Merhaba arkadaşlar geçenlerde bana 6.0 güncellemesi geldi kurdum ve üzerinden bir gün gecti normal telefonda dolaşırken yeniden basladı telefon ve uygulamalar güncelleniyor deyip kendini yeniden başlatıp durdu. kısacası söyle arkadaşlar telefonu acıyorum yaklaşık 10 dk lg logosu ekranında bekliyor ve uygulamalar güncelleniyor deyip aynı yere geri dönüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mertcaglarr52
Merhaba arkadaşlar geçenlerde bana 6.0 güncellemesi geldi kurdum ve üzerinden bir gün gecti normal telefonda dolaşırken yeniden basladı telefon ve uygulamalar güncelleniyor deyip kendini yeniden başlatıp durdu. kısacası söyle arkadaşlar telefonu acıyorum yaklaşık 10 dk lg logosu ekranında bekliyor ve uygulamalar güncelleniyor deyip aynı yere geri dönüyor.
bende lg g4 kullanıyorum. ben henüz 6.0 a geçmedim bundan korktuğum için. muhtemelen anakartın yanmış, tek sorun servis. g4lerde kronik bir sorun sanırım. özellikle 505k serisinde. Seri numaranı yazarsan sevinirim (kutuda yazıyor). ben 512k kullanıcısıyım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme