Şimdi Ara

Lg G4 Sim Kart Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
11.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hata mesajı : "Mobil ağ siz geçerli bir sim kart takip yeniden baslatana kadar kullanılamayacak."

Telefonumu 2 aydir kullaniyorum bu sorun bir iki kere tekrarladi fakat onceden reset atinca duzeliyordu su an kalici halde.

Telefon acikken birden bire resimdeki hata geliyor ve telefon reset atiyor. Sim kart yuvasinda hic bir sorun yok telefon hic bir darbe almadi saatlerdir yuvayla oynuyorum. Antivir yukledim virus taramasi icin fakat bir gelisme olmadi.
    Yakaladigim tek nokta bazen bataryayi cikarip bekleyip actigimda once sim karti gormesi kisa bir sure sora ayni hatayi vermesi. Fakat bu dedigim gibi bazen oluyor su an hic sim karti gormuyor.

Yardimlarinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkur ederim.
     Lg G4 Sim Kart Sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorunu yaşayanlar için yazıyorum. Sim kart deforme oldugunda bu sorun gerceklesiyormus. Halbuki simkartim 2 aylikti. Biraz egip buktum sorun duzeldi. Sim kart baska telefonlardada calismiyordu duzeltmeden once. Bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: raze009

Aynı sorunu yaşayanlar için yazıyorum. Sim kart deforme oldugunda bu sorun gerceklesiyormus. Halbuki simkartim 2 aylikti. Biraz egip buktum sorun duzeldi. Sim kart baska telefonlardada calismiyordu duzeltmeden once. Bilginize

Hocam ben kartı değiştirdim. Yenisini taktım yine düzelmedi, sende durum nasıl, sadece kartı eğip bükünce bir daha yapmadı mı? Yeni yazılım attım, kaç kere hard reset falan bir türlü çözüm bulamadım kafayı yiyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKinslayer

quote:

Aynı sorunu yaşayanlar için yazıyorum. Sim kart deforme oldugunda bu sorun gerceklesiyormus. Halbuki simkartim 2 aylikti. Biraz egip buktum sorun duzeldi. Sim kart baska telefonlardada calismiyordu duzeltmeden once. Bilginize

Hocam ben kartı değiştirdim. Yenisini taktım yine düzelmedi, sende durum nasıl, sadece kartı eğip bükünce bir daha yapmadı mı? Yeni yazılım attım, kaç kere hard reset falan bir türlü çözüm bulamadım kafayı yiyeceğim..

Durumla ilgili bir çözüm bulabildiniz mi arkadaşlar? Bende bugün aynı problemi yaşadım hemen yeni simkart aldım taktım birşey değişmedi aynı hatayı verip duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lapupa

quote:

Orijinalden alıntı: TheKinslayer

quote:

Durumla ilgili bir çözüm bulabildiniz mi arkadaşlar? Bende bugün aynı problemi yaşadım hemen yeni simkart aldım taktım birşey değişmedi aynı hatayı verip duruyor.

Çözümü yok herşeyi denedim. Servise verdim anakart değişmiş..

• Merhaba,
    Anakart değişince sorun devam etti mi. Ayni sorunu yaşıyorum sim karti degistirdim düzelmedi

• Sim kartin cipi telefonun centiklerine tam oturacak sekilde hafif cip i bükün. Sim kart yuvada hic hareket etmesin. Bu sorunu bu sekilde cozekten sonra hic tekrarlamadi cok sukur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    LG G4 Telefon Şarj Olmuyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.