Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (1967. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.049.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19651966196719681969
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni pili aliexpress'den sipariş ettim geldi.
    Telefonunuz hala garantide mi?
    Bunun için siz servise mi veriyorsunuz?
    Nohon marka aldım çok iyi çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Yeni pili aliexpress'den sipariş ettim geldi.
    Telefonunuz hala garantide mi?
    Bunun için siz servise mi veriyorsunuz?
    Nohon marka aldım çok iyi çıktı.
    evet, garantili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Hemen verin o zaman baksınlar.

• Yahu arkadaşlar orjinal batarya bulabilen var mı ? İki yerden sipariş verdim ikiside orjinal değil şimdilik firma isimleri vermeyeceğim Bir türlü orjinal batarya bulamadım
  • Arkadaslar telefonda fm radio nasil aktif edilir bilen varmi intrrnetsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Makify

Yahu arkadaşlar orjinal batarya bulabilen var mı ? İki yerden sipariş verdim ikiside orjinal değil şimdilik firma isimleri vermeyeceğim Bir türlü orjinal batarya bulamadım
    https://magaza.lgdestek.net/urun/lg-g4-orijinal-batarya-bl-51yf/

Vintek Elektronik
    LG G4 Batarya BL-51YF 3,000 mAh | LG Satış ve Servis Merkezi
    https://www.vintek.com.tr/ueruen-sayfasi/lg-g4-batarya

Bunlar var midir aldığınız siteler içerisinde, zira ben de almayi düşünmekteyim

• Serdar0644 S kullanıcısına yanıt
    Evet

• aydayd A kullanıcısına yanıt
    cpu-z ye girip batarya-pil kısmından pilinizin kaç derece olduğuna bakar mısınız ?
  • Makify kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 ay önce vintekten aldım n11 üzerinden satışa başlamışlardı 99 liraya hala aktif kulanmaktayım oyun oynamazsam sabah 9 aksam 12 cıkartıyor ürün.
  • Merhabalar. Arkadaşlar ekranım kırıldı dokunmatiğim çalışıyor istanbul içinde elden orjınal ekran alabiliceğim yada verebilicek kimse varmı
  • Orijinal batarya yetkili servis sitesinde 100 tl bu fiyata alınır mı daha aşağı fiyat var mı?
    Cpuz yüklü değil fakat ampere uygulamasında pil sıcaklığı 23.4°C görünüyor.

Neden sordunuz?

Anladım benim aldığım g4 bataryası diye satılanlar sabit 18 18.2 veya 18.5 derece gösteriyor. Başka bir değer görmüyorlar ve telefon da malum ısınan bi telefon bu yüzden son derece tehlikeli. Sizin nohon bataryada böyle bir durum var mı diye merak ettim sıcaklık ölçümü çalışıyorsa güzel.
    Cpux yükledim. Masada dururken şimdi baktım 20.9°C gösteriyor. Elde tutunca sıcaklık 27°C kadar yükseliyor.

• Emin değilim fakat orjinalin üreticisi bunlar olabilir. Kaliteli ürünleri var. Daha önce aldığım orjinal etiketli uyduruklar gibi değil.

Gelen ürünler paketli ve lg kutulu falan yani öyle de bişey var ama gel gör ki 2 tane pil aldım farklı yerlerden biri 2015 biri 2018 ikiside 18 derece gösteriyordu. Sizinki görünüşe göre sağlam duruyor iade alayım bi değerlendirebilirim bu pili.
    Daha önce burada yazdım, accubattery uygulamasını yükleyin, belirli bir süre kullanınca pil kapasitesini gösteriyor. İki tane lg marka diye pil aldım ikiside bakınca 3000mah yerine 1500mah çıktı. Bu pil ise 3000 çıktı. Bilmem anlatabildim mi?

• rockerroll kullanıcısına yanıt
    Paralel space ile ekranda nasıl o kadar uygulama açık duracak olmuyor sadece çoklu uygulama acıyor ama hepsini ekranda görmem gerek 😐

• Bende 1 hafta önce arkadaşımın 2015 te aldığı lg g4 yedek batarya şarj etme kiti ile birlikte 300 tl alarak samsung s4 terfi ettim.
    16 s4 ten sonra 32gb büyük rahatlıkmış.evde 2 çoçuk olunca telefona para vermek büyük bir risk.
    İlk defa lg kullanıyorum.samsung s2.samsung note 2 , note 3 ,note 4 ve samsung s4 kullandım niye lg diyeceksiniz en az 5 tane falan ekran kırdım git telefon kadar para ver ekran taktır takarken ustalar ses tuşunu bozar taktığı ekran bozuk çıkar bir sürü iş geçmiş yorumlara baktım anakart yanıyor falan demişsiniz bayağı dertli olan var.Ama bütün firmalar aynı hepsinde bir kronik sıkıntı var.General mobile kullandım şarj soketi çabuçak bozulur.

İlk izlenimlerim cihaza ne yüklersen yükle şişmiyor.Ama ekran bana çok kötü geldi netflikten 2 cihazı acınca lg biraz soluk gibi amoled in farkı belli oluyor.Kamera öyle 16mp gibi degil sanki beni en çok etkiledi.Ekrana güvenmedim bilgisayara attım pek güzel çekmemiş eski resimleri açtım samsung note 4 ün çektiği resimler en iyisi lg g4 note ile yarışan bir cihaz ama inanın note 4 kamerası çok güzel zoom falan yapınca hemen bozulmuyor.Ama şimdilik memnunum.Bataryası 3 saat ekran süresi veriyor çok zorlarsa 75 tl bir deji alarak sorunu çözerim.

• 
Sayfa: önceki 19651966196719681969
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.