntulu gorusme yapabiliyor olman lazim. Yanlış bilmiyorsam görüntülü görüşme artik sadece samsunglar arasinda yapilabiliniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Alüminyum alaşımlı plasik kapaklar hatta gorilla glass arka panel günümüzde varken lg nin bu kadar ucuz kalitede bir malzeme kullanması gerçekten çok ilginç.
    Bugün olmazsa zaten 3 gün sonra o deri kullanmaya bağlı soyulacak.Buna şaşırmamak lazım zaten.LG almak istiyorum ama neresinden tutsanız elinizde kalıyor.

Aktif kullanımda karşılaşılan sorunlar;

Ses bozuk,karşı tarafa ses kötü/az gidiyor.
    Videoda ses kaydı kötü, ekran inanılmaz titriyor,
    Çekim gücü zayıf,
    Grafik bileşeni yer yer güçsüz kalıyor,
    Batarya 3.000 mah olmasına rağmen zayıf,
    Isınma yine yeni yeniden.70 derece.

Elbetteki bahsettiğiniz konu tercih meselesi. LG farklı birşeyler yapmaya çalışan bir firma. Deri kapak bence güzel bir yenilik ama kullanımda pozitif/negatif etkileri zamanla anlaşılacaktır.

• arkadaşlar telefonu bugün aldım şimdiye kadar bir sorun yok fakat telefonda sms gönderemiyorum sms alıyorum fakat gitmiyor.

birde yeni güncelleme gelmiş yüklesemmi acaba
  • G4 e radyo imkansız değil mi arkadaşlar

• bLockhiT^ kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın para verip verdiğiniz paraın hakkını verecek telefon yok.Peşin 2000 tl ye aldığım s3 bozuldu.İşlemcisi yandı.1 aydır nokia 1600 kullanıyorum.
    Samsung deseniz paranızı çöpe atın daha iyi.2000 tl lik telefon 600 tl olurmu 2 sene sonra.Şimdi s6 alıcaktım sd kart yok diye note 5 vekledim note 5 te bi ton sıkıntı alanlar şikayetçi sd kart yine yok.
    Telefonu aktif kullanan biriyim o yüzden ios bana göre göre değil.Ekitap atıp okumak isterim film atarım açmaz pili biter falan duvarda kırarım sinirden ondan korkuyorum.

O yüzden uygun fiyatlı bu hafta lg g4 bakıyorum yine sıkıntı.Yani şu verdiğimiz para ile sorunsuz teknoloji almak mümkün değil.
    Deri olmayan paralel ithalat alırım alıcak olsam.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g4-fiyati,5067955.html

2.500 TL yi gözden çıkardım ama alacak telefon bulamıyorum inanın.O yüzden şuanda daha stabil hızlı daha az sorun sıkıntısı olan Snapdragon 820 yi beklicem...

Snapdragon 820, AnTuTu'da Coştu!
    http://shiftdelete.net/snapdragon-820-antutu-puani-ile-sasirtti-63648

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 6 Kasım 2015; 23:50:37 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.