Şimdi Ara

LG G4 ŞEBEKE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki bilinen ve eski bir konudur ama forumda G4 ile ilgili başlık bulamadığımdan yeni bir konu açmak durumunda kaldım. Ankara Vatan bilgisayardan alınan LG Türkiye garantili ve son versiyon olduğu söylenen (815tr) LG G4 telefon, alınmasına müteakip 26 gün sonra sapıtmaya başladı. Aranıldığında ulaşılamaması ve bununla ilgili Avea arayan bil servisiden dahi mesaj bildirimi olmaması, internet hızının Edge'e düşmesi yada hiç internet olmaması ve aranma yapıldığında 20-25 sn bekletip hattan düşmesi yada biraz daha bekleyip çalma sesi gelmesi başlıca sorunlarım. İşin garip yanı telefon kafasına göre davranıyor bu sorunların ne zaman ve nerede ortaya çıkacağı belli olmuyor internette iken birden "H+" simgesi kaybolup düşüyorsunuz. 5 saatte şarj %30 lara iniyor. (Normalde 1,5 gün çok rahat giden telefonda) Telefonun güncellemelerini aldığım gün yaptım ve yeni bir güncelleme verilmedi, ayrıca yeni bir programda kurmadım.

Sorunu çözmek için yaptıklarım;

-Avea'yı arayıp verilen kodları girerek hat değerlerimi güncelleştirdim,

-Telefonu resetledim

-128kb'lık 4,5G destekli yeni sim kartı aldım

Sorun hala devam ediyor, 4 yıldan fazla Galaxy S2 telefon kullandım ama benzer bir sorunum hiç olmadı, sim kartı S2'ye taktığımda hat ile ilgili hiç bir sorun görünmüyor.

İşin diğer bir can sıkıcı yanı Ankarada tek bir LG servisi bulunması ve onunda (Fırat Elektronik) çok iyi anılmaması. Sizce telefonun sorunu servislik mi yoksa yazılımsal bir sorun mu ?

• Telefonu garantiye vermek için paketleyip yeni sim kartı eski telefona takıp whatsapp kurmak için markete girdiğimde aynı sorunun galaxy s2'de de olduğunu tespit ettim. Avea'yı arayıp kayıt oluşturdum. Şimdilik telefonu kullanmaya devam edeceğim.

Problem operatör kaynaklı gibi gözüküyor, çözüme ulaşırsam buradan paylaşacağım.
  • Arkadaşlar yeni nesil 4,5G destekli telefon ve Avea hattı kullananlarda ulaşılamama sorunları varmı ???
  • Kardeşim hata tamamen hattan dolayi. Ayrica avea kullanman bile hata. Turkcell yada vodafone hat takip dene bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu işten hiç bir şey anlamadım. Galaxy S2'de interneti kapatınca, Lg G4'te interneti açınca telefon şebekeden düşüp aramalara kapanıyor. Avea'nın bazı bölgelerde baz istasyonu vergilerini ödemediği için istasyonlarının mühürlendiğine dair şikayetler okudum. Ayrıca 1 Aralıkta Türk Telekom çatısı altına gireceği ve 900 mhz bandınıda kullanacağına dair bilgiler okudum.

Anlayan varsa beri gelsin.
  • Bu sorun bende de var.hatta arayanlar yel fonun çaldığını ama bakmadığımı söylüyor.cevapsız bişe gözükmüyor bu sorunun bir çözümü var mı ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.