Şimdi Ara

LG g4 şarj normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki gün önce lg g4 h815tr 512k ile aranıza katıldım. ilk iki gün:
    1. gün 10 saat batarya kullanımı, 3 saat 10 dk ekran süresi
    2. gün ise 5 saat batarya kullanımı, 3saat 40 dk ekran süresi normal midir ? ( Bu arada 5.1de, 6.0a henüz güncellemedim

• 4.5 saat diyolardı ama neden bu kadar az
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

4.5 saat diyolardı ama neden bu kadar az

iyi günler. bugün de böyle bir sonuç gördüm. bu arada 4 saatin yaklaşık 30 40 dakikası oyun oynamakla geçti.Diğer zamanlarda da whatsapp instagram snapchat tumblr gibi sitelerde takıldım.
  • ekran parlaklığınız full mü? 3g ile mi alındı bu sonuç?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

ekran parlaklığınız full mü? 3g ile mi alındı bu sonuç?

parlaklık genelde 80 100 arasında. şarj yüzde 20 leri bulunca parlaklığı 50 lere indiriyorum. 3g hiç açmadım ama wifi hep açıktı konum da aktif değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcanaktan

quote:

parlaklık genelde 80 100 arasında. şarj yüzde 20 leri bulunca parlaklığı 50 lere indiriyorum. 3g hiç açmadım ama wifi hep açıktı konum da aktif değildi

Eğer video izlenmedi ise,oyun oynanmadı ise biraz can sıkan bir süre ama parlaklık önemli bir ölçüt ve siz yüksek parlaklıkta kullandığınızı söylediniz belki parlaklığı otomatiğe alsaydınız 4 saati zorlardınız,eğer cihaz sürekli aktif kullanan bir kişi iseniz süre kabul edilebilir rahatlıkla.

• bugün aldığım sonuç bu. yaklaşık 40 dk sı oyun.
     LG g4 şarj normal mi ? LG g4 şarj normal mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bir sorum daha olacak. telefonu 6.0 a güncellemeye korkuyorum. birçok konuda güncellemeden sonra telefon kapanıyor ve açılırken sadece lg logosu geliyor diyorlar. bu sadece 505k serisinde mi mevcut? benimkinin üretim serisi 512k güncellemeli miyim
  • quote:

quote:

bir sorum daha olacak. telefonu 6.0 a güncellemeye korkuyorum. birçok konuda güncellemeden sonra telefon kapanıyor ve açılırken sadece lg logosu geliyor diyorlar. bu sadece 505k serisinde mi mevcut? benimkinin üretim serisi 512k güncellemeli miyim

40 dk oyun oynandıysa gayet iyi şarj süreniz ,can sıkmanıza gerek yok. Güncelleme konusunda ise LG bakacağınız yön olsun , sıkıntı olsa güncelleme geri çekilirdi ya da lg tarafından açıklama yapılırdı eğer bu durum yoksa güncelleme de genel bir problemden söz edilemez demektir.

• quote:

quote:

quote:

40 dk oyun oynandıysa gayet iyi şarj süreniz ,can sıkmanıza gerek yok. Güncelleme konusunda ise LG bakacağınız yön olsun , sıkıntı olsa güncelleme geri çekilirdi ya da lg tarafından açıklama yapılırdı eğer bu durum yoksa güncelleme de genel bir problemden söz edilemez demektir.

teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

4.5 saat diyolardı ama neden bu kadar az

iyi günler. bugün de böyle bir sonuç gördüm. bu arada 4 saatin yaklaşık 30 40 dakikası oyun oynamakla geçti.Diğer zamanlarda da whatsapp instagram snapchat tumblr gibi sitelerde takıldım.

üstad parlaklığı orta yapıp wifi ile ne süre alıyosun ? full parlaklıkda oyun ile biraz normal sanki bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.