Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (1968. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.049.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19661967196819691970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel bir ışığınız varsa çok iyi fotoğraflar çekebilirsiniz. Ters ışıkta bile çekebilirsiniz. Yeni çıkan telefonların çok fazla kamerası var ve nedense (diafram değerlerine rağmen) eski telefonlar gibi ışık toplayamıyorlar. Bir dönem lg tr fotoğraf yarışmaları yapıyordu ve ciddi ciddi iyi fotoğraflar vardı g4 ile çekilen. Fakat g4 ile çekilen fotolara yakınlaşırsanız sulu boya resim gibi görünür. Sanırım sensörün piksel boyutundan kaynaklı.
    Batarya olarak daha fazlasını beklemeyin 3 saat gayet iyi g4 için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vintek'ten G4 için orijinal batarya sipariş etmiştim geçen hafta, yarın 1 hafta olacak ama ne gelen var ne giden.Maillere ve telefonlara bakmıyorlar.Yakın zamanda bu siteden bir şey alan oldu mu? firma batmış dükkanı kapatmış diyenlerde var.Ben kendi sitelerinden üyeliksiz almıştım aslında lgdestekten alacaktım ama orada stokta kalmamıştı.
  • arkadaşlar telefon için bana hdmi kablo lazım. televizyon da lg. smart özellikli. 1080p görüntüyü telefondan televizyona sorunsuz aktarabileceğim kablo tavsiye eder misiniz?

maalesef tv nin wifi alıcısı zayıf olduğu için smart özelliğini verimli kullanamıyorum bu nedenle lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Aliexpress de nohon lg g4 batarya diye aratın bir sürü çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eşimin kullandığı g4 artık uygulama yükleme sorunu çıkarmaya başladı. birçok uygulama android 6.0 desteğini çekmeye başladı dolayısıyla telefona ya rom atacağım ya da hala teknik olarak iyi olmasına rağmen rafa kaldırmak zorunda kalacağım. bu arada bir kaç kez batarya değişimi yaptık piyasa malı bataryalardan aldım, en çok 4 5 ay idare ediyor sonra bozuluyor mucize batarya deji de geçen gün gümledi orjinal batarya almak artık farz oldu, bunun yanı sıra ANTALYA içinde rom atabilecek birileri varsa bana ulaşırsa çok sevinirim, rom olarak da önerileriniz nedir bilgi verirseniz çok mutlu olurum. kamerasına hayran olduğumuz LG G4 telefonumuzu en azından 1 yıl daha kullanmak istiyoruz. :)
  • pumaken P kullanıcısına yanıt
    Lg nin g4 için geliştirip, sonra yayınlamadığı bir sürüm var.

Bildiğim kadarıyla Tr sürümünün kilidi paylaşılmadığından rom atılamıyor. (Ama emin değilim, bayağıdır takip etmedim) Ama lg destek yöntemiyle 7.0 a güncelleyebilirsiniz. Gayet stabil bir sürüm.

• aydayd A kullanıcısına yanıt
    Bu romu yükleyip kullanan var mı acaba?

Ben uzunca bir süre kullandım. Hatta kayınpedere verdim artık o kullanıyor. Sorunsuz ve akıcı çalışıyor.

Çok yükleyen vardır. Bende yüklü örneğin. 815Tr cihazlara başka atamazsın zaten.

Ben de kullaniyorum ilk çıktığından beri, herhangi bir problem yok romda

• FM radyo calistirabilen varmi

• Ali2213 A kullanıcısına yanıt
    Radyo chipi yok nasıl çalışacak?

• Ali2213 A kullanıcısına yanıt
    815TR'de chip yok
    Emin degilim ama bazi versiyonlarda chip varmis ama aktive etmek icin islemler yapmak gerekiyormus

• Bende taiwan surumu var fm radyo kurunca kulaklik (anten)takip calisiyor herhangi baska bir islem yapmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44cihan44 -- 5 Aralık 2019; 23:55:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopeyoung

Ben uzunca bir süre kullandım. Hatta kayınpedere verdim artık o kullanıyor. Sorunsuz ve akıcı çalışıyor.
    Hocam şu battery uygulamasını tam çözemedim. Telefonun şarjını %85 geldiğinde çıkartmalı mıyım ? Nelere dikkat etmeliyim ? Bir de stock 7.0 kurmam iyi olur mu ? Elime geçti cihaz restore edicem baştan aşağı

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    Ben dolmadan çıkartma taraftarı değilim. O uygulama, tam şarjın zarar verdiğini söylüyor. Belki de doğrudur fakat 3000 mAh kapasitenin 450 sini doldurmayacaksın! Yani 2550mAh pilin olacak. Romlardan pek anlamam, üretici yazılımı kullanırım her zaman.

• hopeyoung H kullanıcısına yanıt
    Cihaz hoşuma gitti ghost var baştan aşağı herşeyini sıfırlıycam tabi ama bir daha olur mu diye de korkuyorum açıkçası. İşin ilginç tarafı G4 piyasası 400-500 en temizi 700₺ iken 4G nin de 400-500₺ G4 ün hakkı bu olmamalıydı.

• İnternet üzerinden ekran alıcağım güvenilir site var mı ?

• 
Sayfa: önceki 19661967196819691970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.