Şimdi Ara

LG G6 resmi olarak tanıtıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
4
Favori
13.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

Şirket akıllı telefondaki Snapdragon 821'in ideal bir seçim olduğunu söylüyor.

Sene ortasında S835 li telefon çıkardıklarında uplarım bunu

Sı*tık afedersiniz, ama artık yapacak bir şey yok diyecek halleri yok ya; tabi öyle diyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetSomeRest

Bu ekran boyutuyla ancak basketbolcular alır. Şunun fullhd li 5" ekranlı modeli olsa dadından yenmez.

Hocam telefonun boyutları 5.2 inç ekranlı bir telefonla aşağı yukarı aynı genişlikte yani ekran aslında büyük değil uzun. Telefon LG G2 ile yaklaşık aynı genişlikte boyu ise G2den 10 mm uzun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forshire

"Tüketicilerin daha büyük bir ekran istediğini ancak daha büyük bir telefon istemediğini söyleyen Cho, onların akıllı telefonlar hakkında çok daha zeki olduklarını belirtti."

Peki bu Cho, bu zeki insanların en az 4000 mAh batarya istediğini de söyledi mi?

2300 mah batarya ile 4 saat sot alıyorum 4k mah olmazsa olmaz mı yakın zamana kadar insanalr 2100 mah kapasiteli s3 kullanırken kimse bir şey demiyordu. Ne bataryaymış arkadaş.
  • telefon güzel olmuş, ekstra bakır soğutma ve s821 ile aşırı olmasa da normal kullanıcının ihtiyaçlarını tatmin edebilecek bir telefon olabilir ancak fiyatlandırmanın çok önemli bir yeri var 1999 tl üstüne çıkarsa Türkiye'de tutacağını sanmam g5 gibi ölü doğan bir telefon olur.
  • 1000 liraya mi5 aldım snapdragon 820 kullaniyorum

• Bence ilgi çeken telefon değilde arayüzü :)
  • Galatasaray'lı kardeşlerim üzülmeyin bunun 7si de çıkar

• Bence güzel telefon olmuş ama S835'li cihazlarla aynı fiyatta olursa kendileri kaybeder

• Hiçbir şeyi beğenmeyen arkadaşlar da yerini almışken bir şeyler yazayım bari Genelde pile laf edilmiş ama 3300 mah gayet yeterli zaten telefon küçücük bir şey olmuş daha fazlası sığıyor olsa koyarlardı. 3600 mah olup patlayacağına 3300 olsun demişlerdir S821'e laf edip 2016 telefonu diyenlere de tek sorum olacak. S835 olsa mars'a roket falan yollamak için hesaplama mı yapacaktınız? Resmen adamlar s821 çöp diyorlar hangi kafayla diyorlarsa

Özetleyecek olursam bunca zamandır lg'ye sövüyor olsam da bu sefer 10 numara telefon yapmışlar. Kronik sorun olmazsa ve fiyatı de biraz daha ucuz olursa gayet de alınır. Siz gidin 4000 liraya s8 alın, güzelim telefona laf etmeyin.

• Ben beğendim tasarım gayet güzel duruyor. S821 işlemciyi muhtemelen fiyatı uygun olsun diye tercih ettiler. Mobilde zaten uzun süredir grafik olarak ilerlemiş bir oyun görmüyoruz teknoloji ilerlese de.
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Samsung S8 in sd835 li modellerini Türkiye ye getiriyor gibi savunuyorlar. Bence de g6 güzel olmuş, ön cam koruması cgg5 ise zaten eleştirilecek bir tarafı Yok. Fiyatı g5 ten 200-300 tl fazla olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Samsung S8 in sd835 li modellerini Türkiye ye getiriyor gibi savunuyorlar. Bence de g6 güzel olmuş, ön cam koruması cgg5 ise zaten eleştirilecek bir tarafı Yok. Fiyatı g5 ten 200-300 tl fazla olacaktır.

Samsung Exynoslu modelleri 3. Dünya ülkelerine ihraç ediyor gibi konuşmuşsun. 835le yaklaşık performanslı Exynos işlemciyi üretiyor samsung ve Avrupa'ya pazarlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mail_er -- 26 Şubat 2017; 18:24:0 >
  • Tasarım olarak telefon gayet güzel görünüyor, fakat aklıma takılan bir şey var, G5'teki modüller LG'nin en büyük kazığı oldu, sadece 1 nesil sonra vazgeçtiler, LG bunun hesabını G5 kullanıcılarına nasıl verecek? Açıkçası LG aptal aptal inovasyonlar deneyeceğine standartlar üzerinden gitseydi bu durumlara düşmezdi diye düşünüyorum. G5'i sadece 2 kişinin elinde gördüm, LG'nin en berbat telefonuydu. Bu telefonda adam akıllı fiyat ayarlamazlarsa LG GX R.I.P görebiliriz

• quote:

Şirket akıllı telefondaki Snapdragon 821'in ideal bir seçim olduğunu söylüyor

Kesinlikle öyle

• mail_er kullanıcısına yanıt
    Sd835 i de Samsung üretiyor. Yen'i exynos işlemcinin 10nm sürecinde üretildiğini de biliyorum. Ama 4000-4500 tllik s8 de sd835 olmayacak onu belirttim. İşlemcisini kötülemedim, bilinç altı bilgilerini yazmışsın

• Beğendim ben telefonu. G4teki gibi kronik sorunları felan olmazsa bence muazzam. (G4 kullanıyorum)
  • LG akıllı telefon sektöründe zaten yıllardır ya zarar eden, ya kar edemeyen bir marka konumunda.

Sadece adıyla istediği gibi telefon satabilen 1.5 hadi 2 tane marka var.

LG de son yıllardaki performansıyla Sony ve HTC'nin yanındaki yerini aldı.

Handikaplı bir ürün sunup aynı koşullarda iyi satış yapabilmesi mümkün değil. 821 ile 820 arasındaki fark da 835 ile 821 arasındaki farktan çok daha az. Öyle bakarsak 820 de kullanabilirdi. G5 de olur o zaman. G6'ya gerek yok.

Sadece 821 meselesi değil, ana kamerasından da daha küçük bir sensör kullanarak kısmış. Kamera çıkıntısı olmamasının nedeni bu. Fotoğraf kalitesi artmazken detay seviyesi düşecek.

Formatı değişik bir ekranı ve alt üst çerçeveleri küçük. Onun dışında üstünde konuşmaya değer pek bir şey yok. Çerçeve meselesi de G5'in yanına koyarsan çok iyi, ama G5 zaten nerdeyse iPhone gibi çerçevelere sahip olduğu için öyle. G2'nin yanına koyarsan aradan geçen 3.5 yıl için çok büyük bir ilerleme yok. Yan çerçevelerde gerileme bile var.

Asya pazarlarında kablosuz şarj olmayacakmış, batı pazarlarında da Hi-Fi ses...

• Telefonun neyi beğenilmedi anlamadım. Muadillerinden ucuz olursa ve kronik sorunları olmazsa gider bunu alırım. Tipide güzel ayrıca göze batan bir tarafını göremedim.

• 3 ay sonra s835li lg v4 falan çıkacak. Lg bile arkasında durmayacak. Neden 4000 gömeyim buna? Samsung a kızmaya hakkımız yok. Lg de büyük olsun qualcomm a söz geçirsin..

• 5.7 inç ekrana 2k koymanın hiçbir avantajı yok bana göre.
    LG bitmiş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.