Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (1966. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.049.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19641965196619671968
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhan

Bu satıcıdan G3 anakartı aldım memnunum, yan sanayi filan değil. Satıcı LG servisi şengüller. Eski ve yeni anakartınızın imei lerini mail atıyorsunuz onlar yeni anakartın kaydını yapıyor.
    https://urun.n11.com/diger-yedek-parca/lg-g4-32gb-anakart-h815-sifir-urun-orjinal-P318469309
    Tamir görmüş anakartlar değildir umarım
  • Dostlar bu telefonun anakart değiştikten sonra kendi imeisi değişiyormu. Ben ikinci el lg g4 çift hatlı aldım. Tertemiz Faturası ve kutusu var 2.5 yıllık telefon faturadaki ve kutudaki imeiler telefon ile tutuyor. Yani daha önceden anakart değişmiş olabilir mi ya da 2.5 yıldır anakart sorunu yaşanmamışsa bundan sonra sorun çıkabilir mi. Lg konusunda tecrücesi olanlar cevaplayabilirse sevinirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinemaker -- 3 Ekim 2019; 17:26:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

Dostlar bu telefonun anakart değiştikten sonra kendi imeisi değişiyormu. Ben ikinci el lg g4 çift hatlı aldım. Tertemiz Faturası ve kutusu var 2.5 yıllık telefon faturadaki ve kutudaki imeiler telefon ile tutuyor. Yani daha önceden anakart değişmiş olabilir mi ya da 2.5 yıldır anakart sorunu yaşanmamışsa bundan sonra sorun çıkabilir mi. Lg konusunda tecrücesi olanlar cevaplayabilirse sevinirim .
    Her telefonun anakartı değiştikten sonra imeisi değişir. Yazılımla eski imeiyi yeni telefona kopyalayabiliyorlar. Özellikle ithalatçı servisler tekrar imei kayıt ücreti ödememek için eski imeiyi yasadışı olarak yeni anakarta yazıyorlar. Maalesef g4lerin hepsi aynı kronik sorunlu. Belki 3 gün sonra belki 3 sene sonra mutlaka ama mutlaka bootloop oluyor. Bir lg atasözü derki: Her g4 bootloopu tadacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Her telefonun anakartı değiştikten sonra imeisi değişir. Yazılımla eski imeiyi yeni telefona kopyalayabiliyorlar. Özellikle ithalatçı servisler tekrar imei kayıt ücreti ödememek için eski imeiyi yasadışı olarak yeni anakarta yazıyorlar. Maalesef g4lerin hepsi aynı kronik sorunlu. Belki 3 gün sonra belki 3 sene sonra mutlaka ama mutlaka bootloop oluyor. Bir lg atasözü derki: Her g4 bootloopu tadacaktır.

Alıntıları Göster
    Ağzından bal damlıyor hocam yüreğimi hafiflettin :) Neyse gittiği yere kadar çok iyi telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinemaker -- 3 Ekim 2019; 17:40:28 >

• Ghost screene alisinca o kadar kotu degil :) bootlop olayina dayanabilir miyim bilemiyorum tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim telefona gece modu falan ekleyemiyoruz değil mi şimdi :d
  • elimde h815 var tr degil ithalatci aldim guncellemesi eu x falan.
    android 6 kurulu orjinal hic degismedim.
    buna 7 veya 8 kursam problem olur mu var mi tecrubeli arkadas?
    mobil oyun falanda oynuyorum performans artisi yada dususu olur mu?
    rom atma zahmetine deger mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya konusunda tavsiyesi olan var mı arkadaşlar
  • Anakart değişimi konusunda tavsiyesi olan arkadaş var mı?

• SEVGILI BUYUK DONANIM AILESI,
    LG G4 COKLU UYG. ACMA VAR MI NASIL OLUYOR KENDINDE OLAN CIFT PENCERE ACMAYI SORMUYORUM

SU AMACLA SORDUM MESALA 5 10 TANE SIM UYG. VEYA 5 TANE TURKCELL DIJITAL OPERATÖR VS ACMAK ICIN

NOT;
    DİKKAT ÇEKMESİ ACISINDAN BUYUK HARFLE YAZILMIŞTIR

FORUM KURALLARINA AYKIRI ISE ADMIN ARKADASLAR ÖZELDEN MESAJ YAZSIN CEZA VERMESİN LUTFEN KALDIRIRIM MESAJI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 16 Ekim 2019; 17:53:28 >
  • Lanet olası telefon 42 ay sonra tamamen bozuldu , aldığım ilk günden beri lanet ediyordum evde sadece youtube için kullanıyordum powerbanke bağlı olarak, brick düzelmezse yakıp videosunuda lg türkiye atacam.

• iphone se 16 gb olmasından dolayı satıp sıfır g4 alacaktım. Sanırım almamak daha iyi?
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Paralel space tarzı programlarla yapabilirsin

• Bu telefon artık güncelleme yapmıyor. Sıfırlasam işe yarar mı? Whatsapp, msssanger vs açmıyor.

• Cpu bilgilerinde cortex A57 yazan yerde bazen A53 yaziyor bu normalmi?
     ★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★merhaba

• Telefonunuma ilk defa custom rom yükledim. Resurrection remix v7 yi tercih ettim. Telefon akıyor maşallah. Batarya yine çabuk tükeniyor tabii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinde anakartı arızalı veya ekranı kırık lg g4'ü olan varsa arka kamera parçasına ihtiyacım var
  • arkadaşlar galiba telefon bootloop oldu. günde 2 veya 3 kez aç-kapa yapıyor. avrupa yakasında hangi yetkili servisi tavsiye edersiniz.
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Bendekide pil mefta durumdayken kendi kendine kapanıp açılırdı. Yeni pil ile düzeldi.

• aydayd A kullanıcısına yanıt
    servise mi verdiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19641965196619671968
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.