Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (1969. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.049.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19671968196919701971
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hem accubattery uygulamasını hemde nougat sürümünü kur. Daha iyi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Hem accubattery uygulamasını hemde nougat sürümünü kur. Daha iyi oluyor.
    Tamamdır hocam cihazı revize ettikten sonra bu işlemleri yapıcam bir de deji alıcam çok daha iyi olacağını düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Tamamdır hocam cihazı revize ettikten sonra bu işlemleri yapıcam bir de deji alıcam çok daha iyi olacağını düşünüyorum

Alıntıları Göster
    deji tavsiye etmem, alıp iade etmiştim. Hızlı şarj olmuyor, bildirimde hızlı şarj görünüyor ancak şarj süresi normalle aynı, orjinaline göre daha uzun şarj süresi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dead-ly

deji tavsiye etmem, alıp iade etmiştim. Hızlı şarj olmuyor, bildirimde hızlı şarj görünüyor ancak şarj süresi normalle aynı, orjinaline göre daha uzun şarj süresi var.

Alıntıları Göster
    Hangi bataryayı önerirsiniz ve nerden almalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Hangi bataryayı önerirsiniz ve nerden almalıyım ?

Alıntıları Göster
    Ben başka hiç almadım. Vintekte orijinal satıldığını sanıyordum ama n11deki gördüğüm birkaç yorum şüphe düşürüyor.

Vintek Elektronik
    LG G4 Batarya BL-51YF 3,000 mAh | LG Satış ve Servis Merkezi
    https://www.vintek.com.tr/ueruen-sayfasi/lg-g4-batarya

N11 yorumları için
    urun.n11.com
    Lg G4 Batarya Bl-51yf Orjinal - n11.com
    https://urun.n11.com/batarya/lg-g4-batarya-bl-51yf-orjinal-P331419219

Bu konuda nohon markasından iyi şekilde bahsedildiğini gördüm ancak kullanmadığım için bilgim yok. Dejide gördüğüm hızlı şarj olmama sıkıntısı yüzünden ben alacak olsam önce buradan kullanan birine sorarak iyice emin olurdum.
    aliexpress.com
    US $10.95 41% OFF|Original NOHON Battery For LG BL T9 G3 G4 G5 BL T5 Google Nexus 4 5 Optimus G BL 53YH BL 51YF BL 42D1F Real Capacity Bateria-in Mobile Phone Batteries from Cellphones & Telecommunications on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/32677219334.html?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dead-ly -- 12 Aralık 2019; 19:31:30 >

• dead-ly kullanıcısına yanıt
    Evet bende konuda fazlasıyla gördüm nohan bataryanın ismini ama devamı yok. Kullananlar yorum yaparlarsa sevinirim

• Lg g4 hızlı şarjı destekliyor. Qualcomm quick charge 2.0 desteği var ben kullanıyorum. Yaklaşık %25 gibi daha hızlı dolduruyor. Orjinalinde gelen şarj aleti hızlı şarjı desteklemiyor. Normal orjinal cihazla şarj 5 volt 1.6amper maximum dolduruyor. Hızlı şarj aleti ise qc2.0 standardında 9 volt 1.8 amper basıyor. Aynı hızlı şarj aleti pocofone f1'i qc3.0 standardı 6.66 volt 2.4 amper ile dolduruyor.
    Hepsini test cihazıyla ölçtüm.

En önemli nokta ise pil-batarya ile bu şarj olayının ilgisi yoktur. Hatta tavsiye ederim şarj sürenizi kısaltması hoşunuza gidecektir.
    Bende xaominin hızlı şarj aletinden başka aliexpres'ten aldığımda mevcut. İşe yarıyor. Aliexpresste 48w, 4 port, qc3.0 diye aratınca bir sürü benzeri var. Maalesef, işe yarıyor ama 18w'dan fazla güç veremiyor malum sahtekar çinliler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydayd -- 14 Aralık 2019; 16:33:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dead-ly

Alıntıları Göster
    Hocam bende 2 tane Deji batarya vardı birisi 1 yıl içinde dağıldı gitti diğeri 1 yılı geçti halen %90 kapasitede diyebilirim ayrıca Sony XA1 orijinal şarj aletiyle baya hızlı şarj oluyor batarya simgesinde hızlı şarj işareti de çıkıyor. Yine de batarya şans işi tabi.

Diğer yandan telefon "3 YIL 3 AY" oldu ghostscreen dışında sorunsuz kullanıyorum başka hiçbir sorun yaşanmadı. Ghostscreen kafaya takmıyorum zaten gölge geçip tekrar oluşuyor.

Cihazdan zamanla sıkıldım artık bozulsa da değiştirsem diye bazen kaşıntı tutuyor :-) ama geçiş yapmaya değecek düzgün ve parasına kıyabileceğim bir cihaz bulmak zor o yüzden kullanmaya devam ediyorum...

