Şimdi Ara

LG Garanti Rezaleti (yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar olayı kısaca açıklayayım. 26 Ağustos 2016'da LG G3 16 GB telefonumu Mecidiyeköy Vintek Servise bıraktım.Teknisyen arkadaşlar Anakart arızasıdır 20 iş günü bekleyin dediler. Aradan 20 iş günü geçti ve sorguladığımda hala YEDEK PARÇA BEKLİYOR olarak gözüküyordu. Yüzlerce kez aramama ve onlarca kez de bizzat oraya gitmeme rağmen hep bekleyin dendi. Bir keresinde gözüm döndü direk kavga etmeye gidecektim. Gittim bu sefer herkese G5 ve G5 Se dağıtılıyordu bende sorunca şu an bunları veriyoruz herkese dendi. G5 alma umuduyla biraz sakinleştim ve beklemeye devam ettim.
    Daha sonra Merkezden Değişim Cihazı Bekleniyor oldu durumu. Ve gidip sorduğumda 1 hafta ile 1 ay arası bekleyin dediler. Oradaki görevlilerin tavırlarını anlatmıyorum bile. Gidenler bilir. Sanki suçlu bizmişiz gibi azarlıyorlar birde.
    Neyse bugün 2 Kasım ve hala elimde telefon yok şimdi G5 hayalleri de suya düştü G4 vereceklermiş. Zaten her G4 bootloop ve ghost screen ile geliyor. benim garantimde 1 ay sonra bitiyor. Şimdi g4 kabul etsem bozulacak ve ortada kalacağım. Kazıklanmış olacağım. Fatura da 1650 TL. İade alsam sıfır telefon alırım 2 yıl garantili. Ama bunca şeye rağmen hakları olmadan yüzde 20 keseriz iade de diyorlar. Sanki böyle bir kanun var.
    Ben şimdi ne yapayım? THT ye gitsem uğraş dur ve 3-5 ay sürecek. Bunlara da para kaptırmak istemiyorum 2.5 aydır telefonsuzum. İdareten telefonda vermiyorlar. Normalde sözleşme de var ama vermiyorlar. Lütfen tecrübeli olan birisi akıl versin yardımcı olsun. Üniversite öğrencisiyim. Vize zamanı bunlarla uğraşmak zorunda kalıyorum. Şehir dışında okuyorum. Telefon çok lazım oluyor. Şimdiden teşekkürler.

NOT: ASLA LG ALMAYIN. SAMSUNG, APPLE, SONY VE HTC DEN ŞAŞMAYIN. BEN YANDIM SİZ DE YANMAYIN

• yok mu yardımcı olabilecek biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marvin the P.A

Arkadaşlar olayı kısaca açıklayayım. 26 Ağustos 2016'da LG G3 16 GB telefonumu Mecidiyeköy Vintek Servise bıraktım.Teknisyen arkadaşlar Anakart arızasıdır 20 iş günü bekleyin dediler. Aradan 20 iş günü geçti ve sorguladığımda hala YEDEK PARÇA BEKLİYOR olarak gözüküyordu. Yüzlerce kez aramama ve onlarca kez de bizzat oraya gitmeme rağmen hep bekleyin dendi. Bir keresinde gözüm döndü direk kavga etmeye gidecektim. Gittim bu sefer herkese G5 ve G5 Se dağıtılıyordu bende sorunca şu an bunları veriyoruz herkese dendi. G5 alma umuduyla biraz sakinleştim ve beklemeye devam ettim.
    Daha sonra Merkezden Değişim Cihazı Bekleniyor oldu durumu. Ve gidip sorduğumda 1 hafta ile 1 ay arası bekleyin dediler. Oradaki görevlilerin tavırlarını anlatmıyorum bile. Gidenler bilir. Sanki suçlu bizmişiz gibi azarlıyorlar birde.
    Neyse bugün 2 Kasım ve hala elimde telefon yok şimdi G5 hayalleri de suya düştü G4 vereceklermiş. Zaten her G4 bootloop ve ghost screen ile geliyor. benim garantimde 1 ay sonra bitiyor. Şimdi g4 kabul etsem bozulacak ve ortada kalacağım. Kazıklanmış olacağım. Fatura da 1650 TL. İade alsam sıfır telefon alırım 2 yıl garantili. Ama bunca şeye rağmen hakları olmadan yüzde 20 keseriz iade de diyorlar. Sanki böyle bir kanun var.
    Ben şimdi ne yapayım? THT ye gitsem uğraş dur ve 3-5 ay sürecek. Bunlara da para kaptırmak istemiyorum 2.5 aydır telefonsuzum. İdareten telefonda vermiyorlar. Normalde sözleşme de var ama vermiyorlar. Lütfen tecrübeli olan birisi akıl versin yardımcı olsun. Üniversite öğrencisiyim. Vize zamanı bunlarla uğraşmak zorunda kalıyorum. Şehir dışında okuyorum. Telefon çok lazım oluyor. Şimdiden teşekkürler.

NOT: ASLA LG ALMAYIN. SAMSUNG, APPLE, SONY VE HTC DEN ŞAŞMAYIN. BEN YANDIM SİZ DE YANMAYIN

Hakem heyetine git diyecem ama zamanın yokmuş maalesef %20 kestirtmekten başka çare yok geçmiş olsun lg dolandırmaya devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %20 değil %10 kesinti yapıyorlar.

Ben bugün gittim Vintek Elektroniği şikayet edip THH`den para iadesine başvurdum.

20 iş günü doldu. Aramasam yasal süreniz dolmuştur felan hiç demeyecekler. Tam 1 haftadır değişim formu dolduracak Vintek ama onu bile yapmıyorlar. Bu kadar rezalet bir firma. Zaten verecekleri sıfır telefon bile 3-4 ay sonra aynı problemleri gösterecek ve yine servis yoluna gidecek. Yetmiyor servisi arıyorum 10. dakikanın içinde bağlanıyorum ama bağlanır bağlanmaz hat kopuyor ve meşgul çalmaya başlıyor. Tam 10 saat harcadım sırf onlara bağlanabilmek için. Sonuç 0.

Zaten w810i kullanıyorum. Çok şükür beni idare ediyor. 1799TL fatura bedelini THH`den talep ettim. Başvuru formunu alan çalışan bıktık valla LG`lerden diyor. Direk alıcı aleyhinde sonuçlanıyor dava.

Forma baktıklarında şikayet edilen firma LG olarak gördüklerinde otomatik alıcıya para iadesi onaylanıyormuş.

Size tavsiyem THH gidin ve 2-3 ay bekleyin. En azından üstüne para ekleyip LG dışında daha sağlam, kronik sorunları olmayan bir telefon alın. Vintek rezalettir. Pompalı tüfekle basacağım orayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpEeDy! -- 3 Kasım 2016; 20:36:8 >

• SpEeDy! kullanıcısına yanıt
    Hocam son dediğiniz şeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Bir gün eğer doktor 1 ay ömrün kaldı falan derse o zevki yaşamadan gitmem.
  • Biz de G4'ten ghost screen sebebiyle servise verdik. 20 iş gününü geçti. Beni 1 hafta oyaladılar. Bu süre zarfında sürekli yasal süreyi geçti paramı iade edin dedim. Bir hafta sonra yeni cihazı kapalı kutu olarak servise göndermişler.

Tabi ben de tüm kanallardan para iadesi istediğimi bildirdiğim için THH'ye gittim. Dilekçe ve belgeleri verdim.

Fatura bedeli olan 2199 TL'nin iadesi kararı çıktı. Media Markt'tan iade alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanc64 -- 6 Kasım 2016; 18:6:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.