Şimdi Ara

Lg garanti servisi ne kadar ilgili ve bu konu hakkında bilgisi olan arkadslar buyrun istişare ypalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar lg g3 32gb cihazımda sebeke sorunu + asırı ısınması ve kendini kapatması + normal sıcaklıkta kendine rese atması + flashın kafasına göre acılması özellikle kapanırken + 2-3 saat sadece web kullanımında %100 ken %50 civarına düsmesi telefonun bazen asırı sekilde kasılması ve yaptıgım işlemleri gec algılamasından+sarj soket yerine sarj cihazını biraz zorlama dolayı garantiye gönderdim ve degişim talebinde bulundum daha bügün gitti telefon 3 haftalık daha sizce degişim talebimi kabul etme ihtimalleri ne kadar cünkü gözümden baya düstü cihaz yenilenmedigi sürecede tekrar yükselmeyecek ankara lg servis e gönderdim ? sizce cihaz donanımsal sorunlu mu nedir kaynagı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Capkinq

arkdaslar lg g3 32gb cihazımda sebeke sorunu + asırı ısınması ve kendini kapatması + normal sıcaklıkta kendine rese atması + flashın kafasına göre acılması özellikle kapanırken + 2-3 saat sadece web kullanımında %100 ken %50 civarına düsmesi telefonun bazen asırı sekilde kasılması ve yaptıgım işlemleri gec algılamasından+sarj soket yerine sarj cihazını biraz zorlama dolayı garantiye gönderdim ve degişim talebinde bulundum daha bügün gitti telefon 3 haftalık daha sizce degişim talebimi kabul etme ihtimalleri ne kadar cünkü gözümden baya düstü cihaz yenilenmedigi sürecede tekrar yükselmeyecek ankara lg servis e gönderdim ? sizce cihaz donanımsal sorunlu mu nedir kaynagı ?

Format atıp bir süre kullansaydanız cihazın yazılımsal bir sorunu vad mı yok mu anlardınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

quote:

arkdaslar lg g3 32gb cihazımda sebeke sorunu + asırı ısınması ve kendini kapatması + normal sıcaklıkta kendine rese atması + flashın kafasına göre acılması özellikle kapanırken + 2-3 saat sadece web kullanımında %100 ken %50 civarına düsmesi telefonun bazen asırı sekilde kasılması ve yaptıgım işlemleri gec algılamasından+sarj soket yerine sarj cihazını biraz zorlama dolayı garantiye gönderdim ve degişim talebinde bulundum daha bügün gitti telefon 3 haftalık daha sizce degişim talebimi kabul etme ihtimalleri ne kadar cünkü gözümden baya düstü cihaz yenilenmedigi sürecede tekrar yükselmeyecek ankara lg servis e gönderdim ? sizce cihaz donanımsal sorunlu mu nedir kaynagı ?

Format atıp bir süre kullansaydanız cihazın yazılımsal bir sorunu vad mı yok mu anlardınız

hocam kendini resetlemesi kafamı bozdu birde sarj olayı bende ne kadar erken gönderirsem o kadar iyi olur mantıgı ile gönderdim daha 3 hafta oldu geleli ben 1 bucuk haftadır kullanıyorum...birde bu sorunlar 1 gün içinde oldu hocam size sorarım antutu testine soktum antutu her zaman dogru sonuc vermeyebiliyor bunu söylerseniz haklısınız ama ne kadar dogru sonuc vermeyebilir ne kadar oynar yani benim cihaz 32 gb lık versiyonu verdigi test sonu 21997 netten bakıyorum g3 ün 16 gb versiyonlar 35000 skor veriyor cihaz gercekten performansdan asırı düsmüstü bu nedenle teste soktum...

• +++++++++++++++++++++
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

quote:

hocam kendini resetlemesi kafamı bozdu birde sarj olayı bende ne kadar erken gönderirsem o kadar iyi olur mantıgı ile gönderdim daha 3 hafta oldu geleli ben 1 bucuk haftadır kullanıyorum...birde bu sorunlar 1 gün içinde oldu hocam size sorarım antutu testine soktum antutu her zaman dogru sonuc vermeyebiliyor bunu söylerseniz haklısınız ama ne kadar dogru sonuc vermeyebilir ne kadar oynar yani benim cihaz 32 gb lık versiyonu verdigi test sonu 21997 netten bakıyorum g3 ün 16 gb versiyonlar 35000 skor veriyor cihaz gercekten performansdan asırı düsmüstü bu nedenle teste soktum...

Hocam cihazı artık servis yollamışsınız hayırlısı olsun biz de bilemeyiz servisin ne karar vereceğini umarım değişim kararı çıkar ama olumsuz bir durumda tüketici hakem heyetinde hakkınızı arayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.