Şimdi Ara

LG G4 mü Samsung A5 2016 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi LG G4 mü alayım yoksa Samsung Galaxy A5 2016 mı?

• pil ömrü haricinde g4 ün ezici bir üstünlüğü var düşünmeden g4 alın bence...
  • kesinlikle g4
  • G4ten cok problem yasayan arkadasim oldu kronik sorunlari var gibi degerleri de kagit uzerinde oyle olabilir ama a5in de fiyati fazla eger 1350nin altina bulursa samsung garantili a5 2016 iyi bence ben kullaniyorum 2 3 haftadir kasma problemi neredeyse hic yasamadim 5 saat uzeri ekran suresi aliyorum 2 gunu cikartiyor batarya performansi olarak kullanimina gore bunu arttirabilirsin bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben a5 2016 diyorum g4 çirkin bir telefon
    G4 ün tek artışı donanım oyun oynayacam dersen g4 al

• 1 senedir a5 2015 kullanıyorum bir kere tık demedi.samsung bu kez yapmış.biraz da sekile önem veriyorsan korkmadan al performanslar arasında artık eskisi gibi uçurum yok telefonlarda.

• Bence ikisi de değil... Ama illa ikisinden birini alacağım derseniz G4 tabii ki. LG'deki sorun batarya ve bence şıklık... G 3 ve 4 bence çok çirkin telefonlar. Samsung'un A ve J gibi serileri düşük donanımı cilalayıp satma politikası. Mesela A7'nin dengi modeller 1000-1200 lirayken A7 1700-1800 liralara satıldı.
    Dediğim gibi dediğiniz iki modele vereceğiniz parayla çok daha güzel cihazlar alabilirsiniz.

• G4 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haggard1963

Bence ikisi de değil... Ama illa ikisinden birini alacağım derseniz G4 tabii ki. LG'deki sorun batarya ve bence şıklık... G 3 ve 4 bence çok çirkin telefonlar. Samsung'un A ve J gibi serileri düşük donanımı cilalayıp satma politikası. Mesela A7'nin dengi modeller 1000-1200 lirayken A7 1700-1800 liralara satıldı.
    Dediğim gibi dediğiniz iki modele vereceğiniz parayla çok daha güzel cihazlar alabilirsiniz.

İkisinden birini almak zorunda değilim. LG G4'te çoğu kullanıcı da görülen BootLoop diye bir sorun varmış. Ondan biraz g4'ten soğudum. Ayrıca 1200-1800 TL arasında daha iyi dediğiniz cihazları söyler misiniz?
  • brglyn B kullanıcısına yanıt
    Bence şu an alınabilecek en makul cihazlar Note 4 ve Lenovo Vibe p1'dir.

Note 4 donanım, şıklık ve S Pen ile üst düzey bir cihaz. Ekran ve kameranın s7'den aşağı kalır bir yanı yok. Metal kasa ve çıkabilir batarya ile şık ve kullanışlı. Diğer seçenek de daha ekonomik olan p1. Ram 2 gb ama arayüz de o ölçüde hafif. Bu açıdan performans olarak 3 gb cihazlardan kesinlikle geri kalmıyor. Pili zaten başlı başına bşr albeni. Gğn içinde boş vakit olduğunda pil biter mş diye düşünmeden oyun oynayabiliyorsun.

3000-3500 lira fiyatlı son çıkan modellerde sadece kozmetik gelişmeler var. Aynı ürünü allayıp pullayıp 2 katı fiyatla piyasaya sürüyorlar.

Özellikle Samsung A serisinin incelemelerini izleyin derim. Dıştan şık olsa da kesinlikle fiyatının ürünü değil.

• Tavsiyeleriniz için teşekkürler. note 4'e bakacağım. Fakat çoğu kişi samsung pismanliktir diyor sizce doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: brglyn

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. note 4'e bakacağım. Fakat çoğu kişi samsung pismanliktir diyor sizce doğru mu?

S3-S4 zamanlarındaydı o. S5 ile Samsung büyük bir ivme kazandı, Note 4 çok daha iyi.

Pişman olmazsın
  • Lg g4 ün kronik sorunlarından dolayı riske girmeyw gerek yok a5 daha makul.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.