Şimdi Ara

LG G6 resmi olarak tanıtıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
4
Favori
13.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

LG'den güzel bir 2016 telefonu olmuş...

telefon 2 aydami gelistiriliyor saniyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Sd835 i de Samsung üretiyor. Yen'i exynos işlemcinin 10nm sürecinde üretildiğini de biliyorum. Ama 4000-4500 tllik s8 de sd835 olmayacak onu belirttim. İşlemcisini kötülemedim, bilinç altı bilgilerini yazmışsın

Bu benim değil senin bilinçaltın kardeşim 4000 5000 liralık telefonda sd835 olmayacak diyerek bilinçaltında Exynosu kabullenemediğini ya da sd835 kadar iyi olmadığını söylüyorsun.

Şunu da belirteyim hiç samsung kullanmadım lg de kullanmadım ben eskiden beri Sony kullanırım şimdi xiaomi mi5se geçtim. Yani mevzu şu ben sadece sd835li model Türkiye'ye gelmiyor olsa da 8895 onun kadar kaslı güçlü bir işlemci olduğunu söyledim. Ha çok lazım mı sd835 ya da 8895? Tartışılır.. Sd821 kötü mü? Değil.. Hangisinin daha alınır olduğunu fiyat politikaları belirleyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mail_er -- 26 Şubat 2017; 19:9:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G2 ile devam

• 32 GB Bir amiral gemiye hiç yakışmıyor.

• Suan konumuz g2 degil g6. G2 2013 yilinda gercekten 2013 amiraliydi ama g6 2017 de 2016 amirali olmus

• Bi s8 ciksinda gozumuz telefon gorsun

• şunun yanına bi vr gözlüğü atamadı samsung gibi

fiyat s7 ile aynı olursa eğer, vr gözlüğü extrası yok, donanım aynı

neden lg alayım kronik sorun riski varken?

• Tüketiciler daha büyük ekran istiyor diye 5.7" yapmışlar! :) "Tüketiciler daha küçük ekran istiyorlardı ancak biz inadına 5.7" yaptık." Diyecek halleri yok. Ghost screen de istemiyoruz. Ondan ne haber?! :)

Ayrıca "835 yetişmedi. 821'e muhtaç kaldık." diyecek halleri de yok. Yersen piyasası tüm hızıyla devam ediyor...! :)

• Bende hiç iyi bir algı yaratmadı LG, modüler sistemi nasıl savunuyorlardı, şimdi esamesi okunmuyor. Ayrıca V serisi mi G serisi mi? Hangisini takip edeceğiz hangi seri üstün? Sürekli yeni model çıkıyor... iphone kullandığım halde bazen şans vermek istiyorum ama sonra iyi ki almamışım diyorum.

• Selami, şu ekranın köşelerini yuvarlat, FULL+FULL vision QHD+++++ 18:9 yap. beş buçukluk kasaya, beş onda yedilik ekranı sığdır. Tamamdır.

• Bence G2 bundan daha şık bir telefon. Artı olarak G2 çerçeveleri G6 çerçeveleriden daha ince ve estetik.
  • Avrupa modelinin root dosyaları verildi Lg g5 h858 aldım root dosyaları verilmediği için samsunga döneceğim Türkiye Samsung s7 modeline bile root yapılıyor umarım lg yöneticileri bu yorumları dikkate alır

• Tasarım samsungu andırıyor

• neden hala ips ekranda direniyorlar?

• videosunun 2dk'lık kısmı sadece kameraya ayrılmış ahım şahım özellikler olmasa da yazılım olarak epey geliştirmişler..

sd 821 konusu s8 sd835 ile gelirse sıkıntı olur

tabii en mühimi fiyat bandı. evet belli ki dizayn ve arge olarak masraflı olmuştur G5 gibi bir telefondan sonra ama G2 gibi agresif fiyat politikası izlemezlerse üzgünüm yine LG'ye hüsran yine LG'ye zarar var

• Yaza doğru 1500'e alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt_Murdock

quote:

Orijinalden alıntı: misafir3134

quote:

Orijinalden alıntı: Matt_Murdock

LG G6 resmi olarak tanıtıldı
    yani şu alt kısım biraz iphone ve biraz da samsung galaxy s6'daki gibi olmuş lg dersine iyi çalışmış özentilik kısmında

Güzel salak,arkadaşım benim... Bir önceki model lg g5'e hiç bakmadın hayatında sanırım... Oda aynıydı buda aynı,ortada çalma falan yok.

Ağzını topla gerizekalı herif burda senin karşında sıra arkadaşın yok emir kipiyle yada hakaret ediyorsun akıllı ol yoksa ben seni adam ederim

Bana diyene bak gelmiş gerizekalı diyor

YOL AL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 26 Şubat 2017; 19:59:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dokuzcanlicanavar

videosunun 2dk'lık kısmı sadece kameraya ayrılmış ahım şahım özellikler olmasa da yazılım olarak epey geliştirmişler..

sd 821 konusu s8 sd835 ile gelirse sıkıntı olur

tabii en mühimi fiyat bandı. evet belli ki dizayn ve arge olarak masraflı olmuştur G5 gibi bir telefondan sonra ama G2 gibi agresif fiyat politikası izlemezlerse üzgünüm yine LG'ye hüsran yine LG'ye zarar var

835 ile at mı koşturacaksiniz?

2.0ghz üstü bir frekans ne zaman ihtiyaç oldu mobilde?

G2 gibi fiyatlandırılmalıymış bak hele..

821 ile milyonlarca satacak, yine de satacak..

2500 den asagi olmayacak o kesin.

4-5 ay sonra gg de 1900 lere bulursunuz paralel cihazlari o zaman alirsiniz..

• Almak isteyenler acele etmesin 1 aya filen distribütör garantili 1500 liraya iner

• Klasik alıştığımız özellikler işte.Şahsen ben teknik özellikleri okuma gereği bile duymuyorum artık.Tasarım fena değil ama çok da iyi değil.Asıl önemli nokta fiyatı.Kalkıp rakipleriyle aynı fiyata satacaksa Lg bu sene de avucunu yalar.S8'in sızan fotoları gerçek mi bilmiyorum ama fiyatı onla aynı olursa herkes samsung alır, ki home tuşunun çıkartılması tasarımı geriye götürmesine rağmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitrotolyen -- 26 Şubat 2017; 20:8:9 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.