Şimdi Ara

LG G5 mi Iphone 5s 16 GB devam mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorum konu başlığındaki gibi açık ve net..
    1 yılı aşkın süredir iphone 5s gold 16gb kullanıyorum ki 11 gb boş yer veriyor.Şu zamana kadar telefondaki tek sıkıntım bu hafıza dolunca kasmalar başlıyor galerim 0lanıyor falan tam bir işkence gibi yer açmak zorunda kalıyorsun whatsappa giremiyorsun (hafıza yok hatası)..yedekleyene kadar beklemek zorundasın geçen whatsapp 450 mb yer istedi zar zor açtım girince mesajlarınız yüklenemedi dedi 1 yıllık mesajlarım gitti (icloud 5gb zaten fotoğraf mı yedekleyeceksin whatsapp konusmalarını mı ? )
    Sizce LG G5 e geçmeli miyim önceden sadece lg optimus g kullandım beni hiç pişman etmedi,androide geçmek hata olur mu 4 gb ramli bir cihazda ? önerir misiniz beni iki yıl falan götürsün istiyorum en az sizce de mantıklıysa iphone 7 çıkmadan 5s imi satmalımıyım ? (Aldığımdan beri hiç kılıfsız kullanmadım en ufak bir çiziği yok hala kılıfını çıkarınca parıl parıl parlıyor arkası bile koruma jelatinli,tam kutu aparat vereceğim için iyi fiyatı olacağını düşünüyorum sizce kaç tl eder ? )İphone 7 çıkınca 5s in fiyatı iyice düşeceği için satıp üstüne g5 almayı düşünüyorum..

• Bende iphonedeydim android candır bak gm air kullanıyorum telefon 0 i 600 tl 2inci el 400 falan neyse bunda aldığım performansı 5sde alamadım şarj olarak ta iyi g5 5s katlar düşün sen bence geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone'nun en büyük sıkıntısı ne yazık ki şarj ve hafıza , LG G5'in kronik hataları mevcut onun yerine farklı bir cihaza bak istersen , Note 5 veya ikinci el iPhone 6 64 GB o fiyata bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drjacob -- 14 Ağustos 2016; 12:22:28 >
  • Bu sorunun cevabı kan davası gibidir.

Ölüm yok ucunda al androidi kullan zaten beğenmezsen gelirsin tekrar ios a.

Ben denedim olmadı sende dene belki sende olur.

Bu aşk gibidir ayşenin tadını fatmada bulamazsın

• LG G5yi telefon fakat ghost screen sıkıntısı mevcut.Forumda kullananların konusu mevcut gir bak ona göre kararını ver

• CobainKurt kullanıcısına yanıt
    G5 yerine çok lg istiyorsan v10 al daha iyi ama 2side kronik sorunlu zaten. Lg optimus g,nexus4,g2 gibi telefonlar üretemedi bir daha. Android istiyorsan note5 bak derim o fiyat araligina alinacak en mantikli android. ios istersende se al

• CobainKurt kullanıcısına yanıt
    G5 güzel cihaz ama sorunları mevcut maalesef. Ara yüzü özellikle çok güzel. Size tavsiyem Android tarafında P9, Note 5 gibi modelleri incelemeniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.