< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (352. sayfa)
-
-
şarj soketini temizle iyice bi oksitlenmiş olabilir. şarj soketinde bozulmuş olabilir
-
Batarya sensörü okunmuyor olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LineageOS official olarak çıkmış. Acaba nasıldır
-
Bu cihaza lineageos yüklersek bankacılık uygulamaları sıkıntı yaratır mı bilen var mı acaba?
-
Lineageos en güvenilir custom romdur. Sorun yaşayacağını pek zannetmiyorum. Hani oldu bi guvenlik sorunu oldu bence olmaz ama olucaksa banka degilde kripto hesaplarinda sorun olabilir.
Ben de V35'e yüklemeyi düşünüyorum ama daha önce hiç custom yapmadım. Boot kilidini açmak gerekiyormuş ama baya uzun ve uğraştırıcı bir iş. Kilidi açtıktan sonra bir de cihazı root yapmak gerekiyormuş. Android 14 tabanlı bir yazılıma geçmek gerekiyor artık. Ama yapamıyorum. Aşırı zor bir iş.
-
Hocam v35 nasil bilmem ama g7 de artik bootloader kilidi acmak cok kolay artik, ben 2021 de actim kilidi o zaman ugrastiriyordu hatta sorunda yasadim servislik bile oluyodum çözdüm neyse ki, ama suanki yontemlerin basit oldugunu biliyorum. Bootloader kilidini acarsan gerisi zorlamaz bence seni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 27 Ağustos 2024; 11:43:57 >
Başka bir custom rom için sadece kilidi açmak yeterli sanırım. Root yapmaya gerek yok gibi görünüyor.quote:
Orijinalden alıntı: yasin_92Hocam v35 nasil bilmem ama g7 de artik bootloader kilidi acmak cok kolay artik, ben 2021 de actim kilidi o zaman ugrastiriyordu hatta sorunda yasadim servislik bile oluyodum çözdüm neyse ki, ama suanki yontemlerin basit oldugunu biliyorum. Bootloader kilidini acarsan gerisi zorlamaz bence seni
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kilit açıyorsun sonra yeni recovery kurup yeni rom atiyorsun ama iyice bi oku öğren ondan sonra basla islemlere. Ben mesela ben g7 de stock rom kullanıyorum hala. Magisk ile ufak tefek ayar çektim memnunum. Belki ilerde custom roma gecebilirim
Batarya sorunu olmasaydı devam edecektim s23fe ye geciyorum.Bir de artık yavastan kasmaya baslamısdı.
-
s23fe cok agır telefon kaba geliyor elime ama alısacagız artık cunku cok takılmalar olmaya baslamıstı g7 de
-
telefonumun şarz soketi bozulmak üzere; sarf malzeme olarak satın alabileceğim bir web sitesi var mıdır
-
bataryayı istanbulda değiştirmek için önerebileceğiniz bir yer varmıdır
-
Bende arayistayim batarya sağlığı %70 lerde degisse bi 3 4 sene daha gider bu cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X