< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jb.ati -- 17 Kasım 2019; 16:22:2 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jb.ati -- 17 Kasım 2019; 16:22:2 > |
Telefon kağıt üstünde çok iyi de,LG de öyle bir sabıka dosyası var ki,insan ister istemez çekiniyor.
|
Bir şeyin sesi niye övülür? Doğru ses verdiği için. Şarkıda sanatçının size yansıtmak istediği frekanslar mevcuttur. G7 onları veremiyor mu? Sanatçı güm güm bass vereyim mantığında ama G7 mi yansıtamıyor onları?
Siz doğallıktan uzak bass arıyorum diyorsunuz kısaca. Dünyanın en iyi ses ekipmanlarını da kullansanız istediğiniz seviyede bass alamazsınız çünkü bu ekipmanlar sesi doğru şekilde yansıtmak üzere üretilmişlerdir. Mega bass dediğiniz şey ekolayzır kullanmaktır. Tüm sisteme etki eden bir ekolayzır uygulaması arıyorsanız Re Equalizer kullanabilirsiniz. Orada bassları istediğiniz kadar artırabilirisiniz. Ekolayzır yoğunluğunu da sona çektiğiniz zaman istediğinizden bile fazla bass alırsınız. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wiseschematics.reeq01&hl=tr Bassları böylesine artırmak diğer frekansları da etkiler. O zaman doğallıktan iyice uzaklaşır ve ses kalitesini bozarsınız. Bu durumda G7 kullanmanın bir mantığı kalmıyor çünkü G7 gibi üst seviye ses ekipmanı barındıran telefonların amacı Signal/Noise oranı düşük, temiz, doğal ses vermektir. Onun S/R oranını bozup doğallıktan uzaklaştırınca ortalama bir telefondan ne farkı kalır ki? J7 Prime kullanıp bass booster açmayla aynı ses kalitesini alacaksınız. |
arkadaşlar ses kalitesi soruluyor... gerilerde kaldığı için kendimden alıntı yapıyorum. bir iki kişi begenirse ilk sayfada da çıkar yeni gelecekler uğraşmamış olur...
|
Edep dedik, adap dedik...
Boşuna demişiz... |
Bul bir tane sony ericson da kurtulalım dostum
|
Önce edep, sonra adap...
Kimin ne olduğunu nereden biliyorsun da niyet okuyorsun, fırça atıyorsun?üslubuna bak önce, tüm önyargınla sözde soru soruyorsun, sonrada insanların sana uyup tartışmasını istiyorsun.asus veya gm daha iyi telefon, lg alınmaz. |
Öyle uzadı ki konu megabass da megabass
|
A50 ile G7 nin arasinda kalmak
Arkadaslar tamam lg daha once kronik sorunlu 2 3 seri uretip bizim gibi ortadogu ulkelerinde kullanicilarini zora sokmus olabilir "usa de sorunlu g4, v10, g5 ler iade alindi, belli bir tutarda ozur ceki takdim edilerek ucretsiz ust modele terfi saglandi" fakat g7 nin bir yillik mazisi boyunca daha bilinen bir skintisi yok, hatta en uzun suredir sahip olan arkadaslar konuda zaten onlar da gorurse yazar... Lutfen a50 ile falan karsilastirmayin yahu telefonu, lg nin turkiye stratejisi vurmak yetmez oldurmelik ama servis sikintili veya pil az gidiyor diye dusunerek a50 ile karsilastirmak gercekten ilginc. Hani abartarak konusayim ikisninde telefon olmak disinda ortak noktasi yok yahu neredeyse. Ois Ip68 Mil810 4k 60fps video kayit Sd845, kirin ve exynos da benzer ust model cpu Ekran 2k 1000 nit dci p3 renk skalasi - hdr ve dolby vision, hayvani ses vb girmiyorum bile... Bunlar ve benzerleri varsa yazin bizde degerlendirelim rakiplerini hep beraber onerilerde bulunalim... G7 gercekten parasina gore siradisi bir urun su an turkiye sartlarinda. Macaniz yiyosa alin yemiyosa a50, bilmem ne lite, redmi7 vb sormayin arkadaslar artikk :)) Not: ne olur uzerinize alinip kizgin karsi cevap verme zahmetinde bulunmayin... Hepinizi seviyorum ve gecim sartlarinin zor oldugu nadide ulkemizde paranizin tam karsiligini almanizi isterim. Sevgiler saygilar... |
S10e 4200tl iken bu telefonu ben 2700tlye aldım gayet mutluyum
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 17 Temmuz 2018; 22:16:39 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenturdiot -- 23 Temmuz 2018; 6:30:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|