Şimdi Ara

LG G4 kullanıcıları topluluğu. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
6
Favori
98.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu video dan çıkarım harika bir lens ve kamerası olduğu
  • Arkadaşlar forumda Lg g4 ana konusu varmıydı? detaylı uygulama anlatımı, yararlı uygulamalar felan ilk konudaydı sanıyorum. Başka forumda takılmıyorum. Sanki ben var diye hatırlıyorum ama baktığımda öyle bir konu göremiyorum
  • SpEeDy! kullanıcısına yanıt
    bende teknosadan ıng krediyle almayı düşünüyorum . siz alacagım demişsiniz aldınzı mı ?
  • skrt50 kullanıcısına yanıt
    Evet telefonu aldım, tüm beklentileri karşılayabilecek bir telefon
    teknosadan aldınzı dimi ?
    Vatandan aldım ben, teknosa yemedi
    ben yarin teknosadan ing krediyle alacağım umarum bir sorun olmaz
    Telefonu aldığınızda camını inceleyiniz, telefon açılınca ölü piksel testi yapın, lg g4 dead pixel code yazarsanız bulursunuz.

Şimdiden hayırlı olsun
  • Kliksa ithalatçı garantisi seklinde satiyor telefonu hocam naptin gonderdin mi servise telefonu hocam bu ithalatci garantisinden cok magdur olan varda ondan soruyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar yeni bir cihaz alacağım note 4 ile g4 ve s6 arasında kaldım şuan kullandığım tel s3 sizce hangisini almalıyım sebepleri ile yazarsanız mutlu olurum iyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar nasipse bende g4 alma niyetindeyim öyle pek inceleme fırsatım olmadı acil tel ihtiyaç olduğu için g4 alayım dedim. Tabiki zevk meselesidir lakin şu rengini al-alma yada seramik,deri al-alma gibi bir tavsiyeniz olur mu?
  • 3 GÜN OLUYOR SİYAH DERİ G4 ALDIM ÖNCELİKLİ OLARAK RENK TAVSİYESİ İSTEYEN OLURSA KAHVERENGİ DRİ DAHA ŞIK DURUYOR BULAMADIĞIMDAN SİYAH DERİ ALDIM PERFORMANS OLARAK ÇOK İYİ ÖN VE ARKA KAMERA MUHTEŞEM ÇEKİYOR ARAYÜZ GAYET STABİL ANDROİD 6.0 DAN SONRA DAHADA HIZLANACAK VİDEO TESTLERDE GÖRMÜŞTÜM EKRAN HARİKA TELEFON BEKLEME MODUNDA ŞARJI GİTMİYOR GENEL OLARAK GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALINABİLECEK BİR TELEFON
    SAMSUNG NOTE 4 ARASINDA KALANLAR DÜŞÜNMEDEN G4 DİYEBİLİRİM NOTE 4 ÜDE ÇOK İNCELEDİM KISA SÜRELİ KULLANIMIM OLDU G4ÜN DAHA STABİL ÇALIŞTIĞINI SÖYLEYEBİLİRİM SAMSUNG ARAYÜZÜ HAALA ÇOKLU İŞLEMLERDE TAKILMA YAPIYOR SAYGILAR
  • telefonu 2 gün önce aldım (siyah deri) ilk gün şarjı bitirip 26 saat sonunda az önce şarja taktım ve ilk gün alan birisi ne kadar meraklı olur tahmin edebilirsiniz aklınıza gelen ne varsa yaklaşık 4-5 saat ekran açıktı toplamda aldığım paranın(1750 tl) hakkını kesinlikle fazlası ile veriyor beklediğimden daha harika
  • G4 alıpya KEŞKE NOTE4 ALSAYDIM veya BAŞKA BİŞEY ALSAYDIM BU PARAYA DEDİNİZ Mİ HİÇ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar. ekran süresi nasıl telefonun ? 3 saatte bitme durumu varmı ? beklemede ne kadar şarj yiyo ve ne kadar sürede şarj oluyo. ben size kamerası iyimi telefon hızlımı demiycem çok saçma olur çünkü ^^
  • LGG4 Verus case steel series kap satılıktır telefonumu sattığım için satılıktır. 40 liradan bırakacam. 2 aylık kaptır. İstanbul içi satılır. iletişim fb.com/furkanmahmutoglu - 05310818453

LG G4 kullanıcıları topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wenzer53 -- 25 Ocak 2016; 15:52:48 >
  • Ben telefonu aldigim günden beri biraz yavas gibiydi yani degil belki ama 1800 lira para verince tel. Ucsun istiyorsunuz
    😀 sonra nette arastirken bi ayarlama oldugunu öğrendim
    Ayarlar-genel-telefon hakkinda-yazilim bilgileri-yapim numarasia 4-5 kez tikliyoruz "artik bir gelistiricisiniz" mesaji geldikten sonra tel jet moduna geciyor hemde ciddi oranda farki hissediyorsunuz 2 kamerasi da mükemmel zaten, sarji sürekli kullanimda 5-6 saat kullanabiliyorsunuz ama bu gün icinde tabii benim gün icinde 3-4 saat kullanarak 24 saati bike bile cikardigim oldu o sure size kalmis yani LG G4 akıllı ve en iyi tercih bence 😉

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telin sarj süresi 2 saat arkadaşlar beklemede wifi net acik olmadan 30_35 saat bile dayanir tecrübe edemedim daha ama. Tahminen yani 😄

• AlP3R67 A kullanıcısına yanıt
    Bende note 4 ile G4 arasında kaldim bro

• http://m.sabah.com.tr/teknoloji/2016/01/27/o-lg-telefonda-sorun-var

Beyler şuna bir bakarmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P3S1M1ST -- 30 Ocak 2016; 1:25:55 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.