Arkadaşlar LG G4C root yapayım derken cihaz kapandi ve şuan lg yazısında kaldi.Hard reset attım tuşlarla ama yine ayni yazıdı kaldi ne yapmam lazım.Flash tool ile yukleme yapmıyor driver kurulu downloda moda aliyorum ama ekrana com port gelmiyor yani başlamiyor.
Kardeşim bu siteden birtürlü indirme yapamadım ben :) no found diyo deneyeceğim..SORUN şu aslında flash toolu açıyorum herşeyi yapıyorum telefonu download moda alıyorum ama gerisi olmuyor.PC com port olarak görüyor :( ama ekranda ilerleme olmuyor FLASH TOOL 2014 indirip çlaıştırıyorum.yapmam gerekn ayar veya bişe varmı
Kardeşim bu siteden birtürlü indirme yapamadım ben :) no found diyo deneyeceğim..SORUN şu aslında flash toolu açıyorum herşeyi yapıyorum telefonu download moda alıyorum ama gerisi olmuyor.PC com port olarak görüyor :( ama ekranda ilerleme olmuyor FLASH TOOL 2014 indirip çlaıştırıyorum.yapmam gerekn ayar veya bişe varmı
CSE Flash butonuna basıp yüklüyorsun değil mi?
önceleri indirme yapmıyordu dün bn denedim indirme yaptı 2.si v20c v20a falan yüklemesi flash toolla bende yapamıyorum başka rom dene.3.bilgisayar teli görmüyır anladığım kadarıyla görmüyorsa hiç yükleme yapamazsın o kısımla ilgili de cok bilgili değilim
quote:
Orijinalden alıntı: haslan23
önceleri indirme yapmıyordu dün bn denedim indirme yaptı 2.si v20c v20a falan yüklemesi flash toolla bende yapamıyorum başka rom dene.3.bilgisayar teli görmüyır anladığım kadarıyla görmüyorsa hiç yükleme yapamazsın o kısımla ilgili de cok bilgili değilim
Hocam cihaz açıldı.FAKAT İMEİ BİR GÖZÜKÜYOR BİR İMEİ NULL DİYOR :( SEBEB NE OLABİLİR. VE CİHAZ USB DEBUG MODUNU AÇIYORUM AMA HİÇ DEBUG AÇILMIŞ GİBİ DAVRANMIYOR.PC DEN ROOT YAPAYIM DİYORUM GÖRMÜYOR..İMEİ BIR GELİYOR BIR GİDİYOR
tam bilmemekle beraber farklı ülke romu yüklemişssen olabilir bence imei gördüğü zaman lg bridge ile güncelleme yap son sürümse kurtarma seceneğini bir dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme