Şimdi Ara

LG G4c ekranda derin çizikler var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese merhabalar telefonu 2 ay önce media markt'tan 799tl + 100tl garanti ötesi olarak satın aldım. 2-3 gün önce telefon yere param düşmüştü eğilip parayı alayım derken telefon ceketimin cebinde olduğu için yere düştü yerdeki küçük taşların üstünde kaydı ekranda 7-8 tane derin çizikler var tırnağımı ekranın üstünde gezdirince tık tık ses geliyor kırıldığını düşünüp media markt'a götürdüm ordaki yetkili bana çizik olduğunu söyledi sanırım niyetimi anlayıp sakın kırıp yollama dedi orjinal parçandan vazgeçme dedi bana temizletip verdi neyse eve geldim bu kasko yorumlarını okuyorum cihazım kayboldu vidalar eksik gönderildi yapılmadı vs. bir sürü şikayet var kaskoya gidince garanti de gidiyomuş zaten ben digitizer bölümünü değiştirmek istiyorum ama ekranla beraber satılıyormuş yetkili serviste 300-400 tl alır diye tahmin ediyorum ekrandaki bu çizikler için sizce kırıp kaskoya mı göndereyim yoksa telefoncuya mı göndereyim yada başka bir çözümünüz varsa söyleyin lütfen çünkü bunlar beni deli ediyor!

• up
  • UP!
  • Kardesim bende lg g4c kullaniyorum benimde ekranimda cizikler var fakat jelatin var uzerinde yani cizikler jelatinde keske jelatin vb kirilmaz can kullansaydin bence hic kirma tel elinde patlayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quentin merabet

öncelikle herkese merhabalar telefonu 2 ay önce media markt'tan 799tl + 100tl garanti ötesi olarak satın aldım. 2-3 gün önce telefon yere param düşmüştü eğilip parayı alayım derken telefon ceketimin cebinde olduğu için yere düştü yerdeki küçük taşların üstünde kaydı ekranda 7-8 tane derin çizikler var tırnağımı ekranın üstünde gezdirince tık tık ses geliyor kırıldığını düşünüp media markt'a götürdüm ordaki yetkili bana çizik olduğunu söyledi sanırım niyetimi anlayıp sakın kırıp yollama dedi orjinal parçandan vazgeçme dedi bana temizletip verdi neyse eve geldim bu kasko yorumlarını okuyorum cihazım kayboldu vidalar eksik gönderildi yapılmadı vs. bir sürü şikayet var kaskoya gidince garanti de gidiyomuş zaten ben digitizer bölümünü değiştirmek istiyorum ama ekranla beraber satılıyormuş yetkili serviste 300-400 tl alır diye tahmin ediyorum ekrandaki bu çizikler için sizce kırıp kaskoya mı göndereyim yoksa telefoncuya mı göndereyim yada başka bir çözümünüz varsa söyleyin lütfen çünkü bunlar beni deli ediyor!

kardeş git söyle değiştirsinler 100 tl garanti vermişsin. değiştirmezse yanlışıkla bir daha düşür kır değiştir adamı deli eder o cizikler

• telefoncu bir arkadaşım demişti. bu gibi durumlarda telefon masanın üzerindeyken sert bir rüzgar esti. rüzgar telefonu savurdu telefon yere düştü dememi söyledi. mecburen garantiye sokmak zorunda kalıyorlar dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brynrdg -- 10 Ocak 2016; 11:41:28 >
  • cevaplar için teşekkür ederim @brynrdg onu kimse yemez ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.