• Lg g4 818p çift hat kullanıyorum. LineageOs rom yükleniyor mu bilgisi olan var mı acaba.
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Valla hocam elime ücretsiz olarak G4 geçti 4 yıl önce G2 kullanıyordum onuda rahat 4-5 sene kullandım. G4 kullanınca anılarım da depreşti. Cihaz da hoşuma gitti bende revize etmek istiyorum şimdi. Tabi birazda tereddüt var harcıycağım masraf yüzünden değil sorun olur mu düşüncesi. Arka kamera bozulmuş ekran da hem ghost screen var hemde kasada deformeler olmuş. Arka kapak ve pil de değişicek. İnternetten toplarsam parçaları çok bir masraf olmuyor telefoncuya götürsem hepsi için en az 500TL ister. Adam gibi yapıcak olsa sorun yok ama bulunduğum yerin esnafı üç kağatçı

• Telefonu malum sitelere ilan açarak ekledim 575 istedim. sanırım deger

Mart 2016 telefonu ghost screen, ölü piksel, bootloop vs bisey olmadı, servis gormedi
    Üstünde sıfır altın kapak var
    1 kahve deri 1 de gümüş sifir kapak ikiside sifir
    Orjinal bataryası ve şarj cihazi
    Kutu vs orjinal
    Üstünde kalın kırılmaz cam var, tefon spigen kılıf la kullanıldı ilk günden beri Jelatinlari hala uzerinde
    Son 1 yıldır kenarda duruyor huawei p20 pro kullanıyorum
    Ek olarakta sıfır 90 lira değerinde ikinci bir kırılmaz camda yanında hediye olacak

Link aşağıda, foruma ilan açmadım isteyen olursa konusuruz

Fiyat araştırdım koyduğum fiyat ideal gibi

• merhaba cihazı bende kullanıyorum bi sorunum var inşllah bilen birisi çözebilir 10 gün önce hattımı değiştirdim ve artık telefona tek kullanımlık kod gelmiyor yani premium mesajlar devre dışı kalmış müşteri temsilcisini aradım türkcellin lg çağrı merkezine yönlendirdi orasıda telefonunuz lg tr garantili olmadığı için yardımcı olamayacağım size dedi bişeyu diyemedim sorunumu çözemedim. normal android cihazlar için preium mesaj açma kapaması var fakat lg g4 te hiç biyerinde bulamadım yardımcı oalcak olursa sevinirim
  • lizad L kullanıcısına yanıt
    Telefonla alakası yok, hat ayarlarıyla ilgili. Eski servis sağlayıcıdaki bir ayar yenisinde yok.

• telefonun dokunmatiği sapıttı biraz ekranı çift tıklayarak açamıyorum. onun dışında günlük kullanımda (uygulamalarda vs) sapıtma yapmıyor, bunu en uygun nerede tamir ettirebilirim?
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Bende aldığımdan beri kullanıyorum hala. çift tıklama bendede çalışmıyor ayarlardan kapattım o şekilde kullanıyorum. internette 120 liralara falan panel satılıyor alıp takılaiblir. Youtube dada baya panel değiştirme videosu var.

Edit: Banada batarya lazım çok fazla sahte batarya var şu deji marka olanlardan alsam işimi görürmü ne diyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknglr -- 29 Aralık 2019; 11:41:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

Bende aldığımdan beri kullanıyorum hala. çift tıklama bendede çalışmıyor ayarlardan kapattım o şekilde kullanıyorum. internette 120 liralara falan panel satılıyor alıp takılaiblir. Youtube dada baya panel değiştirme videosu var.

Edit: Banada batarya lazım çok fazla sahte batarya var şu deji marka olanlardan alsam işimi görürmü ne diyorsunuz ?
    ben aliexpresste 6150 mah olan bataryadan aldım 15 dolar + 10 tl tuttu, baya uzun süre gidiyor yalnız kablosuz şarj desteklemiyor benim için kötü oldu.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    oraya bakmak aklıma gelmedi hiç deji marka olandan aldım idare edicez artık
  • arkadaşlar ürünü garantiye vereceğim. nereyi tavsiye edersiniz istanbul için?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar ürünü garantiye vereceğim. nereyi tavsiye edersiniz istanbul için?
    Perpadaki yerine 2 kere verdim 2 seferde parça değiştirip verdiler sorun çıkarmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Perpadaki yerine 2 kere verdim 2 seferde parça değiştirip verdiler sorun çıkarmadan.

Alıntıları Göster
    avrupa yakasında servis yok. acayipliğe bak sen hele. neyse kargoya şengüllere yollayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19671968196919701971
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.